Dyssegaarden Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Første gang jeg var der, i juni måned, købte jeg jordbær og 10 pakker blandet kød pakker, meget søde personaler og meget lækker råvarer. En meget hyggelig butik, god service- og har været der mange... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi handler ofte kød og andre varer hos Dyssegaard og det er altid en god oplevelse. Senest købte vi en hel pattegris til grill i haven. Det var bare lækkert. Kødet var saftigt og smagfuldt og alt gi... See more

Rated 2 out of 5 stars

Det er 2. gang vi er her. Alt er dyrt. Varer i købmandsbutik og mad. Fik bl.a gløgg, virkelig kedelig og ingen smag af vin. Bestilte senere flæskestegsburger, hapsdog og pomfritter. Problemet er dog,... See more

Rated 2 out of 5 stars

Flot og imponerende sted når man ankommer. Men da vi fandt grisene på friland blev vi godt nok skuffede. De havde ikke meget plads og hele det beskedne område var total dumpet med vand og deres e... See more

1. Farm Shop

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

57 reviews in the last 12 months

Write a review

Perfekt!

Kan ikke sige andet end fantastisk kød, super service, rare mennesker og generelt bare et rigtigt dejligt sted, hvor der bliver kræset om detaljerne. I er blevet det nye sort i vores familie. :-)

12 October 2022

Reply from Dyssegaarden

Tak for din fine hilsen. Dejligt at I kan lide Dyssegaarden. Vi glæder os til at se jer igen.

Fem stjerner

Min søster og far var forbi Dyssegården i onsdags for at købe kød (kylling, and, flæskesteg), da især søster er blevet meget betaget af dyrevelfærd og særligt friland/økologi. Her til aften har vi fået den bedste kylling, jeg nogensinde har smagt - og jeg har smagt mange! Kyllingen var mør som smør. Dyssegården er det nye sort her i familien, og jeg glæder mig til anden og flæskestegen. De sidste par dage har det helt store samtaleemne handlet om oplevelsen i onsdags - med rette! TAK

P.S 1-stjernes anmeldelser herinde vidner nok mere om anmelderen end om den anmeldte ;)

14 October 2022

Reply from Dyssegaarden

Tak for din fine anmeldelse - vi gør os også umage:-)

Har købt en pakke A

Har købt en pakke A, og hvor kødet dog mørt, det er vigtigt ikke, at lave det ved for høje temperaturer, da det bevarer saft og kraft i kødet.
Dejlig oplevelse igen, og personalets tilgang til kundeservice er bare helt i top. Tak for jer, igen en skøn oplevelse.

30 January 2022

Reply from Dyssegaarden

Tak for din fine anmeldelse - vi gør os også umage:-)

Tak for en skøn julegås

Tak for en skøn julegås! Hvor var den for det første fint slagtet - ikke en fjer skulle pilles af, og indeni var den lige til at gå til! Og mør og fuld af smag var den også. En fornøjelse!

5 January 2022

Kære Camilla
Selv tak.
Dejligt at du støtter op om dyrevelfærd og kødkvalitet.
Du er altid velkommen i gårdbutikken:-)

Rated 5 out of 5 stars

Igen fantastiske ænder og flæskesteg

Dyrevelfærd , sødeste betjening , smukkeste omgivelser og ikke mindst fantastisk smag går hånd i hånd :) vores jul blev ekstra god takket være de møreste ænder og ikke mindst flæskesteg af super kvalitet- TAK.De bedste anbefalinger herfra :)

3 January 2022

Hej Marianne
Tak for din anmeldelse/anbefaling.
Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse.
Det giver os bedre mulighed for at få flere til at vælge dyrevelfærd og kvalitet.

Rated 5 out of 5 stars

Det bedste sted at købe kød!

Altid fantastiske varer, god service og hyggelig betjening.

25 December 2021

Hej Marty
Tak for din anmeldelse - vi gør os umage. Dejligt at du påskønner det:-)

Ikke en god oplevelse.

En mudderpøl uden lige. Dårligt skiltet og 9 ud af 10 fæld selv juletræer var ikke egnet til stuen i et alm. Familiehus.

