Dietetykanienazarty Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Współpracuję krótko, bo miesiąc czasu dopiero, ale polecam! Posiłki są smaczne, różnorodne - jedne zajmują 10 min, inne 20min, każdy znajdzie coś dla siebie 🙂 Zawsze dostaje odpowiedź i nie czuję... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z #NieNaŻarty. Najbardziej podoba mi się to, że posiłki są proste, smaczne i nie wymagają kupowania wymyślnych produktów. Dzięki temu łatwiej mi trzymać się jadł... See more

Rated 5 out of 5 stars

Serdecznie polecam! ❤️ Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do klienta, a przy tym ogromna dawka wiedzy i zaangażowania. Wszystko zostało dokładnie wyjaśnione, a zalecenia są naprawdę konkret... See more

Rated 3 out of 5 stars

Przepisy mi się podobały, ale w ankiecie było pytanie w jakim sklepie robię zakupy, nie było to jednak wzięte pod uwagę w diecie. Prosiłam też o danie, które jem codziennie niestety też go zabrakło... See more

Company details

1. Health Consultant

Written by the company

Budujemy zdrowe i sprawne społeczeństwo. Indywidualna dieta, współpraca z dietetykiem online, smaczne przepisy i sprawny kontakt z dietetykiem.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

25 reviews in the last 12 months

Write a review

Polecajka od serca

Największym plusem jest dopasowanie diety bezpośrednio do moich preferencji i stylu życia. Na wstępnym etapie mamy bardzo dokładne pytania o zdrowie, co również zasługuje na pochwałę. Wisienką na torcie jest stały kontakt z dietetykiem, który w trakcie współpracy daje cenne wskazówki, podmienia dania, jeśli coś nie gra i wspiera na każdym etapie.

21 January 2026
Rated 3 out of 5 stars

Przepisy fajne, ale moje prośby nie były wzięte pod uwagę

Prosiłam też o danie, które jem codziennie niestety też go zabrakło.
Nie wiedziałam jak mam wymienić produkty i chyba nie na tym polega dieta aby od razu wymieniać. Generalnie polecam, ale nie wiem czy to jest w 100% zindywidualizowane czy już masówka.

2 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Dokonaj najlepszego wyboru diety z firmą, która nie zawiedzie

Uważam,iż jesteście Państwo jedną z niewielu na rynku firm,której przedstawiciele dietetycy tak serio i z empatią podchodzą do klienta-pacjenta biorąc pod uwagę wszystkie składowe potrzeb. Próbowałam nawiązać kontakt dużo wcześniej z inną firmą,która się reklamowała w tego typu rozwiązaniach, niestety po mimo zapłaty odpowiedź brzmiała " nie mamy diety z tego zakresu" zwrócimy pieniądze. Do dziś nie zwrócili. Ale mniejsza o to. Najwazniejszy jest kontakt z dietetykiem,który jest wspaniały u Państwa. Zawsze można zapytać, poprosić o inne rozwiązanie . Poza tym jem to co lubię,w ilościach, które wystarczają i osiągam zamierzone efekty. Polecam Państwa na lewo i prawo włącznie z zagranicą Jestem mega zadowolona. DZIĘKUJĘ

25 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Pełen profesjonalizm i świetne podejście do pacjenta – polecam!

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Dietetyka #NieNaŻarty. Dieta została ułożona idealnie pod moje preferencje smakowe, dzięki czemu nie czuję, że jestem "na diecie". Ogromny plus za profesjonalizm w kwestiach zdrowotnych – Pani Monika przygotowała dla mnie specjalny jadłospis pod badanie kolonoskopii, co bardzo ułatwiło mi przygotowania.

Współpraca z Panią Moniką przebiega wzorowo: kontakt jest błyskawiczny, co tydzień dostaję wsparcie i raportowanie postępów. Do tego świetna aplikacja, która ma wszystko, czego potrzeba (wymiana posiłków, wygodna lista zakupów). Jeśli szukacie opieki na najwyższym poziomie, to jest to strzał w dziesiątkę!

13 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Profesjonalizm, prostota i pełna rzetelność

Na duży plus bardzo dokładna ankieta, która pozwala zebrać dokładny wywiad - z czym się zgłaszamy, jakie mamy preferencje żywieniowe i cel. Niesamowitym ułatwieniem jest stały kontakt z dietetykiem. Diety są proste, tanie i smaczne.
Jedyny minus to aplikacja, która czasami żyje swoim życiem, tu bym popracowała nad dopracowaniem jej niezawodności i płynności.
Niemniej zdecydowanie polecam, chyba najlepsza taka usługa na rynku, zwłaszcza w tej cenie.

17 November 2025

Polecam :)

Szczegółowa ankieta i rozmowa z dietetykiem przez telefon pozwoliła dokładnie określić plan działania, zaproponowano mi wykonanie dodatkowych badań i od ich wyniku było uzależnione wdrożone leczenie. W trakcie urlopu mojego opiekuna, przyznano mi innego, z którym również byłam w stałym kontakcie. Obecnie jestem na diecie lowfodmap. Dostałam szczegółowe instrukcje dot. suplementacji, a jadłospis spełnia moje oczekiwania, jest prosto, smacznie, szybko, nawet jeśli jakiś składnik albo całe danie nie do końca mi pasowało, to po zgłoszeniu dietetykowi, zmiany wprowadzane były od razu. Na czacie z dietetykiem mogę liczyć na wsparcie, a cotygodniowy raport pozwala monitorować efekty i reagować, jeśli coś jest nie tak. Na plus jest też łatwa w obsłudze aplikacja, która w jednym miejscu przechowuje jadłospis, listę zakupów, czat i pomiary.

