Første gang jeg var der, i juni måned, købte jeg jordbær og 10 pakker blandet kød pakker, meget søde personaler og meget lækker råvarer. En meget hyggelig butik, god service- og har været der mange... See more
Company replied
Vi handler ofte kød og andre varer hos Dyssegaard og det er altid en god oplevelse. Senest købte vi en hel pattegris til grill i haven. Det var bare lækkert. Kødet var saftigt og smagfuldt og alt gi... See more
Company replied
Det er 2. gang vi er her. Alt er dyrt. Varer i købmandsbutik og mad. Fik bl.a gløgg, virkelig kedelig og ingen smag af vin. Bestilte senere flæskestegsburger, hapsdog og pomfritter. Problemet er dog,... See more
Company replied
Flot og imponerende sted når man ankommer. Men da vi fandt grisene på friland blev vi godt nok skuffede. De havde ikke meget plads og hele det beskedne område var total dumpet med vand og deres e... See more
Gårdbutik
Frederiksborgvej 570, 4000, Roskilde, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg køber alt kød hos Dyssegården. Det er godt og dyrevelfærden er i orden.
Suppehøne kan klart anbefales til en god hønsekødsuppe. Der er endda masser af lækkert kød på hønen. 👍

Reply from Dyssegaarden
Det er altid en glæde at købe ind hos Dyssegårdens Gårdbutik, hvor dyrevelfærd, kvalitet og god betjening er i højsædet. Så 5 stjerne herfra.
Grethe

Reply from Dyssegaarden
Fantastisk service af en altid glad, ung kvinde bag kassen. Vi handler ofte kød på Dyssegården, og børnene fejrer altid, når frikadellerne kommer herfra. Man kan smage kvaliteten. Kan varmt anbefales. 😃

Reply from Dyssegaarden
Jeg køber kød hos Dyssegården fordi man får en fantastisk kvalitet og smagsoplevelse. Den bedste rådgivning, og så er det til fornuftige priser. Man må ikke glemme at al kød er datomærket med hvor længe det kan holde i fryseren, det er da genialt.

Reply from Dyssegaarden
Har flere gange købt en bakke jordbær i teltet, og fået et stempel i mit rabathæfte. I dag skulle jeg så købe 5 bakker og forventer derfor at få 5 stempler i hæftet. Men næe nej. Nu reglen af et stempel pr besøg. Ingen diskussion!
Nu køber jeg mine jordbær, kartofler mv et andet sted, hvor man belønner trofaste kunder!

Reply from Dyssegaarden
Har handlet på Dyssegaarden mange gange, elsker deres kød og gode service. Altid prima kvalitet til gode priser. Nyder turen stille og roligt hjem igen, deres smukke natur og ikke mindst alle de skønne dyr man ser alle vegne.🤩

Reply from Dyssegaarden
Super dejligt sted ,dejlig natur og mange forskellige dyr man kan se på vej ned til gårdbutikken 😊
Meget forskelligt kød at vælge imellem SKØNT 😊
Samt saft, øl og andre lækker ting.
Er kommet på Dyssegården igennem næsten 20 år og det er altid en dejlig oplevelse.
Samt søde og rare personaler på stedet 🫶

Reply from Dyssegaarden
Altid god service, Super lækkert frilandskød. Smagfuldt og saftigt. Diverse grillpølser samt rullepølser og spegepølser kan også anbefales. Og så er det også hyggeligt at se dyrene derude

Reply from Dyssegaarden
Kvalitet med kvalitet på! Især fjerkræet smager helt fantastisk. Men alt fra Dyssegården er prima vare. Oven i det bliver der ydet en fremragende service. De bedste og varmeste anbefalinger herfra.

