Dyssegaarden Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Første gang jeg var der, i juni måned, købte jeg jordbær og 10 pakker blandet kød pakker, meget søde personaler og meget lækker råvarer. En meget hyggelig butik, god service- og har været der mange... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi handler ofte kød og andre varer hos Dyssegaard og det er altid en god oplevelse. Senest købte vi en hel pattegris til grill i haven. Det var bare lækkert. Kødet var saftigt og smagfuldt og alt gi... See more

Rated 2 out of 5 stars

Det er 2. gang vi er her. Alt er dyrt. Varer i købmandsbutik og mad. Fik bl.a gløgg, virkelig kedelig og ingen smag af vin. Bestilte senere flæskestegsburger, hapsdog og pomfritter. Problemet er dog,... See more

Rated 2 out of 5 stars

Flot og imponerende sted når man ankommer. Men da vi fandt grisene på friland blev vi godt nok skuffede. De havde ikke meget plads og hele det beskedne område var total dumpet med vand og deres e... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

57 reviews in the last 12 months

Write a review

Fremragende gårdbutik. 👍

Jeg køber alt kød hos Dyssegården. Det er godt og dyrevelfærden er i orden.
Suppehøne kan klart anbefales til en god hønsekødsuppe. Der er endda masser af lækkert kød på hønen. 👍

12 November 2024

Hej
Mange tak for dine ord. Dejligt at suppehønen har givet en skøn hønsekødssuppe. Det er jo lige i denne tid, at det varmer ekstra godt med sådan en middag.

Kan varmt anbefales

Det er altid en glæde at købe ind hos Dyssegårdens Gårdbutik, hvor dyrevelfærd, kvalitet og god betjening er i højsædet. Så 5 stjerne herfra.

Grethe

23 August 2024

Hej Grethe
Det er vi rigtig glade for du synes, vi gør altid vores bedste hver dag. Tak for dig.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service af en altid glad

Fantastisk service af en altid glad, ung kvinde bag kassen. Vi handler ofte kød på Dyssegården, og børnene fejrer altid, når frikadellerne kommer herfra. Man kan smage kvaliteten. Kan varmt anbefales. 😃

23 July 2024

Hej Michelle
Mange tak for dine pæne ord, de varmer :)
Rigtig god dag til dig.

Dyssegården gårdbutik

Jeg køber kød hos Dyssegården fordi man får en fantastisk kvalitet og smagsoplevelse. Den bedste rådgivning, og så er det til fornuftige priser. Man må ikke glemme at al kød er datomærket med hvor længe det kan holde i fryseren, det er da genialt.

19 June 2024

Reply from Dyssegaarden

Hej Suzan, tak for de fine ord. Det varmer :) Vi glæder os til dit besøg igen.

Rabathæfte uden rabat

Har flere gange købt en bakke jordbær i teltet, og fået et stempel i mit rabathæfte. I dag skulle jeg så købe 5 bakker og forventer derfor at få 5 stempler i hæftet. Men næe nej. Nu reglen af et stempel pr besøg. Ingen diskussion!
Nu køber jeg mine jordbær, kartofler mv et andet sted, hvor man belønner trofaste kunder!

19 June 2024

Hej Jan

Tak for dine besøg i vores jordbærtelt.
Vi er kede af at du ikke synes vi belønner vores trofaste kunder, da det er lige det vores hensigt er med vores stempelkort.
Vi har lavet stempelkortet så alle, uanset hvor meget du køber, får en fordel.
Til dem som køber meget, så er der gode mængde rabatter, som dem der kun køber 1 bakke ikke får.

Det er den måde vi synes vi har gjort det fair for alle, så det ikke kun vil være den ene fordel frem for den anden.

Det håber vi giver en forståelse for din frustration.

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet på Dyssegaarden mange…

Har handlet på Dyssegaarden mange gange, elsker deres kød og gode service. Altid prima kvalitet til gode priser. Nyder turen stille og roligt hjem igen, deres smukke natur og ikke mindst alle de skønne dyr man ser alle vegne.🤩

14 June 2024

Reply from Dyssegaarden

Kære Bente, tak for de fine ord, vi er glade for at du er tilfreds med at handle hos os :)

Rated 5 out of 5 stars

Super dejligt sted ,dejlig natur og…

Super dejligt sted ,dejlig natur og mange forskellige dyr man kan se på vej ned til gårdbutikken 😊

Meget forskelligt kød at vælge imellem SKØNT 😊
Samt saft, øl og andre lækker ting.

