Niks bestellen
Niks bestellen, echt waardeloos. Koop schoenen van Travis Scott voor 500 euro en ik krijg airforce 1. Maanden verder en krijg geen reactie meer op niks
Deze winkel moet stoppen
Het liefste geef ik helemaal geen ster. Dit is een vreselijke winkel. Bestel hier geen spullen! Het duurt ongelofelijk dat tot de (verkeerde) bestelde items binnen zijn. Meerderen malen gebeld nemen niet op!
Kortom klantenservice slecht service slecht product slecht. Deze winkel moet stoppen!
Wat een drama winkel is dit.
Wat een drama winkel is dit.
Reageren niet op de e-mail en telefonisch niet bereikbaar. Na weken wachten zelf naar de winkel gegaan en contact het geld terug gekregen let op hier niet bestellen!!
Liever nog geen 1 ster te geven wat een…
Liever nog geen 1 ster te geven wat een slechte service.
4 weken wachten op 2 broeken die na meerdere malen contact op te hebben genomen niet geleverd is. Na week 3 terwijl ze na een week zou komen en tussendoor meerdere malen beloftes zijn gedaan dat is opgestuurd werd uiteindelijk een track and trace verstuurd. Maar dat was niet genoeg al je het niet laat ophalen of na het postbedrijf brengt. 4 dagen gewacht en uiteindelijk weer gebeld en mijn geld maar terug geeeist. Die kreeg ik gelijk zegt toch al genoeg dat niet verstuurd is.
Op 21 maart heb ik schoenen besteld…
Op 21 maart heb ik schoenen besteld (Maison Mihara Peterson). Tot op heden heb ik geen track & trace ontvangen en zijn de schoenen niet geleverd. Ik heb meerdere keren via Instagram contact opgenomen; telkens werd aangegeven dat de schoenen de week erop binnen zouden komen, maar ik heb niets ontvangen. Via WhatsApp reageren ze bovendien nauwelijks.
Dan maar zelf naar de winkel gaan om het af te handelen. Ik raad het af om hier online te bestellen. Nooit meer dit!!
2 keer een bestelling geplaatst en dan…
2 keer een bestelling geplaatst en dan reageren ze nergens op en na een maand niks gehoord te hebben word opeens mijn bestelling geannuleerd. Ook een mystery box meer als een maand op moeten wachten. En die heb ik gekregen omdat ik naar de winkel was gegaan….
Schoenen pre order besteld ..heb gezegd…
Schoenen pre order besteld ..heb gezegd hoef niet ,veder geen reacties meer, dan ga ik zelf naar Amsterdam om af te handelen ..want dan merk ze wel..want ik heb geduld gehad en netjes gebleven..
Op insta netjes bericht maar geen reactie spijt dat ik hier schoenen wilde bestellen!!!!!!!..nooit meer.
Ongeveer anderhalve maand geleden…
Ongeveer anderhalve maand geleden kleding besteld waarvan de helft nu binnen is na veel gezeur en appjes en uitstellen nog steeds mn schoenen niet binnen en vragen of je de review naar 5 sterren wilt aanpassen word op dit moment genegeerd via whattsapp niks bestellen dus!
Je besteld dure schoenen vervolgens…
Je besteld dure schoenen vervolgens reageren ze nergens op .mail niet .live tiktok niet insta niet .en telefonisch ook niemand te bereiken. Nu zorgen dat ik me geld terug krijg
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! een maand geleden 20 paar dure travis verkocht ter waarde van 7500 euro en geen geld gekregen. Je wordt van a naar b gestuurd. Niet kopen hier!!!!!
Super mooie winkel
Leuke spontane verkopers (Noah en Jorden). Goed geholpen met een hele prettig sfeer. Mooie collectie!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.