23 December 2021

Kære Martin
Det er jeg ked af at du har fået som oplevelse.
Det er rigtigt, at der var mudret, vi har vel sjældent haft en december med mere regn.
Men at der ikke skulle være nogle juletræer egnet til en almindelig stue, er ikke rigtigt.
Vi har 4 forskellige plantager, man kan vælge fra, hvor der står tusindevis af flotte træer.
Det er helt rigtigt, at der er 1 af plantagerne, som er ved at være tømt, men der er masser af træer i de andre.
Jeg håber at du vil give os en chance mere, for at få rettet op på dit indtryk.
Mange hilsner og glædelig jul.

Rated 1 out of 5 stars

Super æverlig førstegangs indtryk af…

Super æverlig førstegangs indtryk af jer.

Det ligger godt ud med traktore børnene kan lege på og vaffel huset og tænker her skal vi da tage søn med næste gang. Og leder efter gårdbutikken.

Da jeg har bestilt en Ca 3 kg flæskesteg.

Nå men kommer ned til gårdbutikken og bliver helt nyforelsket i æslerne.

Stiller mig i kø for at få den bestilte flæskesteg. Men jeg får en nakkesteg fra køledisken som alle andre for fra. (En frosen) Hvorfor sku jeg så bestille en ? Jeg bestilte i oktober måned. Og havede en eller anden forestilling om at jeg fik den fersk.
Og på den jeg fik er der nærmest intet kød på selv om den vejer 2.6 kg.

En rigtig øv opblevelse.

21 December 2021

Hej Bodil
Tak for din anmeldelse - som jeg dog ikke finder helt fair.
Først og fremmest kan jeg se, at du fortæller om mange positive ting - så virker en stjerne sørme hård.
Det virker som om, at du skubber ansvaret for valget af stegen over på os.
Men lad os lige holde fast i, at DU har bestilt en steg på frost, DU har været med til at vælge den og DU laver en vurdering af en steg, som du end ikke har lavet endnu.

Lidt uddybende:
- Du skriver at du havde en forestilling om at stegen var fersk. Men ved bestilling, har du jo netop valgt en afhentningsdato, hvor der stod: KØDET UDLEVERES PÅ FROST. Så er det vel svært at klandre os tænker jeg.
- Når man bestiller hos os, så er det rigtigt, at man får lov til at vælge, når man kommer. Bestillingssystemet gør, at vi har til alle dem der bestiller. Og hvis vi ikke har nok, så er det dem der bestiller der får, og dem som blot dukker op hos os, der ikke får.
- Derudover så kan man jo selv vælge størrelse udseende og tykkelse på den steg man vælger.
- Der er ikke meget fedt på vores frilandsgrises nakkestege, for det andet, har du jo selv været med til at vælge stegen.

Jeg håber at du vil genoverveje din anmeldelse, nu hvor du har formentlig også har fået smagt nakkestegen og fået en god forklaring.

Fantastisk hyggeligt sted

Fantastisk hyggeligt sted, med julehygge og musik. Vi fandt de 2 juletræer vi skulle bruge + lidt julepynt og æbleskiver.

13 December 2021

Reply from Dyssegaarden

Tak for besøget - det har været en dejlig julesæson:-)

Rated 5 out of 5 stars

Vi er lige kommet hjem til Tølløse med…

Vi er lige kommet hjem til Tølløse med et superflot og billigt fæld-selv-juletræ efter en skøn dag for hele familien (barn på 4 år, mor, far og hund). Alt lige fra de mange børneaktiviteter til den hyggelige gårdbutik med de mange lækre varer (og alt der imellem) gør Dyssegaarden til noget ganske særligt. Også det servicemindede og smilende personale var med til at gøre dagen ekstra hyggelig, og en særlig tak skal lyde til de unge gutter, der sætter net om juletræerne, da de med et smil hjalp med at bære vores juletræ fra plantagen og ned til bilen - tusind tak!

11 December 2021

Reply from Dyssegaarden

Tak for besøget - det har været en dejlig julesæson:-)
Jeg giver rosen videre til vores gode medarbejdere.

Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk sted med varm og hyggelig…

Et fantastisk sted med varm og hyggelig stemning.
Det er blevet en skøn familie tradition.
Hvor vi spiser lune flæskestegssandwich, brændte mandler og fælder årets juletræ.
Vi er kommet hos jer i mange år, både for julehyggen, men vi kigger også forbi en gang om måneden for at fylde fryseren med godt kød.

