Jeg er vild med, når vi kan kommuniker i god tone og at tingene går lynhurtigt. Det er bare super dejligt. Jeg har i dag bestilt frugt til kontoret. Jeg fik fat i den sødeste medarbejder, der har... See more
Company replied
Vi bestiller den lille frugtkurv hver uge, vi er 2 voksne så det passer fint. Lækker frisk frugt, nødder og små gulerødder. Vores slik/kage forbrug er gået meget ned efter vi er startet på frugtkurv.... See more
Company replied
Er ny firmakunde og modtager vores første frugtkurv den 26 Januar samme dag modtager jeg fakturaen som er til betaling 8 dag netto kontant Jeg vil da bestille noget ekstra til næste leveri... See more
Company replied
Vi har været kunder et par måneder med ugentlige leverancer. Alt har indtil videre fungeret fornemt - god kvalitet økofrugt, variation, og levering til tiden mandag tidlig formiddag! Godt gået Frug... See more
Company replied
Frugtkurven.dk leverer mere end 175.000 stykker frisk, varieret og kvalitetsorienteret FirmaFrugt til danske virksomheder – hver uge. Kontakt os i dag og få et friskt tilbud til netop din virksomhed eller arbejdsplads. Friske Frugthilsner wwww.frugtkurven.dk
Litauen Allé 13, 2630, Taastrup, København, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Jeg har kun gode ting at sige om Frugtkurven, levere kvalitets frugt til tiden, varsler ved forsinkelser. De har mange forskellige frugter i løbet af ugen og de har meget dansk frugt når det er i sæson. Ingen skjulte gebyrer eller lange abonnementer. Vil anbefale til enhver.

Reply from FrugtKurven.dk - FirmaFrugt og Frugt Privat
På min arbejdsplads bliver vi forkælet med frugt fra FrugtKurven.
Der er altid kø omkring kurvene,vi får.
Frugten er altid frisk, har god smag, og der er god variation i kurvens indhold.

Reply from FrugtKurven.dk - FirmaFrugt og Frugt Privat
Altid frisk frugt samt leveret til tiden. Frugtkurven har levet op til alle de krav, som kan stilles en frugtordning. Ovenud tilfreds.

Reply from FrugtKurven.dk - FirmaFrugt og Frugt Privat
Høj kvalitet af frugt, tip top kundeservice og stor tilpasning til kundens behov, eksempelvis mht. levering og antal frugt til levering, som kan ændres løbende uden problemer.

Reply from FrugtKurven.dk - FirmaFrugt og Frugt Privat
Frugtkurven er et super reelt firma, der leverer det de lover.
Sidste år har jeg klaget over nogle nektariner, der ikke var i top.
Der blev bragt en hel kasse dugfriske om eftermiddagen:-)
Jeg har ikke klaget siden...o)
Det er også muligt at få leveret meget spændende frugtting til særlige arrangementer.

Reply from FrugtKurven.dk - FirmaFrugt og Frugt Privat
God service og levering til tiden.
Frugten er altid pakket sikkert i den flotteste emballage - så vi undgår stødt frugt der rådner efter få dage. Det er en fornøjelse hver gang vi modtager vores sunde alternativ til arbejdspladsen - en fryd for øjet og maverne.