e-Matching.nl Reviews 74

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Het blijft een vleeskeuring waarbij een profiel snel weggeveegd wordt op een kleine niet overeenstemming. Ik had mijn profiel zo eerlijk mogelijk geschreven om een passende 60+ date te krijgen. Ik was... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vanmiddag weer eens bij gelezen. Mijn eerdere reviews bevestigen die van anderen reviews daarna. De site is: OPLICHTNG! En betaalde klanten doe aangifte wegens oplichting.

Rated 1 out of 5 stars

Goed verdienmodel voor de eigenaren, maar doe het niet. Het zit vol oude of niet bestaande profielen, profielen van niet hoger opgeleiden (terwijl dat hun credo is). Ze passen je eigen foto's aan of s... See more

Rated 1 out of 5 stars

E-matching is een een soort van lege huls. Als man die een vrouw zoekt heb je er niks te zoeken. Het is verspilde moeite, energie en geld. Dat het alleen gericht is op hoger opgeleiden, en daardoor ee... See more

Company details

1. Dating Service
  2. Adult Dating Service

Information provided by various external sources

Dating voor hoger opgeleiden. Schrijf je gratis in op de datingsite waar tienduizenden hbo'ers en academici op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

E-matching: TOP site

Ik heb 8 jaar geleden 3 dagen betaald gebruik gemaakt van e-matching met succes.
Het klikte meteen en we zijn 8 jaar intens gelukkig samen geweest.
Nu ben ik de enige met twijfels, ik denk dat ik nogal verwend ben en nog hogere eisen stel.
(in 2016 was ik 64 en op zoek naar samenwonend e/o trouwen)
Maar e-matching voor ons: TOP

3 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Negatieve ervaringen met E-Matching? Ik niet !!

Ik begrijp helemaal niets van die negatieve reviews. Ik ben diverse malen op e-matching actief geweest en als laatste in maart 2024. Ik heb dit altijd een van de eerlijkste en betrouwbaarste datingsites gevonden. En ik kan daar echt over oordelen want ik heb ze in de loop van de tijd allemaal bezocht voor kortere of langere tijd. Ik heb geen problemen gehad met nepprofielen, etc. Altijd ok contacten, berichten en afspraken.

30 March 2024

bleek getrouwd

Ik had een telefoongesprek met iemand met een aardig profiel. Hij bleek getrouwd te zijn, van tafel en bed, want dat was financieel beter voor zijn ex en zijn dochter! Daar moest ik toch geen punt van maken:) M.a.w.; zo burgerlijk. E-matching gebeld; maar zij vonden het geen reden om de mans' profiel te verwijderen.

30 March 2024
Rated 2 out of 5 stars

Leuke site met een grijs zwart randje

Ja, heb af en toe een date na geduldig en lang zoeken.

Site kent ook nepprofielen met vrouwen die heel snel je telefoonnummer of mailadres opvragen. Het taalgebruik in de tekst is dan ondermaats waardoor je snel het vermoeden hebt dat het niet klopt.
Controleert de organisatie niet elk ingezonden tekst?!

Als je de organisatie schrijft dat het om een nepprofiel gaat krijg je geen antwoord.
De nepper schrijft zich snel uit. Misschien toch dat proeflidmaatschap met drie gratis contacten afschaffen!?

Ook op de vraag of er veel slapende leden zijn krijg je geen antwoord.
Zulke leden geven na weken geen teken dat ze leven. Echt irritant.

Misschien houden ze slapende leden bewust op de website ‘wakker’ anders is de spoeling wel erg dun.

Dat de site alleen voor hbo en wo opgeleide mensen is klopt ook niet. Het is misleidend.
Misschien is dit wel nodig als je veel slapende hbo wo leden hebt.

Ondanks dat ik soms een date via deze site heb, geef ik toch twee sterren vanwege de nepprofielproblematiek, de slapende leden, de second-love seekers (vrouwen en schijnbaar ook mannen als ik andere reviews mag geloven) en geen antwoord krijgen bij een klacht en of opmerking.

Niet duidelijk of het goed of slecht gaat met Ematching.
Wat denk jij?

1 April 2024

Dating of Sextingsite?

Weet niet wat voor blikmannen zij van e-maching hebben open getrokken, maar de een, en er zullen ongetwijfeld aardige en correcte mannen op deze site te vinden zijn, is nog erger dan de ander, en ik heb alleen nog maar hijgende en op zoek naar goedekope sexfiguren achter mij aangehad. Echt walgelijk, en dat is dan een datingsite voor Hoger opgeleiden mensen. Onbegrijpelijk!