3 December 2021

Reply from Dyssegaarden

Tak for din dejlige anmeldelse👍❤️🌲

Rated 4 out of 5 stars

Dyrevelfærd i top - men ikke øko?

Det er SÅ dejligt at i går så meget op i dyrevelfærd... men hvorfor er i ikke øko-certificeret? :)

3 December 2021

Hej Stine
Men vi kan ikke lave en økologisk produktion af juletræer, og vi må ikke både have økologisk og ikkeøkologisk produktion på ejendommen. Derfor må vi ikke kalde noget af vores produktion for økologi.
Men vi bruger kun yderstbegrænset midler der ikke er økologisk certificerede.
Vores dyr får ingen medicin og vi har et stærkt fokus på dyrevelfærd og en skånsom slagteproces.

Super dejligt sted

Super dejligt sted, fast tradition at tage dertil hvert år til jul.
Flinkt personale, pæne træer og gode oplevelser for børn, kan varmt anbefales

28 November 2021

Tak for anmeldelsen❤️👍

Rated 1 out of 5 stars

En rigtig kedelig oplevelse i dag

En rigtig kedelig oplevelse i dag. Vi kørte i øsende regnvejr fra Brøndby til jer i Roskilde for at hente vores juletræ og hygge ned vafler og kaffe, eller burgere, som skulle være åbne, det var de også. Alt var åbent som lovet . Men hvor var betjeningen, ingen personer var at se. Efter 15 min. opgav vi og tog møj våde tilbage. Det var sgu ikke i orden. Birte

Jeg har fået pænt svar fra Dyssegården.
Vi har været der før og hente juletræ hele familien, og vi kommer igen, syntes det er et dejligt sted. Den episode vi var ude for, var som det var.
Vi kommer gerne igen.
Birte

25 November 2021

Hej Birte
Det er ærgerligt at I fik en dårlig dag. Men det lyder som om at den allerede startede dårligt hjemme i Brøndby med regnvejret.
Det er helt rigtigt at vejret var elendigt, og vi vi havde så godt som ingen kunder den dag.
Derfor brugte Morten, Janne, Jannik, Mads og Allan tiden på at forberede weekenden på Dyssegaarden.
Emma betjente kunder gårdbutikken, der kom og hentede kød. Men der gik du ikke ind kan jeg forstå.
Hvis du havde rlnget på det telefonnummer der stod på disken i Vaffelhytten, hvor du ikke kunne finde personale, så var vi kommet løbende.
Vi bliver rigtigt kede af en anmeldelse som denne, fordi vi faktisk gør en kæmpe indsats for at give vores kunder en hyggelig og god oplevelse.
Men denne føler vi ikke at vi fik mange chancer for at give.
Jeg vil blive glad hvis du ville genoverveje din anmeldelse.

OPDATERING D: 25/12-21
Hej Birthe
Tak for din opdatering af din tekst i din anmeldelse.
Jeg vil bede dig overveje, om det ikke ville være rimeligt at du også ændrede antallet af stjerner i din anmeldelse, da du det med 1 stjerne, angiver at vores sted skulle være mega elendigt. Og det er ikke den fornemmelse jeg har, af din vurdering.

I morges var der mail

I morges var der mail, i dag begyndte jordbær sæsonen. Morten havde et godt tilbud 1 kasse jordbær til fin pris.
Min barnebarn og jeg tog af sted for at hente 1 kasse jordbær, Blake fortalte mig flere gange undervejs at jordbær er det bedste han ved, og han blev ikke skuffet store flotte lækkert velsmagende jordbær. 😄
( at der så også var agurk, og ærter i teltet var endnu en succes)

5 May 2021

Tak for anmeldelsen

Velsmagende og kødfulde gæs

Har købt julegås hos Dyssegården de sidste mange år. Gæssene er altid velsmagende og kødfulde. Det er køreturen værd.

12 January 2021

Reply from Dyssegaarden

Tak for anbefalingen Christian:-)

🐴 Dejligt sted

🐴 Dejligt sted, med søde dyr og en masse oplevelser, både for børn og voksne👍

25 December 2020

Reply from Dyssegaarden

Tak for anbefalingen, Birgit:-)

Take a closer look