Het blijft een vleeskeuring waarbij een profiel snel weggeveegd wordt op een kleine niet overeenstemming. Ik had mijn profiel zo eerlijk mogelijk geschreven om een passende 60+ date te krijgen. Ik was... See more
See what reviewers are saying
Vanmiddag weer eens bij gelezen. Mijn eerdere reviews bevestigen die van anderen reviews daarna. De site is: OPLICHTNG! En betaalde klanten doe aangifte wegens oplichting.
Goed verdienmodel voor de eigenaren, maar doe het niet. Het zit vol oude of niet bestaande profielen, profielen van niet hoger opgeleiden (terwijl dat hun credo is). Ze passen je eigen foto's aan of s... See more
E-matching is een een soort van lege huls. Als man die een vrouw zoekt heb je er niks te zoeken. Het is verspilde moeite, energie en geld. Dat het alleen gericht is op hoger opgeleiden, en daardoor ee... See more
Company details
Information provided by various external sources
Dating voor hoger opgeleiden. Schrijf je gratis in op de datingsite waar tienduizenden hbo'ers en academici op zoek zijn naar een serieuze relatie.
Contact info
Meisjesachtige vrouw
Vooral reactie van mannen boven de 60 met een proielfoto uit de jaren 60.
“Zoekt - nu komt ie dames- meisjesachtige vrouw en houdt van masseren, knuffelen en vrijen….die zag ik weer niet aankomen. Wat een nare ervaring weer met jongensachtige mannen….
Online daten met een eugenetisch tintje
Leuk concept! Speelt goed in op de groeiende kloof tussen hoog- en laagopgeleiden. Echt precies wat de samenleving nodig heeft op dit moment…
Misleidende reclame.dating site voor…
Misleidende reclame.dating site voor hoger opgeleiden. Nou ik ben echt nog nooit een hoogopgeleide vrouw tegen gekomen op deze site. Wel vrouwen die zichzelf niet kunnen bedruipen en een man zoeken met geld. E matching doet geen enkele controle op opleidingsniveau. Zelfs profielteksten vol met taalfouten worden geaccepteerd.
Teveel inactieve 'gratis' leden
Ik had de review van 'Utrechter' (augustus 2020) gelezen voordat ik me als betalend lid aanmeldde en was dus gewaarschuwd.
Wat 'Utrechter' schreef klopt helaas nog steeds: de meeste vrouwen zijn 'slapende' gratis leden die nergens op reageren. Erg frustrerend!
e-Matching zegt dat ze inactieve profielen verwijderen, maar daar blijkt in de praktijk weinig van.
Ik raad e-Matching aan om hun beleid wat betreft 'gratis' leden eens kritisch te heroverwegen. Op deze manier jaag je betalende leden (zoals ik) weg, en dat kan toch niet de bedoeling zijn.
Site maakt 'leden met hoog opleidingsniveau' onvoldoende waar
Site is voor hoger opgeleiden. Ook de reden dat ik er op zit. Probleem is dat er teveel mensen opzitten die helemaal niet hoger opgeleid zijn, maar dat wel aangeven. Ze staan op deze site omdat ze als gratis lid meer kunnen dan op andere sites. Dat je als gratis lid ook een aantal dingen kunt, vind ik prima (vooral omdat de betalende leden daar ook profijt van ondervinden (dat vind ik bijv slecht bij Parchip). Maar dat je je zo makkelijk als niet-hoog-opgeleidde kunt inschrijven op deze site, vind ik een groot minpunt. Ik vind dat daar 1 of andere vorm van controle op zou moeten zijn. Zo gauw er een site bestaat waar meer controle is op opleiding - en die een gelijkaardig gemak heeft als EM, stap ik toch daar naar over. Want 'matchen' op gelijk opleidingsniveau lukt nu niet goed op deze site. Veel leden op deze site die daar belang aan hechten, klagen daar over.
Site werkt prima, enkele leuke dates gehad
Ik heb een redelijk aantal echte dates overgehouden aan e-matching, het viel mij op dat het er wat serieuzer aan toe gaat dan bijvoorbeeld Pepper. Profielen bieden een beter beeld en mensen noemen ook wel eens een negatief puntje over zichzelf.
Je hoeft niet te betalen om profielen te bekijken, en enkel om het initiatief (eerste bericht naar een persoon) te kunnen sturen. Prima overall, geen 5 sterren omdat ik het idee heb dat ze meer zouden kunnen doen met het abbonnementsgeld. Al geldt dat eigenlijk voor alle datingsites
E-Matching is een skeche dating site met weinig leden
E-matching beweert dat ze een site is voor hoger opgeleide mensen, maar uit ervaring weet ik dat daar niets van klopt. Ook waren veel foto's gedateerd.
Bovendien mocht ik niet in mijn profiel schrijven, dat mijn voorkeur uit gaat naar een "vriendschappelijke" relatie.Dat vrienschappelijke mocht niet. Ondanks dat ik had betaald, werd mij de verdere toegang tot E-Matching geweigerd.
Dat mijn tekst wordt gecensureerd,dat past echt niet in deze tijd.
Tot slot vond ik het aantal leden is zeer beperkt.
Traumatiserend
Deze site raad ik af voor (jonge) vrouwen. Ten eerste kan Jan en alleman tegen je beginnen te praten en dit zijn vaak mannen die tientallen jaren ouder zijn dan jijzelf. Direct in dat eerste contact worden oneerbare verzoeken gedaan (sexuele fantasieën tot in de details beschreven) . Het heeft bij mij een deuk in mijn eigenwaarde achter gelaten. Ik heb meerdere malen melding gedaan bij e matching maar nooit één enkele reactie terug ontvangen. Ik wil mijn geld terug en mijn account ongedaan maken. Ik vind het bespottelijk dat je betaald voor iets waar nul service geleverd wordt. Zelfs op tinder worden members verwijderd bij onjuiste gedragingen..
Veel 'slapende' gratis leden
De site op zichzelf functioneert prima en is netjes en overzichtelijk. Vandaar toch nog 2 sterren. Grootste gemis is echter dat je niet kan zien of de vele gratis leden ook nog daadwerkelijk actief zijn. Het hoge percentage 'slapende' (vrouwelijke) leden levert echter een hoop frustratie op. Als je tijd investeert om iemand een persoonlijk berichtje te versturen verwacht je toch een korte reactie (en dat kan natuurlijk ook prima een standaard afwijzing zijn via de daarvoor bedoelde knop). Vaak blijft het echter bij volledige radio stilte, waardoor je uiteindelijk na hoopvol wachten zelf maar tot de conclusie moet komen dat degene niet meer actief is. eMatching lijkt niet te monitoren op inactieve leden die nergens op reageren. Voor mij als betalend lid een reden om niet meer te verlengen en op zoek te gaan naar alternatieven. Jammer, want de site heeft verder voldoende potentie om een succes te kunnen zijn.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.