Dyssegaarden Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Første gang jeg var der, i juni måned, købte jeg jordbær og 10 pakker blandet kød pakker, meget søde personaler og meget lækker råvarer. En meget hyggelig butik, god service- og har været der mange... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi handler ofte kød og andre varer hos Dyssegaard og det er altid en god oplevelse. Senest købte vi en hel pattegris til grill i haven. Det var bare lækkert. Kødet var saftigt og smagfuldt og alt gi... See more

Rated 2 out of 5 stars

Det er 2. gang vi er her. Alt er dyrt. Varer i købmandsbutik og mad. Fik bl.a gløgg, virkelig kedelig og ingen smag af vin. Bestilte senere flæskestegsburger, hapsdog og pomfritter. Problemet er dog,... See more

Rated 2 out of 5 stars

Flot og imponerende sted når man ankommer. Men da vi fandt grisene på friland blev vi godt nok skuffede. De havde ikke meget plads og hele det beskedne område var total dumpet med vand og deres e... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

57 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig kedelige og dyre ærter

Har i dag købt 2 kg ærter,der var på tilbud til den nette sum af 150 kr., hvilket var tilbud, da 1 kg kostede 110 kr. Er virkelig skuffet. Har fået de mest kedelige og intetsigende ærter til virkelig høj pris. Købte for nylig i COOP til væsentlig billigere penge og de smagte betydelig bedre.

23 June 2025

Gode produkter

Har lige købt jordbær, ærter og tomater, ingen tvivl om at det hele smagte godt. Selv om jeg bor lidt langt væk så svinger jeg ind forbi teltet igen og handler deres gode produkter.

25 May 2025

Reply from Dyssegaarden

Tak for din anmeldelse - du er altid velkommen.

Falsk reklame med bær

Falsk reklame med bær, de viser ikke de bær man køber på ja tak

24 May 2025

Reply from Dyssegaarden

Det er lidt svært at arbejde med denne slags anmeldelser, når de er anonyme. Men da jeg også havde denne dialog med kunden på facebook, kan jeg godt regne ud hvad problemstillingen var. Kunden har sagt ja takt til at købe en bakke "Små søde snackbær" til en meget billig pris. Kunden synes at jordbærrene smagte fint, men kunden mente at det ikke var den størrelse jordbær, som var på billedet ved bestilling, som han købte i Jordbærteltet.
Så grundlæggende har vi at gøre med en kunde, som har fået et rigtigt godt tilbud på jordbær. Jordbær han synes var fine. Men som han havde tænkt var større, da han så jataktilbuddet på facebook.
Det resulterer i 1 stjerne.
Det er synd at vi mennesker er ved at miste alle vores nuancer - og så anonymt.

Fremragende kvalitet og service

Fremragende kvalitet og service – en oplevelse udover det sædvanlige

Hvis du sætter pris på at få værdi for pengene, kan jeg varmt anbefale Dyssegården.

Jeg bestilte 1/8 kvæg, og oplevelsen var førsteklasses fra start til slut. Allerede ved bestillingen følte jeg mig godt taget imod, og da jeg afhentede kødet i butikken, blev jeg mødt af Morten med et smil – selvom det var sent fredag eftermiddag. Den slags service er sjælden!

Hjemme i køkkenet blev forventningerne kun overgået. Kødet var af fremragende kvalitet – mørt, velhængt og med en smag, der tydeligt afspejler god dyrevelfærd og omhu i forarbejdningen.

Jeg kan kun opfordre andre til at prøve det – det er en oplevelse, du ikke vil fortryde.

10 January 2025

Reply from Dyssegaarden

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi gør os utrolig umage hver dag, og er glad for at det bliver bemærket :) Vi glæder os til dit næste besøg.
Sophie/Dyssegaarden

Rated 1 out of 5 stars

Vi købte en moulard and til jul

Vi købte en moulard and til jul, som blev beskrevet som "kødfuld og med meget lidt fedt". Den var dyr (over 400.-), men skulle så være god. Som alt andet kød fra Dyssegården var den frosset, og blev tøet langsomt op.
Da den kom ud af ovnen, var den ret flad og aldeles ikke kødfuld, og kødet var sejt, så det må have været en meget gammel and.

