Første gang jeg var der, i juni måned, købte jeg jordbær og 10 pakker blandet kød pakker, meget søde personaler og meget lækker råvarer. En meget hyggelig butik, god service- og har været der mange... See more
Company replied
Vi handler ofte kød og andre varer hos Dyssegaard og det er altid en god oplevelse. Senest købte vi en hel pattegris til grill i haven. Det var bare lækkert. Kødet var saftigt og smagfuldt og alt gi... See more
Company replied
Det er 2. gang vi er her. Alt er dyrt. Varer i købmandsbutik og mad. Fik bl.a gløgg, virkelig kedelig og ingen smag af vin. Bestilte senere flæskestegsburger, hapsdog og pomfritter. Problemet er dog,... See more
Company replied
Flot og imponerende sted når man ankommer. Men da vi fandt grisene på friland blev vi godt nok skuffede. De havde ikke meget plads og hele det beskedne område var total dumpet med vand og deres e... See more
Gårdbutik
Frederiksborgvej 570, 4000, Roskilde, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Altid hyggeligt at besøge Dyssegaarden. Stort udvalg af lækkert kød til gode priser. Min søn elsker at komme med, så han kan sige hej til de forskellige dyr.

Reply from Dyssegaarden
Dyssegården kunne være fra en Morten Koch film. Idylliske og rolige omgivelser, tydeligt at se at dyrene har det godt og trives. Den bedste kundeservice, ses tydeligt på indkøbskurven. Altid et besøg værd.

Reply from Dyssegaarden
Dyssegaarden har ganske enkelt kød i verdensklasse 🤩
Morten og hans fantastiske personale altså klar med et smil og dejlig stemning.
Vi nyder at ta’ turen fra Køge og købe lækkerier til fryseren ❤️

Reply from Dyssegaarden
Vi nyder at komme hos jer og købe al vores kød! I tager altid godt imod ungerne, når de er med og står med hovedet i fryse-monstrene og hjælper os med at vælge kød og pølser. Det er en sand fornøjelse.
Hver gang vi kommer, smider vi dog altid en kommentar om at vi "glæder os til i begynder at have hakket kylling engang" - det ender altid i en sjov samtale - men vi venter stadig på I får det som fast sortiment 😜🤞🏼

Reply from Dyssegaarden
Dejlig imødekommende modtagelse en søndag formiddag. Vi kom inden åbningstid, og fik en dejlig velkomst. “Selvfølgelig må i handle”🤗

Reply from Dyssegaarden
Det vi har købt har en meget fin kvalitet. Stort udvalg - pæne, rene lokaler - og bare et hyggeligt sted at komme.

Reply from Dyssegaarden
Det altid hyggeligt, at komme på gården. Jeg kan gå en tur med hunden, og kigge på dyrene, som også har et godt liv.
Når så det er gjort, går man i gårdbutikken, hvor der er alle slags kød, ko, gris, kylling, og meget mere.
Men husk lige, at det er fra fritgående dyr, så det mætter mere end det fra supermarkedet.

Reply from Dyssegaarden
Kan varmt anbefale at besøge Dyssegaarden. Vi kommer der flere gange om året, hvor vi får hilst på alle dyrene, købt ind i gårdbutikken, leget på legepladsen, leget på traktorer mm. I juleperioden er der ekstra hyggeligt. Min søn har bla fået en ridetur på et æsel, leget i halmballer, spist risengrød, fodret grise med agurker mm.
Et fantastisk sted for hele familien

Reply from Dyssegaarden
Super dejlig gårdbutik med kvalitetsvarer til en absolut rimelig pris. God tilbud og super lækkert kød, der holder hvad det lover 😊

Reply from Dyssegaarden
Min mand og jeg har endnu engang været forbi og købe en stor kødpakke og er så tilfredse med udvalget af kød.
Kødet er lækkert og smager godt.
God betjening både i gårdbutik og i jordbærteltet, hvor der blev købt danske ærter, jordbær og kartofler.

