Company details

1. Decoration and Interior Design Store

Written by the company

Wij geloven dat kunst de kracht heeft om elke omgeving te inspireren, op te beuren en te transformeren. Daarom selecteren we zorgvuldig elk stuk in onze collectie en zorgen we ervoor dat het de essentie van schoonheid, creativiteit en emotionele uitstraling weergeeft.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Retour sturen blijkt een moeizaam…

Retour sturen blijkt een moeizaam proces. Er wordt door het bedrijf gewoon niet gereageerd, wat je ook probeert. Terwijl de levering plaats vond zonder de bestelde lijst en bepaald niet op echt canvas, maar gewoon op plastic. Ook Klarna krijgt geen contact met dit "bedrijf". .

27 February 2026

Hoi Ton,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd.

Inmiddels hebben we de situatie met je bestelling opgelost. De terugbetaling is verwerkt en we hebben aangegeven dat je het schilderij niet hoeft terug te sturen. Je mag het uit coulance houden of eventueel aan iemand geven die er een mooi plekje voor heeft.

Onze schilderijen worden gedrukt op canvas met een beschermende coating. Daardoor kan het materiaal soms anders aanvoelen dan traditioneel schilderdoek.

Nogmaals onze excuses dat dit niet soepel is verlopen.

Groet,
Galart Home

Rated 2 out of 5 stars

Kreeg mijn bestelling was de lijst…

Kreeg mijn bestelling was de lijst beschadigd. Heb gemaild werd er gezegd u krijgt alles nieuw. Paar dagen later alleen schilderij gekregen. Maar geen lijst waar het juist omging.Weer gemaild paar dagen later kreeg ik bericht dat ik alles mocht houden zonder te betalen.
Wel heel jammer ben er klaar mee.Was een cadeau.

22 February 2026

Hoi Heleen,

Dank je wel voor je review. Wat jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd, zeker omdat het om een cadeau ging.

Na je melding over de beschadigde lijst hebben wij direct actie ondernomen. Vanuit onze productie is er helaas een fout gemaakt, waardoor alleen het schilderij opnieuw is verstuurd en niet de lijst. Dat had niet mogen gebeuren en daarvoor onze excuses.

De lijst kon opnieuw geleverd worden. In de tussentijd gaf je echter aan de bestelling te willen annuleren vanwege de ontstane situatie. Om het netjes af te ronden hebben wij aangegeven dat je het schilderij zonder lijst mocht houden en eventueel iemand anders blij kon maken met het schilderij.

We begrijpen dat het proces door de fout en de miscommunicatie niet soepel is verlopen. Dat vinden we oprecht vervelend.

Mocht je dit alsnog willen bespreken, dan staan we daar voor open.

Groet,
Team Galart

Prachtig canvas doek!

Een mooi canvas doek gekocht bij Galart en uitstekende service. Communicatie was perfect en levering dik in orde.

3 February 2026

Dankjewel Linda 🤍
Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met het canvas doek en onze service.
Super dat alles goed is verlopen en dank je wel voor het vertrouwen in Galart ✨
Heel veel plezier ervan!

Heel blij mee!

Duidelijk website, mooie producten. Makkelijk besteld en netjes geleverd. Ik ben er superblij mee!!

8 February 2026

Dankjewel Nelleke 🤍
Zo fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling en onze service. Daar doen we het voor. Heel veel plezier van je kunstwerk ✨

Rated 5 out of 5 stars

Fijne en snelle opvolging bij vragen. Schilderij is heel mooi! Ben er blij mee

27 March 2025

Dankjewel Guilene✨
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service én het schilderij. Heel veel plezier ervan en dankjewel voor het vertrouwen!

Betrouwbaar

Toen ik de Aurora's Embrace op Pinterest zag, was ik gelijk verkocht. Helemaal mijn stijl en uitstraling. Ik was niet bekend met Galart. Toch heb ik besloten om het bij hun te bestellen. Het schilderij is precies zoals afgebeeld. Prachtig ook zonder lijst. De omschrijving op de site klopt helemaal. Goede en snelle service. Bij vragen reageren ze heel snel en de levertijd was naar verwachting. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. Dank jullie wel

26 January 2025

Reply from Galart

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat Aurora's Embrace helemaal bij uw stijl past en dat u zo tevreden bent met uw aankoop. We waarderen het vertrouwen dat u in Galart heeft gesteld en vinden het geweldig dat onze service en schilderijen aan uw verwachtingen voldoen. Geniet ervan! 🤍

Rated 5 out of 5 stars

Het schilderij is super mooi

Het schilderij is super mooi, ik ben er erg blij mee. Het heeft een mooie plek in de huiskamer gekregen.
Bezorging was binnen binnen 4 werkdagen, precies zoals op de site staat aangegeven. Bedankt!!

14 October 2024

Reply from Galart

Wat fantastisch om te horen dat het schilderij een mooie plek in de huiskamer heeft gekregen! 😊 We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en dat de bezorging helemaal naar verwachting is verlopen. Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier met uw nieuwe kunstwerk!

Galart

Allereerst wil ik graag benadrukken hoe snel de levering was. Na mijn bestelling had ik niet verwacht dat het zo snel bij mij thuis zou zijn. Binnen een paar dagen had ik mijn canvas painting al in handen, perfect op tijd voor een speciale gelegenheid waarvoor ik het wilde gebruiken. Dit snelle en efficiënte proces was echt indrukwekkend en liet zien dat Galart waar ik mijn aankoop deed, zich inzet voor klanttevredenheid.

16 June 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look