16 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Zeer klantonvriendelijk fotobeleid en klantenservice

Ondanks dat e matching ook goede elementen heeft, beoordeel ik mijn meest recente ervaring met een 1. Dit komt door het in mijn ogen absurde en bijzonder klantonvriendelijke fotobeleid. Het fotobeleid van e matching houdt oa in dat foto’s zonder goed herkenbaar gezicht niet worden geplaatst en dat de omgeving rond de persoon wordt weggesneden. Het lijkt mij logisch dat de klant bepaald welke foto’s hij/zij wil plaatsen zolang deze niet erotisch of op andere wijze onethisch zijn. Verder ervaar ik, zoals ik ook in vele reviews heb gelezen, de klantservice als arrogant, klantonvriendelijk en bijzonder halsstarrig. Meerdere keren heb ik vriendelijk gevraagd om foto’s niet te weigeren cq te versnijden. Ik krijg dan als antwoord dat dit het beleid is zonder een uitleg waarom dit het beleid is ze er niet aan kunnen beginnen aan elke klantwens te voldoen ( want dat levert dan te veel werk op). Gevolg bij mij was: lange mail discussies, vele foto’s welke niet goedgekeurd werden, een ontevreden klant en een slechte review. Voor e matching dus uiteindelijk heel veel meer werk dat het simpel goedkeuren van fatsoenlijke foto’s. En gezien de vele slechte reviews gebeurt dit niet alleen bij mij. Ik hoop dat er ergens in de toekomst iemand bij e matching beslissingsbevoegdheid krijgt met enig besef van klantvriendelijk.

28 December 2023

Was ooit een goeie site

Was een ooit goeie site, maar nu mag je nog maar 50 profielen uitzonderen waardoor je elke keer door 4500 profielen moet zoeken. Dus al die gezichten die je niet interesseren kom je elke keer weer tegen.

25 September 2023

jammer

De correspondentie via deze site is goed georganiseerd maar hun recente aanbod via de media om gratis 25 contacten te mogen maken werkt m.i averechts. Na een aantal contacten gemaakt te hebben werd dat geblokkeerd. Bij navraag blijkt dat bij inschrijving wordt vermeld dat die 25 ! contacten binnen 10 dagen gemaakt moeten zijn. Tsja had ik niet gelezen en die tijdslimiet bleek niet uit de publieke aankondiging.
Waar ik ook op stuitte is dat je niet kunt zien of een profiel nog actief is en dan gaat je reactie dus verloren.

Overigens denk ik dat zo'n tijdslimiet (waarom?) een golf van 'copy/paste' reacties veroorzaakt van gewoonte schrijvers die niet het niveau hebben waar juist EM leden naar zoeken. Dat leidt tot teleurstellingen. Blijkbaar niet over nagedacht. Erg jammer.

3 August 2023
Rated 4 out of 5 stars

Jeetje..

Jeetje, wel echt een heleboel 'salty' mannen hier zeg. Mijn ervaring met e-Matching sluit hier niet op aan. Het zal vast niet allemaal rozekleurig zijn. Het is en blijft een groots bedrijf die voornamelijk geld wil verdienen, en dating is winstgevend. Maar ik denk dat het voor het grootste gedeelte dan toch echt aan jezelf en je verwachtingspatroon ligt.
Mijn ervaring was en is in zoverre positief: Ooit gratis lid geworden, moeite gestopt in mijn profiel tekst, en al verrassend snel reacties mogen ontvangen van verschillende dames. Vers vlees in de kuip effect, zegmaar.
Als gratis lid kun je zelf niet contacteren. Jammer, maar logisch. Echter, wanneer iemand jou een bericht stuurt dan vervalt die beperking en kun je vervolgens gewoon berichten met die persoon alsof je een betalend lid bent. Ik heb hier uiteindelijk op deze manier een aantal leuke online ontmoetingen aan overgehouden en één heel fijn avontuur wat nu een goede vriendschap is geworden.
Wat het aantal (actieve) leden betreft, denk ik dat het er in de winter drukker is dan ik de zomer. Ergens ook wel logisch. Je kunt elke dag bij nieuwe leden kijken wie er bij is gekomen en daarnaast kun je zien wie jouw profiel heeft bezocht. Dan weet je iig wie er wel actief zijn. Verder is dit een dating site voornamelijk gevuld met vrouwen van middelbare leeftijd. Vrouwen tussen de 20 en 30 ga je hier niet snel vinden, en degene die er wel zijn daar hoef je niet veel van te verwachten. Op e-matching zul je voornamelijk met dames te maken hebben die er al een huwelijk op hebben zitten, kinderen hebben of zo langzaam aan daar nu wel aan toe zijn , maar voornamelijk bang zijn dat dit welleens hun laatste kans kan zijn, en dat wordt erg serieus genomen. Dat kun je al uit de profiel teksten halen die vaak lang en uitgebreid zijn met eisen. Voldoe je daar niet aan dan zijn je kansen klein.
Als laatste wil ik nog aangeven dat niet eerlijk zijn over je opleidings niveau voor mij geen dealbreaker is. Ik zoek een bepaald denk niveau en die kan ik snel genoeg uit een profiel tekst dan wel het contact met iemand op maken. IQ en EQ moeten matchen, niet de papiertjes die aantonen dat je goed je best hebt gedaan op school om nu boekhouder te zijn of nauwkeurig toe te dienen medicijnen te kunnen en mogen doseren.
Toch?