24 December 2024

Kære Ann
Ærgerligt at du ikke tager fat i os - men kun farer på Trustpilot. Da vi ingen viden har om, hvor du har tilberedt den, hvor lang tid du har givet den og hvilken opskrift du har brugt, er det svært for os at komme med et fornuftigt svar. Dog er det første gang i denne sæson, at vi hører at én af vores ænder ikke skulle være kødfulde. Vores ænder er selvfølgelig ikke gamle - de er 13-16 uger ved slagtning.
Hilsen

Rated 5 out of 5 stars

Det er den mest velsmagende and jeg…

Det er den mest velsmagende and jeg nogensinde har fået og den var alle pengene værd. Kan varmt anbefale den til andre. Hyggeligt sted og god service

24 December 2024

Reply from Dyssegaarden

Tak for din anmeldelse :)

Rated 5 out of 5 stars

Vi spiser næsten aldrig kød

Vi spiser næsten aldrig kød, så de få gange vi gør, skal det være med ordentlighed omkring dyrevelfærden, og en kompetent service der kan besvare vores evt spørgsmål.

Struktur, smag, og kvalitet af kylling, and, gris, højreb og pålæg har været af udsøgt kvalitet. Vores gæster har bemærket de skønne smage. Så flere er sendt i Dyssegårdens retning.
Vi kan på det varmeste anbefale af handle på Dyssegården. De forhandler også de skønne flasker med cider fra Himmelstund.

14 December 2024

Hej Charlotte
Tak for din anbefaling :) Dejligt I er glade for at handle hos os.

Vi ses, godt nytår
Sophie/Dyssegaarden

Røget skinke fra Dyssegaard

Har netop idag nydt en fantastisk dejlig røget skinke fra Dyssegården. Alle gæster nød den og roste det lækre kød. Varm anbefaling herfra 👏👏

22 December 2024

Reply from Dyssegaarden

Tak for din anbefaling :)

Rated 1 out of 5 stars

Har sjældent set så hullet og pløret vej og P-plads

Når man ser på Dyssegårdens hjemmeside, ser det både hyggeligt og indbydende ud. Jeg ville egentlig have taget konen med ud og købe juletræ og hygge lidt på stedet.
Det er jeg glad for jeg ikke gjorde. Jeg kom en torsdag formiddag, efter at have bestilt noget kød på nettet.
Min oplevelse af stedet var nok noget af det værste man kan tænke sig. En lang grusvej med så mange huller at man hopper og danser rundt i bilen. Når der kom modkørende, blev bilen oversprøjtet med pløre.
Fremme ved gårdsalget var alt så pløret at både bil og sko blev tilsvinet. Når man tænker på hvor mange mennesker der var er det ufatteligt at der ikke er sørget for en ordentlig tilkørselsvej og nogle rimelige parkeringsforhold.
Ja, det var regnvejr og det var lige op til jul. Men hverken regnvejr eller julen burde komme bag på dem.
Inde i forretningen , som langt fra ligner det man ser på hjemmesiden var alt hektisk. Til trods for varerne var bestilt på nettet skulle ma selv finde varene. En oplysning man fik efter at have stået i kø.
Jeg ved ikke hvordan kødet er, for det er ikke spist endnu, men oplevelsen af stedet er 0 ud af 10. Jeg kommer ikke igen

19 December 2024

Hej Ole

Vi er kede af, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger.
Vores gårdbutik ligger på landet, og vi er opmærksomme på, at vejret kan gøre tilkørslen udfordrende. Vi arbejder igennem hele sæsonen, så snart vejret tillader det, på at rette vejen, så det bliver bedre med de huller som vinter/regnvejret kan skabe.
Men vi kan desværre ikke være herre over vejret. Vi har desværre ikke midlerne til at asfaltere 2 km vej.
Du skriver at der var hektisk i butikken. Det er helt rigtigt, at der er travlt i de sidste dage op til jul, da der er rigtigt mange der skal hente deres julemad. Netop derfor har vi også sikret os, at oplyse dette da du valgte en afhentningsdag så tæt på jul, som tilfældet er her. Det gjorde vi både ved en pop up ved bestilling og på en mail dagen før afhentning.

