See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kontaktede firmaet og havde en fin mailkontakt, hvor mit problem og mine ønsker om hjælp til fysioterapi på hjemmebasis blev beskrevet og accepteret. Fysiofresh ville herefter finde plads til... See more

Rated 1 out of 5 stars

Stjernen skal læses med minus foran! En behandling kalder jeg ikke besøgene, men konsultation passer bedre. En absolut skuffende oplevelse, og jeg opfordrer til at læse handelsbetingelserne grundi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg stillede et spørgsmål og fik et ubrugelig svar. Mit spørgsmål lød. Hvad er prisen når jeg har en hendvisniong fra min læge. Det eneste svar jeg fik var priserne fra jeres hjemmeside. Følte ilkke i... See more

Company details

1. Physical Therapist
  2. Adult Foster Care Service
  3. Home Health Care Service
  4. Pain Control Clinic
  5. Personal Trainer
  6. Physical Therapy Clinic

Written by the company

Fysiofresh er en dansk velfærdsvirksomhed, som tilbyder fysioterapi i hjemmet. Vi har skabt et effektivt og nærværende sundhedstilbud til ældre personer med nedsat bevægelighed, som ønsker en aktiv hverdag med træning og glæde. Vi tilbyder flere sundhedsydelser i hjemmet, herunder genoptræning, vedligeholdende træning og behandling af smerter. Fokus i forløbene er på selvhjulpenhed i hverdagen, forebyggende træning og optimering af livskvalitet. Fysiofresh er et privat sundhedstilbud, registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Vores team består af erfarne fysioterapeuter med viden om ældres helbred og klinisk erfaring fra hospitaler, kommuner og klinikker. Vi kører ud i det meste af landet, herunder i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg. Vores vision er at give ældre mulighed for at holde sig friske hele livet og at være et positivt bidrag til de udfordringer, som fremtidens sundhedssystem står overfor.

1.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Kompetent behandling

Meget behagelig og super dejligt at behandleren kom hjem til mig og kunne se mig i mine hjemlige omgivelser.
Jeg glæder mig til næste gang.

12 March 2021

Reply from Fysiofresh

Hej Birthe. Mange tak for din anmeldelse af dit behandlingsforløb. Vi ser frem til at få dig tilbage i topform. ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Super professionel og serviceminded…

Super professionel og serviceminded fysioterapi. Følte mig fuldstændig tryg og i rigtigt gode hænder hele vejen. Og så var det en kæmpe bonus at blive behandlet i eget hjem, så man ikke skulle ud af døren med et hekseskud i ryggen.

8 March 2021

Reply from Fysiofresh

Hej Anna. Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du værdsætter vores service samt behandling i eget hjem. ❤️

Super hurtigt respons

Super hurtigt respons , super kundeservice som spurgte ind til problemet , dette firma kan kun anbefalet til andre . Behandleren som kom ud var venlig , og igen kunne sit fag . ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25 February 2021

Reply from Fysiofresh

Hej Thomas. Mange tak for din anbefaling af Fysiofresh. Godt at høre, at vi kunne hjælpe dig. 👍

Fantastisk god og tryk oplevelse

Fantastisk god og tryk oplevelse

Fik tid indenfor 15 timer og det var en god og professionel behandling.

20 February 2021

Reply from Fysiofresh

Hej Kamilla. Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig godt og hurtigt videre. ❤️

God og kyndig vejledning

God og kyndig vejledning og øvelser til at afhjælpe akutte og voldsomme smerter i lænden.

15 February 2021

Reply from Fysiofresh

Hej Annette. Mange tak for din anmeldelse. Godt at høre, at dine smerter blev afhjulpet. 🙂

Super god behandling 🤩

Dejligt at man kan få en så hurtig og god behandling med ingen ventetid.
Meget professionelt og virkelig med en fysioterapeut, der har styr på sit værk.
Tak for hjælpen :)

7 February 2021

Reply from Fysiofresh

Hej Hediye. Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig. ❤️

Rated 5 out of 5 stars

En god oplevelse med super gode…

En god oplevelse med super gode resultater. Kan helt klart anbefales.

7 February 2021

Reply from Fysiofresh

Godt at høre, at du havde en god oplevelse og er tilfreds med resultatet af din behandling 👍😊

Rated 5 out of 5 stars

jeg føler mig tryg og sikker

jeg føler mig tryg og sikker, når I er her. Føler mig tilpas efterfølgende.
takker.

2 February 2021

Reply from Fysiofresh

Mange tak for din anmeldelse og godt at høre, at du føler dig tryg og sikker. 🙂

Behandling Idag

Behandling Idag, jeg er ovenud tilfreds og en meget fin behandling.
Jeg glæder mig til næste behandling.

21 January 2021

Reply from Fysiofresh

Hej Lizzie. Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for din hjemmebehandling. ❤️

Hurtig og professionel hjælp

Jens Arnth var professionel og dygtig - hjalp mig hurtigt med min "låste" ryg - det er ikke sidste gang, jeg vil søge hjælp her. Fik hjælp dagen efter, jeg havde forespurgt.

12 January 2021

Reply from Fysiofresh

Hej Hanne. Mange tak for din anmeldelse og glad for at vi kunne hjælpe dig. 👍

Hurtig tid til behandling

Hurtig tid til behandling. Dygtig og kompetent fysioterapeut. Behandlingen var effektiv og lindrede mine smerter og hjalp mig til at få det bedre i min nakke og skuldre.

9 January 2021

Reply from Fysiofresh

Mange tak Tina og godt vi kunne hjælpe dig hurtigt videre! 💪

Akut behov for fysioterapi

Min mor fik akut behov for fysioterapi 1. juledag, hvor vi tænkte, at det ville være umuligt at få nogen hjælp. Efter lidt søgen på Google fandt jeg Fysiofresh, og vi blev meget glade for, at de netop tilbød hjælp på en helligdag, og at der var tale om hjemmebehandling. Maria er en meget dygtig og professionel behandler.

9 January 2021
Unprompted review

Reply from Fysiofresh

Tak for din pæne anmeldelse Amina. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe din søde mor! ❤️

Top god behandling

Top god behandling! hvor der bliver set holistisk på klienten.
Efter et slemt vrid i ryggen, kom jeg rimelig hurtigt på benene igen, efter kompetent og kyndig behandling. Så top karakter herfra.

19 November 2020

Mange tak for anbefalingen Lone! 👍🙂

Rated 5 out of 5 stars

Maria fra Fysiofresh er en meget…

Maria fra Fysiofresh er en meget kvalificeret og behagelig fysioterapeut. Hun er en god lytter, jeg føler mig forstået. En stor fordel er, hun kører hjem til patienter, hvilket bl a er godt for mig. Maria er indfølende og hendes behandling er virkelig god. Jeg kan på det varmeste anbefale Fysiofresh.

19 November 2020

Mange tak for anbefalingen Lisbeth. ❤️