Første gang jeg var der, i juni måned, købte jeg jordbær og 10 pakker blandet kød pakker, meget søde personaler og meget lækker råvarer. En meget hyggelig butik, god service- og har været der mange... See more
Company replied
Vi handler ofte kød og andre varer hos Dyssegaard og det er altid en god oplevelse. Senest købte vi en hel pattegris til grill i haven. Det var bare lækkert. Kødet var saftigt og smagfuldt og alt gi... See more
Company replied
Det er 2. gang vi er her. Alt er dyrt. Varer i købmandsbutik og mad. Fik bl.a gløgg, virkelig kedelig og ingen smag af vin. Bestilte senere flæskestegsburger, hapsdog og pomfritter. Problemet er dog,... See more
Company replied
Flot og imponerende sted når man ankommer. Men da vi fandt grisene på friland blev vi godt nok skuffede. De havde ikke meget plads og hele det beskedne område var total dumpet med vand og deres e... See more
Gårdbutik
Frederiksborgvej 570, 4000, Roskilde, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Kan ikke sige andet end fantastisk kød, super service, rare mennesker og generelt bare et rigtigt dejligt sted, hvor der bliver kræset om detaljerne. I er blevet det nye sort i vores familie. :-)

Reply from Dyssegaarden
Min søster og far var forbi Dyssegården i onsdags for at købe kød (kylling, and, flæskesteg), da især søster er blevet meget betaget af dyrevelfærd og særligt friland/økologi. Her til aften har vi fået den bedste kylling, jeg nogensinde har smagt - og jeg har smagt mange! Kyllingen var mør som smør. Dyssegården er det nye sort her i familien, og jeg glæder mig til anden og flæskestegen. De sidste par dage har det helt store samtaleemne handlet om oplevelsen i onsdags - med rette! TAK
P.S 1-stjernes anmeldelser herinde vidner nok mere om anmelderen end om den anmeldte ;)

Reply from Dyssegaarden
jeg syns at jers kød er rigtig godt kommer gerne igen

Reply from Dyssegaarden
Har købt en pakke A, og hvor kødet dog mørt, det er vigtigt ikke, at lave det ved for høje temperaturer, da det bevarer saft og kraft i kødet.
Dejlig oplevelse igen, og personalets tilgang til kundeservice er bare helt i top. Tak for jer, igen en skøn oplevelse.

Reply from Dyssegaarden
Tak for en skøn julegås! Hvor var den for det første fint slagtet - ikke en fjer skulle pilles af, og indeni var den lige til at gå til! Og mør og fuld af smag var den også. En fornøjelse!

Reply from Dyssegaarden
Dyrevelfærd , sødeste betjening , smukkeste omgivelser og ikke mindst fantastisk smag går hånd i hånd :) vores jul blev ekstra god takket være de møreste ænder og ikke mindst flæskesteg af super kvalitet- TAK.De bedste anbefalinger herfra :)

Reply from Dyssegaarden
Altid fantastiske varer, god service og hyggelig betjening.

Reply from Dyssegaarden
En mudderpøl uden lige. Dårligt skiltet og 9 ud af 10 fæld selv juletræer var ikke egnet til stuen i et alm. Familiehus.

Reply from Dyssegaarden
Super æverlig førstegangs indtryk af jer.
Det ligger godt ud med traktore børnene kan lege på og vaffel huset og tænker her skal vi da tage søn med næste gang. Og leder efter gårdbutikken.
Da jeg har bestilt en Ca 3 kg flæskesteg.
Nå men kommer ned til gårdbutikken og bliver helt nyforelsket i æslerne.
Stiller mig i kø for at få den bestilte flæskesteg. Men jeg får en nakkesteg fra køledisken som alle andre for fra. (En frosen) Hvorfor sku jeg så bestille en ? Jeg bestilte i oktober måned. Og havede en eller anden forestilling om at jeg fik den fersk.
Og på den jeg fik er der nærmest intet kød på selv om den vejer 2.6 kg.
En rigtig øv opblevelse.

Reply from Dyssegaarden
Fantastisk hyggeligt sted, med julehygge og musik. Vi fandt de 2 juletræer vi skulle bruge + lidt julepynt og æbleskiver.

Reply from Dyssegaarden
Vi er lige kommet hjem til Tølløse med et superflot og billigt fæld-selv-juletræ efter en skøn dag for hele familien (barn på 4 år, mor, far og hund). Alt lige fra de mange børneaktiviteter til den hyggelige gårdbutik med de mange lækre varer (og alt der imellem) gør Dyssegaarden til noget ganske særligt. Også det servicemindede og smilende personale var med til at gøre dagen ekstra hyggelig, og en særlig tak skal lyde til de unge gutter, der sætter net om juletræerne, da de med et smil hjalp med at bære vores juletræ fra plantagen og ned til bilen - tusind tak!

Reply from Dyssegaarden
Et fantastisk sted med varm og hyggelig stemning.
Det er blevet en skøn familie tradition.
Hvor vi spiser lune flæskestegssandwich, brændte mandler og fælder årets juletræ.
Vi er kommet hos jer i mange år, både for julehyggen, men vi kigger også forbi en gang om måneden for at fylde fryseren med godt kød.

Reply from Dyssegaarden
Det er SÅ dejligt at i går så meget op i dyrevelfærd... men hvorfor er i ikke øko-certificeret? :)

Reply from Dyssegaarden
Super hyggeligt julemarked med en masse forskellige, ting at lave for hele familien. Vi glæder os til at besøge det igen næste år.

Reply from Dyssegaarden
Super dejligt sted, fast tradition at tage dertil hvert år til jul.
Flinkt personale, pæne træer og gode oplevelser for børn, kan varmt anbefales

Reply from Dyssegaarden
En rigtig kedelig oplevelse i dag. Vi kørte i øsende regnvejr fra Brøndby til jer i Roskilde for at hente vores juletræ og hygge ned vafler og kaffe, eller burgere, som skulle være åbne, det var de også. Alt var åbent som lovet . Men hvor var betjeningen, ingen personer var at se. Efter 15 min. opgav vi og tog møj våde tilbage. Det var sgu ikke i orden. Birte
Jeg har fået pænt svar fra Dyssegården.
Vi har været der før og hente juletræ hele familien, og vi kommer igen, syntes det er et dejligt sted. Den episode vi var ude for, var som det var.
Vi kommer gerne igen.
Birte

Reply from Dyssegaarden
I morges var der mail, i dag begyndte jordbær sæsonen. Morten havde et godt tilbud 1 kasse jordbær til fin pris.
Min barnebarn og jeg tog af sted for at hente 1 kasse jordbær, Blake fortalte mig flere gange undervejs at jordbær er det bedste han ved, og han blev ikke skuffet store flotte lækkert velsmagende jordbær. 😄
( at der så også var agurk, og ærter i teltet var endnu en succes)

Reply from Dyssegaarden
Har købt julegås hos Dyssegården de sidste mange år. Gæssene er altid velsmagende og kødfulde. Det er køreturen værd.

Reply from Dyssegaarden
🐴 Dejligt sted, med søde dyr og en masse oplevelser, både for børn og voksne👍

Reply from Dyssegaarden
Den bedste and vi har smagt Molardanden er så kødfuld og smagfuld, stegetid 6 timer ved 120 grader så sidder den lige i skabet♥️