Er kommet på Dyssegården igennem næsten 20 år og det er altid en dejlig oplevelse.

Samt søde og rare personaler på stedet 🫶

27 April 2024

Kære Ulla
En anmeldelse som din er noget der giver et ekstra smil. Tak fordi du har taget dig tid til at skrive den herinde. Vi glæder os til at se dig igen :)

Lækkert frilandskød

Altid god service, Super lækkert frilandskød. Smagfuldt og saftigt. Diverse grillpølser samt rullepølser og spegepølser kan også anbefales. Og så er det også hyggeligt at se dyrene derude

23 April 2024

Kære Lisa
Det er vi utrolig glade for du synes, og tak fordi du støtter op om god dyrevelfærd. Tak for dine besøg. :)

Rated 5 out of 5 stars

Kvalitet med kvalitet på!

Kvalitet med kvalitet på! Især fjerkræet smager helt fantastisk. Men alt fra Dyssegården er prima vare. Oven i det bliver der ydet en fremragende service. De bedste og varmeste anbefalinger herfra.

5 March 2024

Kære Tina
Det vi meget glade for at du synes :) Vi gør altid vores bedste, så vi er glade for det bliver bemærket. Tak for dit besøg.

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse hos Dyssegården…

Har handlet mange gange hos Dyssegården og hver gang har det været god, kompetent og hyggelig service. Kvaliteten er altid god og jeg har fået øjnene op for mange forskellige udskæringer af kød jeg ikke havde kendskab til. Og med kyndig vejledning i hvordan man kan få det bedste ud af det. Skønt at vide at dyrene har haft det godt,så smager det også bedre 😃 Dejligt sted som jeg kun kan anbefale, hvis der er vådt i vejret så overvej hvilket fodtøj man har på...det er jo en gård 😉

13 February 2024

Hej Sussi
Hvor er vi glade for at hører, at du er glad for at handle hos os. Du har helt ret, det rette fodtøj kan være vigtigt ;)
Tak for dig og for dine ord :)

En sej oplevelse

Vi valgte at kræse ekstra for julemaden i år og købte en gås hos jer da i har haft så gode anmeldelser. Jeg vælger at langtids stege så den kan blive ekstra mør ved svag varme og godt med væde i bunden og en masse grønsager. Men til vores store skuffelse da vi skal skære gåsen ud er der nået helt galt den var så sej at skille ad ved lårene og da man skulle spise det måtte jeg hive skindet af og dele låret op altså rigtig hive!! Man kunne slet ikke bide af det. Bryst kødet var ikke mere end 1.5 cm tyk og heller ikke specielt mør søm det ellers plejer at være. Så bund og grund sad vi med en rigtig øv oplevelse jule aften vi havde gået og kræset om maden hele dagen og ender det i det øv øv man skulle tro ud fra mad oplevelsen at det var en gammel gase vi havde fået. Til 995kr forventer man simpelhen mere end det. Vi har i øvrigt også mailet til jer men dog ikke fået nået svar tilbage det er også dårligt stil hilse Daniel

24 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Dejligt kød af god kvalitet

Dejligt kød af god kvalitet, samt venligt og sødt personale. Man går glad derfra.

28 December 2023

Reply from Dyssegaarden

Tak for din fine anmeldelse - det er dejligt med så mange glade mennesker. Tak for dig😀

Vellykket nytårs menu

Vi fik oksemørbrad nytårsaften
Fantastisk smag, mørt og lækkert.
Det gør vi igen.

31 December 2023

Perfekt julemiddag!

Vi købte juleænder og frilandssteg hos Dyssegården.
Vi oplevede imødekommende personale og var ret begejstrede for at opleve dyrenes gode forhold.
Julemad med god samvittighed - hver en krone værd!

