Har lige været hos Valby Tand for først gang. Blev mødt af den sødeste receptionist og tandlæge Mona Thygesen var meget behagelig, grundig og professionel. Helt klart en klinik jeg kan anbefale 🦷🤩
See what reviewers are saying
Jeg kan kun varmt anbefale denne tandklinik. Da jeg forleden havde slået et stykke af begge af mine fortænder fik jeg straks en tid hos tandlæge Mona Elmholdt. Hun er virkelig dygtig og fiksede med en... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Tandlægeklinikken v/ Valby Station, tandlæge, paradentose, kosmetisk, etisk, tandpleje,
Denmark
- www.valbytand.dk
Hasn’t replied to negative reviews
5 stjerner herfra!!!
Janie Mustafa
Janie Mustafa fortalte mig at der skulle laves et hul, og pludsedlig blev det ændret til rodbehandling, under behandlingen. Hun sagde at det var en normal procedure. Efter at have læst rundt på nettet er det ikke normalt, det er noget man skal informeret om inden. ville undgå denne tandlæge.
Meget tilfreds.....
Jeg er meget tilfreds med min behandling. Maiken er grundig og har gjort et meget godt arbejde på mine besværlige tænder. Hun giver detaljeret vejledning under behandling. Igran er lige saa grundig, tålmodig og udstråler dejlig varme. Jeg følte mig tryg i deres hænder. De er et godt team. Jeg anbefaler klinikken for et behageligt forløb. Jennifer Conway.
Dygtige og venlige personale
Dygtige, venlige omsorgsfulde personale med hjerte i deres arbejde. Altid en glæde at komme til jer. I ved hvad I laver og har fået mig til at elske at gå til tandlæge, tak for det! Jeg anbefaler jer gerne til andre!
I dag var jeg til tandlæge hos Mona…
I dag var jeg til tandlæge hos Mona Thygesen, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse. Fra jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af søde, rolige og behagelige mennesker, der virkelig formåede at skabe en tryg atmosfære. Hele besøget bar præg af professionalisme, omsorg og et smil på læben. Det er sjældent, man går fra tandlægen med en følelse af ren taknemmelighed – men det gjorde jeg i dag. Stor ros og tak for en rigtig god oplevelse!
Pengemaskinen Valbytand river dine tænder ud for sjov
Når man forlader valbytand bliver man kontaktet og presset til at betale for pludselig opstået røntgenbilleder som de mener man ikke har betalt for tidligere - på deres faktura som man afregner på fremgår røntgenbilleder ikke 😂. Det måtte min Mor under pres over telefonen betale over 300.- dkk for / blot forbi hun på baggrund af et overslag fra valbytand på over +70.000.- dkk får en second opinion fra en anden tandlæge som har gennemgået billederne fra valbytand tandlæger og konstateret at der overhovedet ik er grund til at gøre noget akut…og overhovedet ikke skal bruge 70.000.- på det der blev sagt fra Valbytand. Min nye tandlæge vil blot lave en rens og at jeg går til løbende kontrol. Kære Mona & Valbytand - du/I er en pengemaskine og ikke troværdig at blive konsulteret af!
Behandling i verdensklasse
Valbytand og særligt Mona er den bedste tandlæge, jeg nogensinde har haft. Man bliver altid mødt af et smilende og venligt personale. Atmosfæren er dejlig rolig. Når man ligger der i stolen og prøver at tælle hullerne i akustikloftet, føler man sig i gode hænder, mens ens tænder bliver gennemgået. De er gode til at fortælle og forklare, hvad der skal ske og selve behandlingen er altid i verdensklasse. Jeg kommer gladeligt igen år efter år.
Valby Tand
Omsorg er: At få øje på og handle ud fra det enkeltes menneskes behov. Den evne har Tandlæge Martin Heiden og hans assistent Havva. De skaber tryghed og smil. Martin er grundig og tar dig med i forløbet. Glæd dig over at gå til Valby Tand.
Margit
Super effektive og gode til at lytte
Tandplejer Iben er så behagelig og nænsom og har ekstrem god tid hvis man er lidt nervøs - tandlæge Mona er bare fantastisk og kender OG husker sine klienters historie fra gang til gang
Begge to er super effektive og gode til at lytte.
Yderst kompetent tandlæge
Jeg har været patient ved Martin Heiden i mange år. Men det største indtryk han har gjort, var da jeg for godt 15 år siden var uheldig og fik ødelagt mine fortænder. Martin tog sig af min sag og sørgede for at håndtere alt med forsikringen for at sikre mig fuld dækning til den rette behandling.
Jeg har for nyligt så ved en sportsskade fået beskadiget selvsamme tænder og Martin har sikret et godt resultat igen, med opdateret teknologi for udmåling og tandteknik.
Generelt føler jeg meget tryg i Martins stol og føler at han virkelig går op i sit håndværk og udvikling af klinikken og sig selv. Derfor kan han også være lidt strid, hvis man har været lidt sløset med tandbørstningen 😁
Derudover er hans assistent yderst venlig og kompetent . Deres samarbejde er meget professionel og næsten uden dialog, fordi de bare kender hinanden.
Jeg er blevet behandlet af Martin op…
Jeg er blevet behandlet af Martin op til flere gange nu, og man kan kun give ham og hans søde assistent 5 stjerner.
Om det har været et hul der skulle laves eller om det har været tandoperation, så har de gjort det smertefrit og hurtigt.
Jeg kan kun anbefale dem på det kraftigste!
Hos Valbytand har jeg oplevet en…
Hos Valbytand har jeg oplevet en professionel og engageret behandling da mig kæbe var gået af led. Der blev lavet en tand skinne som blev tilpasset over tid og nu er jeg smertefri.
Venlige ansatte, dygtige behandlere…
Altid venlige receptionister oplever jeg. Behandlere er grundige, oplysende og reelle synes jeg. Jeg er kommet på klinikken i mere end 10 år, og kan varmt anbefale den

