See what reviewers are saying
Een wasmachine besteld online. Echter 2 mails ontvangen met aankoopbevestiging en levertijd. Echter geprobeerd contact op te nemen om navraag te doen over de levertijd, maar op geen enkele wijze is... See more
Voor de 1e keer wat besteld, volgens afspraak toen geleverd en oude wasmachine keurig meegenomen. Telefonisch slecht bereikbaar, maar per mail direct reactie. Top
Stipte en correcte bezorging door de koerier. Er werd heel omzichtig tewerk gegaan bij wegnemen oud toestel en bezorgen/installatie nieuw toestel (koelkast LiebherrCT2931)
Bedankt voor de levering
Snelle levering na mail.
Ik moest even wachten tot het product van de fabrikant bij hun binnen was. Even een mailtje gezonden wanneer men dacht dat het binnen was en ik het zou krijgen. Ik kreeg gelijk een telefoontje en een mail dat hij de volgende dag zou komen maar een paar uur later belde de chauffeur of het schikte dat hij er met ongeveer 1 uur zou zijn.
Ze hebben mij op de hoogte gebracht wanneer ze konden langs komen en hoe laat er iemand thuis was
Levering was heel snel 1 dag en op de dag van levering gebeld of ze konden langs komen en hoe laat of er iemand thuis was. Goede service.
Beste FUGOZ
Beste FUGOZ, ik heb hele goede ervaring met dienstverlening gehad zoals direct contact, antwoorden op alle mijn vragen en zorgvuldige aflevering.
Voor de 1e keer wat besteld
Telefonisch slecht bereikbaar, maar per mail direct reactie. Top
Een wasmachine besteld online
Een wasmachine besteld online.
Echter 2 mails ontvangen met aankoopbevestiging en levertijd. Echter geprobeerd contact op te nemen om navraag te doen over de levertijd, maar op geen enkele wijze is er contact mogelijk. Telefoon geeft een voicemail, op mail en de chat wordt niet gereageerd. Nog steeds onduidelijkheid over mijn bestelling en levering.
Snelle levering volgens afspraak.
Aanrader!
Diepvrieskast was geleverd een dag later. Alles was ok. Goede contact via chat. Chauffeur heeft gebeld 1u van te voeren. Zeker aanrader!
Ik bestelde donderdagavond een nieuwe…
Ik bestelde donderdagavond een nieuwe wasmachine en kreeg deze zaterdagmiddag al binnen! Zeer vriendelijke bezorger. Uiterst correct en behendig met de bezorging over de drempel.
Scherpe prijzen
Livraison 6 jours au lieu de 24h
Livraison 6 jours au lieu de 24h
Aucune réponse aux e-mails ni au téléphone
Service déplorable
Goede prijs, snelle levering!
Micro-ondes Whirlpool reçu défectueux…
Micro-ondes Whirlpool reçu défectueux (écran). Service client contacté le jour même. 5 jours plus tard, toujours pas de réponse…
Goede service - waren heel voorzichtig met de koelkast en ook onze tegelvloer - chauffeurs waren ook heel vriendelijk
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.