Vedrørende afhentning af varer fremgår det både af den mail vi har sendt til dig, samt store skilte ved butikken, at man selv vælger og pakker varerne for at sikre, at størrelser og typer passer præcist til de ønsker den enkelte kunde har.

VI prøvede at være i en god dialog i butikken (det er nogle rigtigt gode folk jeg har ansat), men det var desværre ikke muligt at hjælpe julehumøret frem igen, da din bil var blevet beskidt.

Mange hilsner og håb om en glædelig jul.

Lækkert kød

Har købt kalkun samt and og flæskesteg
Dette er noget af det bedste kød jeg nogensinde har fået
Det er smagfuldt, lækkert og alle pengene værd.
Serviceniveau var i top

8 December 2024

Reply from Dyssegaarden

Tak for din fine anmeldelse - du er altid velkommen:-)

Rated 5 out of 5 stars

Super hyggeligt sted med masser af…

Super hyggeligt sted med masser af sjove aktiviteter for hele familien.
Nissesti, snobrødsbagning, æseltur, halm labyrent, tog og hestvognkørsel, forskellige dyr osv.
Butik med fine ting og gårdbutik med lækkert kød og pålæg og forskellige drikkevarer, honning osv.
Boder med bolcher, mjød, gin.
Mulighed for at købe forskellige former for mad, feks flæskestegsburger med kød fra frilandsgris 🙂
Husk gummistøvler/støvler, da der jo må forventes mudder 🙂

8 December 2024

Reply from Dyssegaarden

Tak for din fine anmeldelse:-)

Rated 5 out of 5 stars

Så dejlige familie venlige rammer

Så dejlige familie venlige rammer. Vi køber vores kød på dyssegården hver måned og besøger deres julemarked hvert år med fæld selv juletræer.

7 December 2024

Reply from Dyssegaarden

Tak for din fine anmeldelse:-)

Rated 3 out of 5 stars

Umiddelbart et hyggeligt sted

Umiddelbart et hyggeligt sted, men priserne er mere end høje. Selve gårdbutikken er ikke særligt indbydende, mange af de frosne varer havde frostskader, de ferske var smidt ind på hylden og flere af pakkerne her var ødelagte.

6 December 2024

Hej Karina
Det er helt rigtigt at vi ikke er de billigste.
Det kan vi ikke være, når vi laver så mange gratisaktiviteter for børn og voksne, har gratis entre, parkering m.v. og har et stort fokus på dyrevelfærd.
Jeg er ked af at du ikke har oplevet gårdbutikken som indbydende. Vi prøver hele tiden at holde den pæn og netop indbydende. Men enkelte gange, har vi kunder der skal lede hele montren igennem, for den helt rigtige steg eller rullepølse - og det efterlader til tider en værre rod, som vi skal være hurtige til at opdage.
Det skal vi nok have endnu mere fokus på:-)
Mange hilsner
Morten / Dyssegaadern

Dårlig service

Bestilte et juletræ på 210-230 cm. Fik leveret et træ på 260 cm fra bund til top.
chaufføren sagde at han kom tilbage og byttede det. Efter 6 timers venten skrev chaufføren at træet altså var 220 cm højt for det stod i bunden af træet. Vi kunne få noget pyntegran i kompensation.
Kontakter Dyssegården.
De bytter juletræet. Dejligt.
Der ser dog ud som om de bare har savet foden af træet for at tilpasse højde og givet os det samme træ. Foden på det “nye” træ er nu så kort at træet ikke kan stå i en almindelig juletræsfod og grenene nederst ligger hen af jorden. Ikke et kønt træ men usymmetrisk og grimt træ til 600 kr.
Ufattelig dårlig service og kvalitet. Utroligt skuffende fra sådsn et sted.

