Oszuści
Oszuści, po miesiącu dalej nie otrzymałam przesyłki. Oczywiście zwrotu pieniędzy też nie.
Gdybym mogła to nie dałabym żadnej gwiazdki.Sukienki jak i pieniędzy oraz kontaktu brak!!!! Nie polecam! Oszuści
Sukienka, którą zamówiłam w grudniu nie przyszła, gdy wymieniałam z nimi maile na temat anulowania zamówienia, dostawałam wymijające odpowiedzi, w których zasłaniali się statusem rzekomo wysłanej paczki.
2 grudnia zamówiłam koszulę. Byłam przekonana ze do świat otrzymam zamówiony towar.
Po świętach napisałam maila z prośbą o weryfikację, ponieważ przesyłka nie została nawet wysłana.
Kontakt ze sprzedającym był dobry. Zostałam poinformowana ze maksymalny czas oczekiwania to 30 dni roboczych. Ale oni złożyli Reklamacje do przewoźnika, który ma czas (90 dni) na rozpatrzenie reklamacji...
W szoku byłam. Napisałam wiadomość ze te regulaminowe 30 dni upływa 16 stycznia i do tej pory maja czas, jeśli nie to rządam zwrotu pieniędzy.
Przesyłam przyszła 29 stycznia.
Towar zgodny z opisem. Jest ok.
Czas oczekiwania to jakaś porażka
Oszuści. Nie zamawiajcie nic od nich. Zamówiłam marynarkę,a po 60 dniach dostałam kawałek materiału z guzikami. Zwrot oczywiście możliwy, tylko że trzeba wysłać na własny koszt do Chin!!! żenada
Minął ponad miesiąc od zakupu. Zamówienie zostało opłacone, a towar nie dotarł. Sprzedawca nie odpowiada na e-maile, brak jakiegokolwiek kontaktu. Sprawa nadal nierozwiązana. Nie polecam.
Oszuści! Przestrzegam! Ubrania z temu tylko 5 razy droższe. Zrezygnowałam z przesyłki, pieniędzy brak i na e-maile nie odpisują!
Uwaga oszusci, nie wysylaja towaru, ciezko odzuskac pieniadze.Maja siedzibe w Chinach i policja nie moze nic zrobic. Wmawiaja co chwilke inna bajke. Za pozno zobaczylam opinie innych klientow na fb, jesli w ogole dociera paczka to cos innego, albo do wytarcia podlogi. UWAGA nie dajcie sie oszukac
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.