Conscribo is een mooi compleet systeem voor het voeren van de complete administratie van onze vereniging en haven. Overzicht van leden, havenbezetting en wachtlijst is er mee mogelijk. Vooral de f... See more
See what reviewers are saying
Ik maak al een aantal jaren gebruik van deze online software en ben nog steeds uiterst tevreden. Het komt zelden voor, maar als er een storing o.i.d. is, wordt ik netjes geïnformeerd en wordt he... See more
Geachte lezer, Dit boekhoudprogramma voldoet perfect aan al onze wensen. Bij een vraag op welk vlak dan ook binnen 24 uur antwoord , en wel een antwoord die ons duidelijk is, tevens komen ze m... See more
Company details
Contact info
Toernooiveld 100, 6525 EC, Nijmegen
- 024-3000555
- info@conscribo.nl
- conscribo.nl
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gebruiksvriendelijk programma voor ledenadministratie en boekhouding door een niet-professionele penningmeester.
Conscribo is een erg gebruiksvriendelijk programma, waarmee een niet-professional de ledenadministratie en boekhouding van een sportvereniging eenvoudig kan bijhouden. Je hebt er alleen een basis kennis van boekhouden voor nodig, het programma zorgt er voor dat boekingen correct worden verwekt. Het inrichten van de administratie is eenvoudig en het afsluiten van een boekjaar en de overgang naar een volgend boekjaar gaat heel gemakkelijk. De handleiding is duidelijk en geschreven in klare taal zonder onnodig vak-jargon. De support service is uitstekend, reageert snel op vragen en helpt problemen snel op te lossen.
Zeer tevreden over Conscribo!
Een heel goed ledensysteem/boekhoudsysteem. Voor mensen met weinig ervaring is het ook goed te gebruiken. Zijn goed bereikbaar voor vragen en altijd kosteloos bereid om te helpen. Al met al een systeem wat ik iedereen zou aanraden!
Conscribo bespaart mij, als vrijwilliger, veel tijd!
Met Conscribo kunnen
- alle belangstellenden in onze scoutinggroep meekijken naar de financiële stand van zaken
- alle speltakpenningmeesters hun eigen boekingen doen (die ik zo nodig nog kan corrigeren)
- en makkelijk bankafschriften verwerkt worden.
Kortom: als penningmeester
- hoef ik geen financiële verslagen rond te sturen
- geen boekingen van speltakken te verwerken
- geen bankafschriften over te typen
- ben ik reuze blij met dit tool!
goed programma
goed programma. zelf wat opstart probleempjes maar uit eindelijk komt het wel goed
Bijzonder tevreden over Product en After-Sales.
Wij zijn in aanraking gekomen met Concsribo in 2013 naar veel research. Uiteindelijk na proefperiode gekozen voor het pakket waarmee wij nu werken. Door sommige fouten en/of vragen diverse keren in contact geweest met het Support Team, welke ons altijd snel en vakkundig vooruit geholpen hebben. Bijzonder plezier contact en positieve instelling. Wij hopen als Stichting nog heel lang met het zelfde plezier samen te kunnen werken met Conscribo en alle medewerkers,
Met vriendelijke Groet,
Bestuur Stichting Werkgroep Herkenning
Meerdere tabbladen
Mijn ervaring met Conscribo is in het algemeen erg positief. Het online boekhoudprogramma is geschikt voor mijn studievereniging. Het is ook makkelijk te begrijpen en snel onder de knie te krijgen. Echter, er zijn twee dingen waar ik soms tegenaan loop. Het is regelmatig voorgekomen dat conscribo automatisch uitlogt terwijl ik bezig ben met het verwerken van een lange Batch. Dit betekend dat ik de lange Batch helemaal opnieuw moet invullen. Het is een idee om de "in x-aantal minuten wordt je automatisch uitgelogt melding" beter te vermelden, zodat je het ook echt merkt dat je binnen 5 minuten opnieuw moet inloggen.
Punt 2 is het werken van meerdere tabbladen. Voor een consequente boekhouding wil ik regelmatig kijken naar een eerdere boeking. Als ik dan bezig ben met het verwerken van veel boekingen, dan wil ik regelmatig in de boekhouding van mijn voorganger kijken. Echter, als ik dit wil doen, moet ik de pagina verlaten en vervolgens opnieuw beginnen met de boeking. Het zou handiger zijn om een tabblad systeem te kunnen gebruiken, waarbij je twee dingen tegelijk kunt doen. Zoals boekingen verwerken en terugkijken naar een eerdere (afgesloten) boekhouding.
goed programma voor de vereniging
soms wat moeilijk je moet erg goed lezen daarna gemakkelijk
gebruiksgemak
Wij vinden conscribo een gebruiksvriendelijk programma voor de niet professionele penningmeesters van verenigingen.
Het is goed in richtbaar en duidelijk uit te lezen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.