Noddebutikken Reviews 55

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alt som lovet på deres hjemmeside. Købte hasselnødder, som alle var helt i orden Hurtig og sikker levering på 2 dage, som oplyst og til rimelige priser. Velkomstrabatten fungerede også.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Den enkelte stjerne er efter min mening slet ikke i orden, men kan ikke slette den - desværre. Modtog en nøddepakke hvor de reklamerede med ristet Saltmandler og Cashewnødder???? De har blot tilf... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte stort ind fordi vi skulle bage 600 små pirog-agtige kager med hakket valnødder - vi fik hurtigt leveret en mængde som vi troede var nok, men måtte genbestille fordi vi manglede til de si... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nøddebutikken lover 15% på første order, via deres web side. man skal bare lige lave en profil, med email. Så nu modtager jeg reklame fra dem, og alle deres sammenarbejdspartnere, men ingen 15% mail.... See more

2.9

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Hæver på kort UDEN ordre!!

De trækker 704,- på mit kort, som ikke er fra mig, idet jeg ikke har handlet der siden 2024. Kontakter dem, hvor de oplyser det ikke er dem der har trukket pengene, og de virker faktisk også ret ligeglade.
Spørger efter en mail fra dem, hvor de skal oplyse de IKKE har lavet transaktionen, men har ikke fået noget svar fra dem!
Syntes det er ret groft de er SÅ ligeglade :-(

Nu er der bestilt nyt kort og søgt annullering af betaling, så en masse tid brugt :-(

19 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Den enkelte stjerne er efter min mening…

Modtog en nøddepakke hvor de reklamerede med ristet Saltmandler og Cashewnødder???? De har blot tilføjet salt - er ikke ristet?
Jeg sender en reklamation som forhandler ikke reagere på. Må efterfølgende rykke - svar så provokerende. Skriver igen, hvorefter de efter måneder sender label mhp. returnering, hvor de henviser til at jeg kan returnere uåbnet poser??????

Helt sikkert meget beregnet og forventet. DE ER BLACKLISTET

30 November 2025

Det bondefangeri.

Det bondefangeri.
De viser priser uden moms på alt lige indtil der skal trykkes på vælg betalingsmetode.

De kan købe deres nødder selv

4 November 2025
Rated 2 out of 5 stars

2 stjerne pga. den hurtige levering 😃

2 flotte stjerner pga. den hurtige leveringstid 😍 bestilte igår 23/9-25 kl. 11.57 og blev leveret idag 24/9-25 kl. 7.08 😍 det var første gang vi bestilte også sidste gang 👍 vi bestilte 3 forskellige slags dadler (7 kg), hvor holdbarheden er mellem 3 & 6 mdr. 🙉 måske en ide at skrive med kort dato eller prisen ned ? Langt om længe lykkes det os at få tlf. kontakt og ja det gad vi ikke bøvle i.

24 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Alt som lovet på deres hjemmeside.

Alt som lovet på deres hjemmeside.
Købte hasselnødder, som alle var helt i orden

Hurtig og sikker levering på 2 dage, som oplyst og til rimelige priser.
Velkomstrabatten fungerede også.

Men alt i alt ok, og her handler jeg gerne igen.

Nøddebutikken fortjener helt klart fra min side, en højere karakter her på trustpilot.

4 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super handel højeste karakter er fortjent

Super handel. Hurtig og sikker levering af kvalitetsprodukter til rimelige priser. Velkomstrabatten fungerede bare.
Jeg var i tvivl om jeg turde handle hos dem, fordi der var en del negative anmeldelser på trustpilot. Efter at have nærlæst de seneste anmeldelser besluttede jeg mig for at bestille.
Jeg kan kun sige at man roligt kan bestille. De er det eneste firma jeg kender hvor man selv kan bestemme hvilken dag leveringen skal kunne afhentes. Super smart.
Nøddebutikken fortjener en meget højere karakter her på trustpilot.

17 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg handlede i denne butik for første…

Jeg handlede i denne butik for første gang og var meget tilfreds med både kvaliteten af produkterne og den hurtige levering. Det var dog en smule forvirrende i forhold til leveringen – man ved ikke præcist, hvornår varerne ankommer, og der er ikke mulighed for at få dem leveret til en pakkeshop. Til gengæld modtog jeg heldigvis alt direkte til min hjemmeadresse.

20 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil ikke anbefale andre at handle…

Jeg vil ikke anbefale andre at handle med nøddebutikken. Min pakke var en uge undervejs (og ankom derfor desværre en dag for sent til formålet) og deres rabatkode på 10% ville ikke virke (det endelige køb kunne ikke gennemføres før man slettede koden -trods jeg havde varer til fuld pris i kurven). Jeg skrev det til nøddebutikken og havde forventet en form for reaktion, evt. en ekstra varer, men intet har jeg hørt. Deres fragt firma er også virkelig skidt, med tanke på hvad de leverer -pakken blev stillet ude ved vores carport midt i aftensolen (indeholdt chokolade til knap 1000,- ). Er glad for vi hurtigt fik det ind og det ikke var 25 grader…

11 May 2025

Snyd og ingen service

Snyd og ingen service

….suck så dårlig en service, eller mangel på samme. Ishøj, ingen MobilePay på ejer eller firma. Google dansk…
Har annulleret ordren, da jeg åbenbart skulle til Ishøj og hente den. Hører intet 🫣✋

1 May 2025

Snyd og dårlig kundseservice

Jeg købte tyrkisk nougat fra Nøddebutikkens hjemmeside. De sendte den forkerte. Jeg opdagede det først, da jeg smagte en kundtsig jordbærsmag. Jeg skrev til kundeservice. De sagde at min vare var udsolgt, så de havde erstattet den - uden at give mig besked!
Ingen undskyldning, bare at jeg kunne sende den tilbage. Nu er der gået over en måned - ingen penge og intet svar fra kundservice :-(

23 February 2025
Rated 2 out of 5 stars

Overholder ikke lover leveringstid

Produkterne fejler intet. Men har oplevet enorm lang leveringstid i forhold til hvad der stod ved bestilling. Min pakke var 6 dage undervejs, så leveringstiden var dårligt afstemt og det giver ikke den bedste oplevelse.

26 March 2025

Køb ikke deres krydderier

Købte tre forskellige tørret krydderier, da Nøddebutikken stod med en strand på Bolig- og livsstilsmesse i Bella Centret i marts 2025. To af krydderierne (purløg og ramsløg) har overhovedet ingen smag.
Jeg har skrevet en mail til dem, men får ikke svar.
Jeg kan ikke anbefale at købe krydderier hos dem.

21 March 2025

Is this your company?