persoonlijk contact gehad,zeer…
persoonlijk contact gehad,zeer vriendelijk te woord gestaan en keurig bezorgd.
Bij de blije huisdieren bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige producten, van voeding en speeltjes tot verzorgingsmiddelen en accessoires. Ik geloof in het bieden van de beste zorg voor onze dieren en selecteer alleen de beste producten om ervoor te zorgen dat jouw huisdier gelukkig en gezond is.
Netherlands
persoonlijk contact gehad,zeer vriendelijk te woord gestaan en keurig bezorgd.
Bestelling werd geannuleerd omdat ze een fout hebben gemaakt met de prijs. De prijs was nou ook niet zo laag dat je meteen failliet gaat en ik had er ook geen misbruik van gemaakt door er meteen veel te bestellen. Neem je verlies van een paar euro door verantwoordelijkheid te nemen over je eigen fouten...
Edit: ik heb de voorstellen gedaan om de webshop tegemoet te komen zoals verzendkosten rekenen of het aantal verminderen van 2 stuks naar 1. Het tegenvoorstel van de webshop is nog steeds met winst voor de webshop zelf en ligt 150% boven de prijzen van grote concurrenten. Zij mogen dan wel groot kunnen inkopen en investeerders hebben, maar dat zijn ook nadelen vanwege grote fysieke winkels, grote opslagloodsen en veel personeel/management.
Het feit blijft dat het om een fout van de webshop zelf gaat waar ze geen verantwoordelijkheid over nemen. Ik ga hier sowieso niet meer bestellen en ga dan wel naar de concurrentie waar de prijs veel lager ligt.

Reply from Deblijehuisdieren
Houdt goed contact wat betreft de levering.
Vogels vinden de producten erg lekker.
Goeie mezenbollen en voer.
Goede service klant vriendelijk
En super goede prijzen.
Ook het contact en informatie over de bestelling wordt goed gecommuniceerd.
Prima te bedienen website.
Heel overzichtelijk
Prijs/ kwaliteit verhouding goed!
Wordt goed op de hoogte gehouden van de reis van het pakje.kreeg alle medewerking!
Heel goede service en blij met het product

Reply from Deblijehuisdieren
Goede service mooi product en mijn hondje superblij met haar voer.

Reply from Deblijehuisdieren
Alles wordt duidelijk aangegeven, ook dat de levering wat langer kan duren. Vriendelijk en behulpzaam, veel keuze en prima prijzen!

Reply from Deblijehuisdieren
Heel fijn even persoonlijk contact per WhatsApp. Bleek 1 kleed niet meer in het assortiment, gelijk meegedacht over een alternatief en deze beschikbaar gemaakt in de webshop. Daarna besteld en snel geleverd.

Super tevreden!
Product was helemaal naar verwachting, hele vriendelijke vrouw en goede uitleg gekregen.

Reply from Deblijehuisdieren
Fijne site en goede service.
Me dieren zijn gek op het verse vlees.

Reply from Deblijehuisdieren
Snelle levering. En goede en goedkoper als een zooplus.

Reply from Deblijehuisdieren
Super goede en snelle levering!
Mooi product!

Reply from Deblijehuisdieren
Learn more about other kinds of reviews.