16 October 2025

Same zalety, zero wad!

Jestem bardzo zadowolona z tego, że zdecydowałam się na zakup pakietu w DietetyceNieNaZarty. Mają bardzo wygodną aplikację, w której ma się wypisane posiłki na dany dzień z kaloriami i wartościami odżywczymi. Posiłki można modyfikować (np. Dodać/usunąć produkt, zmienić gramaturę) albo też wymieniać między sobą. Mega jest też opcja stworzenia listy zakupów na podstawie wybranych posiłków. Dla mnie bardzo komfortowe jest też bycie w stałym kontakcie z dietetykiem prowadzącym, czasami ma się jakieś wątpliwości i fajnie, jak można od razu dopytać specjalisty :) posiłki są PRZEPYSZNE, uwzględniające preferencje danej osoby. Naprawdę, same zalety, żadnych wad nie zauważyłam! :)

2 October 2025

Strzał w dziesiątkę

To moje kolejne podejście do redukcji z wykorzystaniem dietetyka online i aplikacji. Ankieta była bardzo szczegółowa i w przygotowanej diecie faktycznie, pierwszy raz, w pełni uwzględniono moje preferencje, możliwości czasowe i finansowe. Posiłki są nie wymagające czasu ale bardzo smaczne i porcje dające sytość na dłuższy czas. Dzięki temu nareszcie nie podjadam i o dziwo nie mam ciśnienia na słodycze. Po pierwszym miesiącu 1,5 kg mniej na liczniku. Aplikacja bardzo pomaga w zakupach i planowaniu.

16 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Prowadzenie w diecie low fodmap

Przechodzę wszystkie etapy diety low fodmap z dietetykiem, jestem na etapie reintrodukcji i jestem bardzo zadowolona zarówno z diety, jak i kontaktu z dietetykiem. Wszystkie moje wątpliwości i obawy są rozwiewane na bieżąco, w każdej chwili mogę zwrócić się o pomoc i ją otrzymać. Diety są bardzo różnorodne, dopasowane indywidualnie i kreatywne - nie mówiąc o tym, że skuteczne. Dodatkowo suplementacja wybrana specjalnie pode mnie. Myślę, że przedłużę współpracę w przyszłości :)

22 August 2025

Inwestycja na całe życie

Indywidualne podejście. Miałem dietę tylko, żeby zrobić wagę do zawodów, a korzystam z niej na codzień już kilka lat. Oraz korzystam ze wszystkich nawykow żywieniowych, których się nauczyłem dzięki współpracy. Jem bardzo smacznie, tanio, zdrowo i szybko. Polecam każdemu, bo to dobra inwestycja na całe zycie

10 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Świetnie dopasowany plan na redukcję

Świetnie dopasowany plan na redukcję, w żadnym z posiłków nie trzeba było wprowadzać zmian, bo uwzględniały wszystkie produkty, które lubię. Bieżący kontakt z dietetykiem, który jest po drugiej stronie i zawsze służy radą i pomocą (i to może nawet ważniejsze wtedy gdy potknie się noga) Pozdrawiam Panią Monikę Samojedny, dzięki której dieta jest dla mnie przyjemnością ❣️

1 May 2025

Bardzo polecam!!!

Jestem w trakcie diety redukcyjnej, którą układa dla mnie Gosia - efekty już po miesiącu są cudowne, posiłki są proste i smaczne, zaplanowane specjalnie pod moje preferencje oraz choroby. Nie mogę się doczekać efektów na koniec współpracy :)

24 February 2025

Polecam wzdłuż i wszerz!

Dietetyczka w sposób doskonały skomponowała jadłospis uwzględniając możliwości, potrzeby, cele i upodobania smakowe. Po miesiącu efekty więcej niż zadowalajace, dietetyk w stałym kontakcie, pełnia wsparcia, zrozumienia i opieki która motywuje i daje poczucie wiary w rezultat końcowy 💜

15 February 2025

Sprawna redukcja

Pod opieką dietetyka jestem od ponad miesiąca, jestem bardzo zadowolona ze współpracy, kontakt z dietetykiem jest bardzo sprawny i otrzymuje dużo porad dotyczących redukcji. Jadłospis jest pyszny, a dzięki aplikacji mogę również komponować i dodawać swoje posiłki co bardzo ułatwia redukcje przy moim stylu życia - gdzie często jestem poza domem.Polecam!

15 January 2025

#Dietetykanienazarty

Współpraca z dietetykiem z dietetykanienażarty to czysta przyjemność, zero problemów z kontaktem i wszystko dopasowanie pod klienta.

13 December 2024

DietetykaNieNaZarty to profesjonalne…

DietetykaNieNaZarty to profesjonalne doradztwo w zakresie zdrowego odżywiania. Najlepszą rzeczą moim zdaniem jest indywidualne podejście do pacjenta i błyskawicznie udzielanie odpowiedzi na pytania dotyczące diety, produktów lub zagadnień zdrowotnych.

12 November 2024

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look