Produktet er fint, gør et godt arbejde med at rengøre tænderne også mellemrummene. Har lige købt en ny fra Dentum, men har haft en helt magen til fra en anden leverandør i et par år og den har f... See more
Company replied
Varmt anbefales! Dentium tandbørsten, er super lækker både med dens forskellige funktioner, og timer som Fortæller hvornår man skal skifte side, har hjulpen mig makant for bedre tand pleje og hygien... See more
Company replied
Jeg er virkelig tilfreds med tandbørsten. Kan fanme mærke på mine tænders overflade at der er en mere grundig rengøring, også mellem tænderne. Er imponerende over hvor længe en opladning holder :) !... See more
Company replied
Samme tandbørste som de sælger hos finesmile. Det er noget bras. Hold jer væk. Opdateret svar - vil helst ikke have mine tænder ødelagt af en billig tandbørste. Del dog noget dokumentation på hvor... See more
Company replied
Den moderne tandbørste fra Dentum er et godt eksempel på at man godt kan have en flot tandbørste som der også er effektiv. Hos Dentum er vi meget opsatte på at vores kunder har den bedste oplevelse når de handler hos os, derfor bestræber vi os altid efter at være behjælpelige på alle punkter.
byhøjparken 17, 8380, trige, Denmark
No recent history of asking for reviews
Virkelig stilren og flot design! Kan mærke kæmpe forskel efter jeg er begyndt at bruge denne tandbørste, den gør at jeg ikke bøvler lige så meget med tandsten som jeg altid har gjort! At den så samme tidig kan polere mine tænder er bare et plus! Nem at bruge og have med over alt! Varm anbefaling her fra

Reply from Dentum
jeg døjer meget med sensitivt tandkød som gør det bløder nemt når jeg børster tænder men så fandt jeg dentum og købte en af deres elektriske tandbørster og det har reddet mit problem kan klaret anbefales :D
fantastisk produkt

Reply from Dentum
Flot og lækkert designe virkelig glad for min tandbørste, servicen er helt kanon og dejligt den er så nemt at have med omkring plus jeg slet ikke skal tænke på at få den opladet så tit! Kæmpe plus og Meget tilfreds kunde

Reply from Dentum
Lækker tandbørste som giver oplevelsen af det man bliver lovet!
Dejligt med en virksomhed der har tid til at gøre lidt ekstra ud af pakningen for deres kunder
Vi fik både nogle bolsje og et personligt kort med i kassen!
Pakken kom dagen da vi bestilte om morgnen. Det var mega fedt!
Kan klart anbefale Dentium, de lever op til det de skriver!