Reply from Dyssegaarden
Har handlet mange gange hos Dyssegården og hver gang har det været god, kompetent og hyggelig service. Kvaliteten er altid god og jeg har fået øjnene op for mange forskellige udskæringer af kød jeg ikke havde kendskab til. Og med kyndig vejledning i hvordan man kan få det bedste ud af det. Skønt at vide at dyrene har haft det godt,så smager det også bedre 😃 Dejligt sted som jeg kun kan anbefale, hvis der er vådt i vejret så overvej hvilket fodtøj man har på...det er jo en gård 😉

Reply from Dyssegaarden
Vi valgte at kræse ekstra for julemaden i år og købte en gås hos jer da i har haft så gode anmeldelser. Jeg vælger at langtids stege så den kan blive ekstra mør ved svag varme og godt med væde i bunden og en masse grønsager. Men til vores store skuffelse da vi skal skære gåsen ud er der nået helt galt den var så sej at skille ad ved lårene og da man skulle spise det måtte jeg hive skindet af og dele låret op altså rigtig hive!! Man kunne slet ikke bide af det. Bryst kødet var ikke mere end 1.5 cm tyk og heller ikke specielt mør søm det ellers plejer at være. Så bund og grund sad vi med en rigtig øv oplevelse jule aften vi havde gået og kræset om maden hele dagen og ender det i det øv øv man skulle tro ud fra mad oplevelsen at det var en gammel gase vi havde fået. Til 995kr forventer man simpelhen mere end det. Vi har i øvrigt også mailet til jer men dog ikke fået nået svar tilbage det er også dårligt stil hilse Daniel
Dejligt kød af god kvalitet, samt venligt og sødt personale. Man går glad derfra.

Vi fik oksemørbrad nytårsaften
Fantastisk smag, mørt og lækkert.
Det gør vi igen.

Reply from Dyssegaarden
Vi købte juleænder og frilandssteg hos Dyssegården.
Vi oplevede imødekommende personale og var ret begejstrede for at opleve dyrenes gode forhold.
Julemad med god samvittighed - hver en krone værd!

Reply from Dyssegaarden
Købtefor over 2.000kr julemad, bl.a. en skinkesteg. Da den var tøet op og skulle steges juleaften mødte der mig et sendt mareridt af en steg med cm tykke svær, og en steg der var skåret halvt igennem (den skal kun skæres gennem fedtet og herstopper (folk der kan lave mad) ved kødet. Men ikke her. Det lignede noget et barn med en spejderdolk havde fået liv at muntre sig med.
Da jeg henvendte mig på Dyssegårdeni håb om en undskyldning eller kompensation, fik jeg bare at vide at de havde hentet en stol til mig (jeg er dårligt gående) og at de havde samlet varer til mig. Det passer så ikke. Min mand var med HVER gang, og bar også de store kasseres til bilen. Der er ingen service her, men en arrogant og småuforskammet ekspedition, hvor man virkelig føler sig til besvær.
En opførsel jeg før har mødt ifm et firmaarrngement,hvor jeg ringede for svar og blev værfet af så vi i foreningen opgav at have noget med Morten Gjerskov at gøre.

Reply from Dyssegaarden
Jeg har aldrig smagt så god en and, som den vi fik fra Dyssegården. Det samme med kamstegen. Vi kører fra Vejby i Nordsjælland, for at få det allerbedste kød. Det er så hyggeligt og så lækker en gårdbutik. Pas på, det er meget vanedannende 👍
Og de er virkelig søde og service minded. Kunne jeg gi flere stjerner, havde jeg gjort det👍⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Reply from Dyssegaarden
Meget høj kvaltet af både kylling, and, kalkun og gris!
Glutenfrit!
Soja-proteinfrit
Ingen tilsætningsstoffer!
Kan varmt anbefales!

Reply from Dyssegaarden
Vi købte vores steg til juleaften og den var virkelig god og kan varmt anbefales.

Reply from Dyssegaarden
Tusind tak for en helt fantastisk madoplevelse. Det er første gang vi handler hos jer, men absolut ikke sidste.
Vi købte 2 ænder og en kamsteg og jeg tror godt at jeg kan tale for alle 11 andre til middagen, at det er de bedste ænder vi har smagt og kamstegen var mør og lækker. Vi ses helt sikkert igen.

Reply from Dyssegaarden
Absolut den bedste julegås jeg nogensinde har fået. Kan kun anbefale Dyssegaarden og hvis jeg stadig havde små børn ville jeg lave en juletur i december for det virkede så hyggeligt.