1 December 2023

Reply from Dyssegaarden

Tak for din fine anmeldelse om vores kød og dyrevelfærd - det er dejligt med så mange glade mennesker. Tak for dig😀

Købtefor over 2.000kr julemadligegyldig og uforskammet behandling

Købtefor over 2.000kr julemad, bl.a. en skinkesteg. Da den var tøet op og skulle steges juleaften mødte der mig et sendt mareridt af en steg med cm tykke svær, og en steg der var skåret halvt igennem (den skal kun skæres gennem fedtet og herstopper (folk der kan lave mad) ved kødet. Men ikke her. Det lignede noget et barn med en spejderdolk havde fået liv at muntre sig med.
Da jeg henvendte mig på Dyssegårdeni håb om en undskyldning eller kompensation, fik jeg bare at vide at de havde hentet en stol til mig (jeg er dårligt gående) og at de havde samlet varer til mig. Det passer så ikke. Min mand var med HVER gang, og bar også de store kasseres til bilen. Der er ingen service her, men en arrogant og småuforskammet ekspedition, hvor man virkelig føler sig til besvær.
En opførsel jeg før har mødt ifm et firmaarrngement,hvor jeg ringede for svar og blev værfet af så vi i foreningen opgav at have noget med Morten Gjerskov at gøre.

24 December 2023

Reply from Dyssegaarden

Denne kunde, er ganske enkelt helt urimelig. VI har igennem længere tid serviceret hende og hendes mand, langt udover hvad man kan forvente. Kunden er gangbesværet, hvilket gør at vi har været ekstra opmærksomme på at hjælpe og servicere. Juleaftens eftermiddag (hvor vi er gået på juleferie) kan jeg se at jeg har fået en mail fra hende, hvor hun smider en skidtspand i hovedet på os, og hvor hun bruger de værste gloser. Såsom maltrakteret og utilstedeligt. Senere i juleferien har hun så skrevet igen og fremsætter trusler om Trustpilot og fortæller at jeg skal være flov over mig selv.
D. 1. januar skriver jeg til hende, at hun ikke skal true mig, men at jeg selvfølgelig gerne vil se på reklamationen - dog selvfølgelig uden at have trusler hængende over hovedet.
Kunden er dybt fordrejende i sin skildring af hendes oplevelse og af vores kommunikation til hende.
Det er ærgerligt at en kunde der har været så glad så længe, og som vi har givet en ekstraordinær service, går så ekstremt til værks, fordi hun ikke får svar midt i en juleferie.
Til orientering kan jeg oplyse, at hun (før hendes anmeldelse her) er blevet tilbudt fuld kompensation for købet af stegen (en steg hun i parantes bemærket, selv har udvalgt), såfremt hun blot oplyste os. hvor vi kunne overføre penge til.
Morten / Dyssegaarden

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har aldrig smagt så god en and

Jeg har aldrig smagt så god en and, som den vi fik fra Dyssegården. Det samme med kamstegen. Vi kører fra Vejby i Nordsjælland, for at få det allerbedste kød. Det er så hyggeligt og så lækker en gårdbutik. Pas på, det er meget vanedannende 👍
Og de er virkelig søde og service minded. Kunne jeg gi flere stjerner, havde jeg gjort det👍⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

30 December 2023

Kamsteg

Vi købte vores steg til juleaften og den var virkelig god og kan varmt anbefales.

19 December 2023

Reply from Dyssegaarden

Tak for din fine anmeldelse om vores kød - det er dejligt med så mange glade mennesker. Tak for dig😀

Fantastisk madoplevelse

Tusind tak for en helt fantastisk madoplevelse. Det er første gang vi handler hos jer, men absolut ikke sidste.
Vi købte 2 ænder og en kamsteg og jeg tror godt at jeg kan tale for alle 11 andre til middagen, at det er de bedste ænder vi har smagt og kamstegen var mør og lækker. Vi ses helt sikkert igen.

28 December 2023

Rated 5 out of 5 stars

Absolut den bedste julegås jeg…

Absolut den bedste julegås jeg nogensinde har fået. Kan kun anbefale Dyssegaarden og hvis jeg stadig havde små børn ville jeg lave en juletur i december for det virkede så hyggeligt.

17 December 2023

Reply from Dyssegaarden

Tak for din fine anmeldelse om vores kød og vores gård - det er dejligt med så mange glade mennesker. Tak for dig😀

Take a closer look