2 December 2024

Reply from Dyssegaarden

Ærgerligt at denne kunde ikke blev tilfreds.
Det første juletræ vi leverede var i kundens optik 20-30 cm for højt.
Kunden ønskede ikke at dokumentere det, ved at sende et billede. Og ønskede ikke at klippe lidt af toppen, som er normalen, når man tilretter et træ til stuen.
Vi byttede uden beregning træet, til et træ der var lidt mindre.
Dette træ var så heller ikke godt nok, da det i kundens optik ikke havde en lang nok stab. Dette resulterede lynhurtigt i denne trustpilotbedømmelse.
I hele processen blev vi mødt af meget lidt imødekommenhed, i vores forsøg på at hjælpe kunden..
Så det endte desværre ikke godt.

Rated 1 out of 5 stars

Super hyggeligt sted med fine…

Super hyggeligt sted med fine aktiviteter, men tror deres popularitet er steget dem til hovedet. 540 kr. for et juletræ på 2,5-3 m., 70 kr. for en fin lille flæskestegssandwich... Hyggeligt, men det er blevet for dyrt.

1 December 2024

Hej David
Vi er virkeligt ærgerlige over at få denne anmeldelse.
Du nævner at det er et super hyggeligt sted med fine aktiviteter. Alt det skal du huske at du har fået totalt gratis.
Vores flæskestegsburger har kostet det samme i 4 år.
Vores juletræer er steget med 30,- i pris pr meter fra 2012 og frem til idag.
Det er ikke helt fair at vi bliver rost til skyerne, for alt det du får - uden at betale.
Og så bliver vi sablet med en 1-stjernet anmeldelse, på der hvor du skal betale for det du køber.
Dette er en af grundene til at så mange ikke føler at Trustpilot giver et fair billede.

Overskredet dato

Opdatering
Vi fik fortalt at holdbarheden var KORT ikke at den var overskredet. Vi var 2 personer der hørte det. Vi køber aldrig kød der er overskredet på datoen.

Vi besøgte for første gang Dyssegaarden d. 22.11.24 hvor vi bl.a. købte en suppehøne, der var ok. Vi fik tilbudt 5 x 400g hakket kalv og flæsk til 200,00 kr. Hun fortalte at holdbarheden var kort, men nævnte ikke at det var bedst før 15.11.24. Kødet var pakket 15.11.23 altså for mere end 1 år siden. Det opdagede vi da vi kom hjem og skrev derfor til dem om det kunne være rigtigt at de solgte kød der var mere end 1 år gammelt og datoen var overskredet. De svarende bl.a.
Det er ikke særligt tit, at vores kød når i nærheden af et år.
Vi vil bestemt ikke spise kød der er 1 år gammelt og samtidig med overskredet dato.
Vi forsøgte at lave krebinetter, men de var uden smag og kødet faldt fra hinanden.
Fremover kører vi ikke 35 km hver vej for at handle hos Dyssegaarden.

22 November 2024

Hej Ilse
Tak for jeres besøg.
Det var ærgerligt, at du ikke var mere opmærksom på hvad vi fortalte dig om holdbarheden i butikken.
Så skulle du jo bare aldrig have gjort brug af det tilbud vi havde og forklarede dig om.
Du oplevede at kødet faldt fra hinanden. Der er en ganske god grund til at kødet ikke bliver "sejt" og fast som det hakkekød du køber i supermarkederne. Vores kød bliver ikke trykket igennem en presse, men knivhakket som i gamle dage.
Det gør at hakkekødet får en meget lækrere konsistens.
At kødet ingen smag havde, det har jeg aldrig hørt før - folk kommer langvejs fra for netop at købe dette kød fra vores frilandsgrise.

Både godt og skidt

Vi besøgte Dyssegården søndag 17 november for lige at se hvad det var, i boden købte vi kolde pølser og sennep havde man ikke, pomfritter bestod af meget meget små stykker, jeg klagede over dette og fik tilbudt en ny servering, men fortalte hende man nok aldrig skulle have serveret dem, dårlig stil
Vi købte spegepølser virkelig gode, til gengæld var rørt frikadellefars en stor skuffelse

17 November 2024

Take a closer look