20 October 2022

Krijg je ooit reactie??

Bijna een jaar actief op deze site, maar ik krijg nooit een reactie van de vrouwen die ik benader. Weet niet of dit de normale omgangsvormen zijn voor ons 'hoger opgeleiden'. Zelf reageer ik altijd meteen (ook al reactie afwijzend is) omdat ik weet hoe vervelend het is om op een reactie te wachten/hopen. Maar blijkbaar is dat niet de normale omgangsvorm op deze site. Valt erg tegen.

Verder gebeurt er erg weinig. Weinig nieuwe profielen. Geen of zeer weinig mensen die mij benaderen, hoewel ik echt geen onaantrekkelijke partij ben. Kortom; ben er niet echt blij mee.

16 May 2023

Werkt niet

Deze datingsite zou je onzeker kunnen maken. In 3 weken geen enkel(!) bericht ontvangen. Gelukkig had Ik me in diezelfde tijd met precies hetzelfde profiel ook bij Lexa ingeschreven. Daar kreeg ik zoveel reacties, dat het bijna niet bij te houden is, ook van hoger opgeleiden. Dit verschil is zo groot, dat kan niet aan mijn of jouw profiel liggen, dat moet aan het systeem liggen dat ematching gebruikt. Het direct berichten moeten sturen is denk ik te hoog drempelig. Dus je niet onzeker laten maken door deze site, probeer een andere!

9 May 2023

Niet doen, weggegooid geld

Slecht werkende site, weinig matches en amper berichten. Ben een half jaar lid gewest en kreeg berichten van 2 blinden en een paardenkop. Hoog opgeleid zijn ze ook de helft van de tijd niet. Als je dan toch nog een maandje bij pakt (voor bijna 30 euro!) en in je profiel schrijft tot wanneer je lid bent, halen ze het weg!!! Gelijk m’n maand geannuleerd dus. Hier ben ik niet van gediend. Hun manier van communiceren vind ik ook uiterst onvriendelijk. Gewoon lekker uit eten gaan in je eentje van die centen. Heb je meer lol aan dan van deze oplichters. En wie weet ontmoet je daar wèl een leuke partner. Want je kan ze toch het beste in het wild opdoen. Práát gewoon lekker met elkaar. Net als vroeger.

3 May 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ik ben eruit gegooid maar ik kan mijn…

Ik ben eruit gegooid maar ik kan mijn account niet verwijderen maar ik krijg wel bericht dat mannen naar mijn profiel kijken. Ik kan niet reageren ook niet naar de klantenservice want dan moet je inloggen en dat gaat niet meer . Hoe krijg ik mijn account daar weg? Iemand een idee?

8 July 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ik had hoge verwachtingen maar kom van een koude douche thuis

De website geeft aan gratis te zijn maar als gratis lid kan je niks.
Ik lees hier van veel mensen die klagen over profielen van ‘slapende dames’ maar om te kijken of de website iets voor je is zou een gratis profiel in eerste instantie meer mogelijkheden moeten bieden. In ieder geval eerste maand of 14 dagen gratis of zoiets Ben je tevreden en wil je verder dan alsnog kunnen kiezen voor een betaald profiel. Ik heb me in ieder geval weer uitschreven want hier heb ik niks aan.

16 December 2022
Rated 1 out of 5 stars

Bij dit clubje wordt overduidelijk met…

Bij dit clubje wordt overduidelijk met 2 maten gemeten en onderscheid gemaakt tussen geslachten.

Vrouwen mogen foto's plaatsen waarop alleen hun hond, kat of zelfs racefiets zichtbaar is maar wanneer ik als man zijnde een extra foto toe wil voegen van mijn honden wordt deze afgekeurd!
Dat hele ematching neem ik allesbehalve serieus!!

13 August 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look