Hej Sophia Christine Overgaard,
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med både indflytning og fraflytning. Det er naturligvis ikke vores ønske, at nogen af vores lejere føler sig behandlet uretfærdigt eller møder udfordringer, der ikke håndteres tilfredsstillende.
Vi beklager de gener, du oplevede med køleskabet ved indflytning, samt at det tog tid, før problemet blev løst. Vi var desværre ikke klar over, at vores hårde hvidevare leverandør havde bedt dig om hjælp til at bære køleskabet, og det burde naturligvis ikke have været tilfældet.
I forhold til fraflytningen blev der konstateret flere punkter vedrørende rengøring, som ikke var i orden – herunder bl.a. støv på kontakter, manglede rengøring af køleskab og pudsning af vinduer. Der er i den forbindelse sendt en fraflytningsopgørelse med 27 billeder, som dokumenterer lejlighedens stand ved fraflytning.
Du er meget velkommen til at kontakte undertegnede direkte, hvis du ønsker en uddybning af opgørelsen eller har spørgsmål til forløbet. Det var også mig der foretog udflytningssynet.
Ole Skovrider