Reply from Valbytand
Super venlige og professionelle…
Super venlige og professionelle tandlæger. De var meget gode til at forklare hvad de gjorde under behandlingen.

Reply from Valbytand
Jeg har været patient hos Valby tand i…
Jeg har været patient hos Valby tand i mange år og er altid fint tilfreds.

Kun ros herfra
Kun ros herfra. Jeg har været patient på klinikken siden 2009 og har altid følt mig i gode hænder hos både tandplejer og tandlæge.

Reply from Valbytand
Venlig og smilende modtagelse.
Venlig og smilende modtagelse ved indtjekning. Omhyggeligt og professionelt eftersyn og behandling,som fangede en skade i tide.

Reply from Valbytand
Jeg har aldrig været så tryg ved et…
Jeg har aldrig været så tryg ved et tandlægebesøg. Er virkelig glad for jeg har fundet en dygtig tandlæge, jeg kan gå hos fast nu. Tak Mona :)
kbhs bedste tandlæge i mine øjne.
Jeg valgte Martin fordi jeg føler jeg er i gode hænder, vi er meget enige om retningen vi skal I med mine tænder, han er god til at bedøve en, så har man tandlægeskræk så har han min anbefaling.
Det jeg kan li ved at komme her, er de valg jeg får, så er det min beslutning om jeg vil det ene eller det andet med mine tænder.

Reply from Valbytand
Jeg får altid virkelig god behandling…
Jeg får altid virkelig god behandling og kyndig vejledning. Anette gør meget ud af at forklare og instruere. Er der behandlinger der skal udføres af andre, gør Anette et stort stykke arbejde for at finde de bedste, så man får en ordentlig behandling. Selv efter jeg er flyttet væk fra Valby (ikke bpet der i 10 år), har jeg holdt fast i samme tandlæge.