Reply from Dyssegaarden
Vi var forbi jeres telt ved Jyllinge for at købe lidt forskellig herunder jordbær og efterfølgende forbi jeres gårdbutik for at købe kød, alt virker godt og ser flot ud,
Dog når vi kommer hjem er der en hel del dårlige jordbær i bakkerne hvorpå de nederste i bakken er der flere som
Har hvide plagmager. Jeg ved ikke om vi blot har været uheldige og få nogle bakker der har stået lidt for længe i sommer solen eller man blot ligger de flotte friske på toppen og de dårlige i bunden. om aften er vi spændt på skulle anvende frisk kød fra gården
Men hold da op en skuffelse; kødet virker utroligt hårdt og nærmest sejt at tygge
Jeg kan nu se her på trustpilot vi ikke er de eneste der har uheldige oplevelser og det lader til kvalitet desværre er ned afgående både med kød og jordbær
Vi var efterhånden blevet godt træt af supermarkedskød, og fik anbefalet Dyssegården af nogle venner som havde købt 10 pakker kød til 499,00 kr.
Vi tog derfor chancen og kørte de 35 km derned og 35 km hjem. I tirsdags skulle så prøve hakket lammekød, aldrig er vi blevet så skuffet, det var simpelthen så fedt, at der kunne hældes næsten 2 del. Fedt fra i fadet, så ulækkert.
Så i dag skulle vi prøve wienersnitzel, igen jordens største skuffelse, simpelthen så sejt, at halvdelen ikke var til at tygge, kæmpe skuffelse, desværre har vi 8 pakker kød tilbage, positivt er dog, at det er pølser og almindeligt hakkekød, så det Kahn vel ikke gå helt galt.
Det var bestemt ikke en køretur på 70 km værd.

Reply from Dyssegaarden
Jeg var idag forbi jeres jordbærtelt og bestilte 3 bakker jordbær. Da jeg kom på arbejdede og åbnede posen var det bestemt ikke hvad jeg havde forventet. Det var ikke friske jordbær, de var smattede og flere var mugne og lugtede ikke godt og som om de havde været på køl.
Jeg skrev en meget pæn besked til jer på messenger så i viste det og der kan jo altid ske fejl. Jeg for ventede et svar men det fik jeg desværre ikke.
Jeg har ikke noget imod at betale for kvalitet men jeg var meget skuffet både over de jordbær jeg fik og den manglende kundeservice.

Reply from Dyssegaarden
Min mand var sød og kom hjem med 1 kilo ærter til mig, men da jeg havde spist 15, måtte jeg opgive. Jeg var ellers optimistisk og håbede, at de blev bedre, men ud af de 15, var de 13 melede og tørre, så resten ryger ud.

Reply from Dyssegaarden
Vi har været flere gange på Dyssegaardens jule-event i år (2022) fordi vores datter fandt det så spændende med alle de ting man kunne se og gøre. De gamle traktorer man kunne kravle på var et hit men hestevognen og de andre dyr man kunne se tæt på var et stort højdepunkt. Det er et meget hyggeligt jule-event for børn og voksne.
Vi køber ofte ind i gårdbutikken, både stort og småt, og oplever en virkelig god kvalitet hvor man virkelig kan smage forskel fra hvad man køber i supermarkedet.
Ud over det kan en tur til gårdbutikken være hyggelig for de mindste da der også er en lille legeplads til de små og personalet har altid været forstående og imødekommende for at man medbringer sin familie og givet os lov til at se os omkring.
Vores familie er meget glade for at komme på Dyssegaarden. Det er et besøg værd på alle tider af året.

Tak for en god and.
Vi købte en fersk Cherry Valley and den 21dec. Vi langtidsstegte den og mums...den var lækker. Selv resterne som vi spiste dagen efter var gode. Den slags and køber vi også næste gang Tak.
Mvh Thomas 2082 8700

Reply from Dyssegaarden
Købte en and og steg hos jer i starten af december som var frossen
Har nu tøet dem op og anden er meget fin men flæskestegen den er der ikke noget at prale om
dem som der har ridset sværene skulle tage og lære hvordan man gør
istedet for at skære mellem 1-2 cm ned i kødet
det er kun amatør der gør det
Den smagte 100% iorden det kan man ikke klage over

Reply from Dyssegaarden
Det her sted summer af jul. Det så gennemført. Smilende personale, gård oplevelsen, Markeds stemning. Keep up the good work.

Reply from Dyssegaarden
Er lidt forvirret over jeres tilbud på facebook...
Der er billede af en stor kødpakke til værdi af 1200 kr, men på tilbud til 999 kr. Fint nok.....
Men hvis du læser beskrivelsen er der ikke dette fra billedet i tilbuddet. Kun 2/3...måske fair prismæssigt, men indtrykket er bare anderledes....og det er ikke fair.

Reply from Dyssegaarden
Fantastisk sted med masser af spændende kødvarer. Glæder mig allerede til næste besøg.
Kan kun anbefales