Frederiks Vinduespuds Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tak for god behandling gennem flere år. Vi har aldrig haft problemer med vores vinduespudser: 1) vi modtager en mail med oplysning om hvornår han kommer. 2) Johnny kommer som aftalt præcis hver 4... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft besøg af MADS fra Frederiks vinduespuds. Ankom som aftalt, og Han udførte et fantastisk stykke arbejde! Ikke nok med et vel udført arbejde, renere vinduer fås Ikke! Så fik mine nysg... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået pudset mine vinduer af Frederiks gennem mange år, lige fra vores hus var under ombygning til det stod færdigt. Frederiks var meget fleksible med at udvide vores aftale løbende, i takt me... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde besøg af Mads"den muntre vinduespudser" fra Frederiks viduespuds. Med godt humør, omhu, overskud og en integritet der sjældent ses, fik han forvandlet vores ellers næsten matterede ruder t... See more

Company replied

1. Window Cleaning Service

Written by the company

Professionel vinduespudser med mere end 25 års erfaring, Samme faste vinduespudser, der kommer hver gang.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

God, stabil og kvalitetsbevidst vinduespudser

God, stabil og kvalitetsbevidst vinduespudser.

Vi har haft Frederiks Vinduespuds til at pudse vores vinduer, i lidt over 2 år.
De varsler inden de kommer via sms, leverer et flot resultat og har man behov for lige at få taget et vindue, spejl eller lignende ekstra er de super fleksible.

9 February 2023
Rated 1 out of 5 stars

Rigtig skuffende oplevsele og…

Rigtig skuffende oplevsele og uprofessionelt arbejde. Jeg skriver en mail til dem, fordi vi har lavet en fast aftale om at de kommer og pudser mine udvendige vinduer. Men får at vide, at jeg er fjernet fra listen, fordi mit hus er for vanskeligt???? Uprofessionelt arbejde.

11 April 2022

Flotte vinduer

Flotte vinduer, tørrer vindueskarmene af , kommer altid til den aftalte tid, altid samme vinduespudser, priser der er så fine og priser der holdes .
Er yderst tilfreds .

3 June 2021

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. Kommer regelmæssigt som aftalt med sms-advis forinden.
En kæmpe lettelse til en rimelig pris.
Tak til Mads og Torben😁

21 May 2021
Rated 1 out of 5 stars

Flabet kundeservice i telefonen

Flabet kundeservice i telefonen. Ringede da de efter 14 dage, efter aftalt tid, stadig ikke var kommet. I samtalen fik jeg pludselig at vide at de ikke ordnede vinduer indvendigt, selvom det igennem mange år har været aftalen. Er blevet et mærkeligt firma efter sammenlægning. Samt forlanger at kunder har mobil telefon. Vil ikke ringe på fastnet telf. og skrive mail.!!! (mail komme dog hurtigt, når det er regninger der skal sendes ud).

13 May 2021
Frederiks Vinduespuds logo

Reply from Frederiks Vinduespuds

Kære Leo
Jeg beklager meget din oplevelse af telefonsamtalen, det tager vi bestemt til efterretning.
Vi flytter en sjælden gang imellem lidt på ruterne i kalenderen, på grund af for dårligt vejr eller sygdom og ferie. Netop derfor sender vinduespudseren altid en sms inden han kommer, det synes vi er god kundeservice. Vi opfordrer altid vores kunder til at give os et mobilnummer vi kan sende sms til. Men selvom vi jo ikke har sendt sms til dig, så har vinduespudseren jo alligevel pudset dine vinduer regelmæssigt i mange år.
P.t. pudser vi ikke indvendig på grund af corona. Vores vinduespudsere, som endnu ikke er vaccineret, kommer jo rundt til rigtig mange husstande hver dag, at de er en potentiel smitterisiko for vores kunder, hvis de skulle komme indendørs, hos alle dem der gerne vil have det. Og det samme gælder den anden vej, vinduespudseren vil selv være i stor risiko for at blive smittet.
Vi vil gerne passe på vores kunder og vores vinduespudsere og tager samtidig et ansvar, så vi ikke er med til at få startet nye smittekæder. Og tro mig, vi taber penge på det, men det er jo så åbenbart den pris, vi vinduespudsere må betale for pandemien.
Vi gør hvad vi kan for ikke at sprede virusserne yderligere og vi skal jo alle sammen tage ansvar 😊
De Venligste Hilsner
Brian, Frederiks Vinduespuds

Rated 2 out of 5 stars

Vindues pudsningen er god udvendig

Vindues pudsningen er god udvendig. Meeen siden coronaen startede er der ikke blevet pudset indvendig, hvilket i de så absolut trænger til. Det burde være muligt at holde afstand bruge visir ansigt maske, og spritte af, som det er muligt at gøre i resten af samfundet. Hvis man syntes det er nødvendigt. Samt personen der bor her er vaccineret for COVID-19
Mvh sønnerne

11 May 2021
Frederiks Vinduespuds logo

Reply from Frederiks Vinduespuds

Tak fordi du har tålmodighed med os, når vi p.t. ikke pudser indvendig 😊
Tak fordi du brugte tid på at skrive en anmeldelse.
De Venligste Hilsner
Brian, Frederiks Vinduespuds