Banner for Chalet Center - Genk

Chalet Center - Genk Reviews 16

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Hasseltweg 183, 3600 Genk, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Goed en degelijk materiaal, perfect geleverd volgens de afspraken. Plaatsing, opbouw en afwerking werden uitgevoerd door Koen en Patrick die zeer professioneel werken, beleefd en vriendelijk zijn en... See more

Company details

1. Garden Building Supplier
  2. Garden Center

About Chalet Center - Genk

Written by the company

Over Chalet Center / À propos de Chalet Center

🇫🇷 Si vous préférez le français — scrollez un peu plus bas pour la version complète en français.

Chalet Center is dé Belgische specialist in blokhutten, tuinhuizen, garages, carports en poolhouses. Al meer dan 30 jaar ontwerpen en produceren wij onze constructies in eigen atelier in België, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Dankzij onze 11 toonzalen verspreid over heel België kunnen klanten onze modellen in het echt bekijken en professioneel advies krijgen op maat van hun tuin en wensen.

Bij Chalet Center staat een persoonlijke aanpak centraal. Van ontwerp tot levering en eventuele plaatsing: wij begeleiden onze klanten in elke stap van hun project.

Onze toonzaal‑locaties

• Gembloux
  • Quaregnon
  • Liège

Showrooms Tuinhuizen & blokhutten Garages & carports

Waarom kiezen voor Chalet Center?

• Eigen productie in België
  • Groot aanbod: van kleine tuinhuisjes tot luxe poolhouses en garages
  • Persoonlijk advies en begeleiding op maat
  • Toonzaal in je buurt
  • Transparante prijs‑kwaliteitverhouding

Version française

Chalet Center est le spécialiste belge des chalets, abris de jardin, garages, carports et poolhouses. Depuis plus de 30 ans, nous concevons et produisons nos constructions dans notre propre atelier en Belgique, avec un souci permanent de qualité et durabilité.

Grâce à nos 11 showrooms répartis dans toute la Belgique, vous pouvez découvrir nos modèles en réel et bénéficier d’un conseil professionnel adapté à votre jardin et vos besoins.

Chez Chalet Center, une approche personnalisée est au cœur de notre démarche. De la conception à la livraison, et l’installation si nécessaire, nous vous accompagnons à chaque étape de votre projet.

Nos showrooms

• Gembloux
  • Quaregnon
  • Liège

Nos showrooms Abris de jardin & chalets Garages & carports

Nous sommes prêts à concrétiser votre projet — contactez‑nous pour en savoir plus !

Wij zetten in op kwaliteit en service

Written by the company

Bij Chalet Center geloven we dat een houten bijgebouw meer is dan een constructie — het is een persoonlijke investering in comfort, uitstraling en levenskwaliteit. Daarom zetten we in op een aanpak die even degelijk is als onze producten. Heldere communicatie vormt het fundament van elk klantcontact: transparante informatie, eerlijke prijzen en duidelijke afspraken. Van het eerste bezoek aan één van onze 11 toonzalen tot de oplevering van het project, staat ons team klaar met advies op maat, technische kennis en praktische ondersteuning. Onze tuinconstructies worden ontworpen en geproduceerd in eigen atelier in Elversele, wat ons toelaat om elk detail op te volgen en snel in te spelen op specifieke wensen. Klanten krijgen dus niet zomaar een standaardproduct, maar een oplossing die perfect aansluit op hun tuin, stijl en verwachtingen. Of het nu gaat om een compact tuinhuis of een luxueus poolhouse met maatwerkopties: wij begeleiden onze klanten stap voor stap in hun project. Geen keuzestress, geen verrassingen — wel een duidelijke planning, betrouwbare service en een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn.

Onze kwaliteitsgarantie

Officieel certificaat van Belgisch vakmanschap

Officieel certificaat van Belgisch vakmanschap
Bij Chalet Center gaan we veel verder dan enkel het aanbieden van een mooi tuinhuis of poolhouse. Wij bieden onze klanten de zekerheid dat hun constructie met vakmanschap en zorg is gemaakt — volledig in België. Daarom ontvangt elke klant bij aankoop een officieel Chalet Center authenticiteitscertificaat. Dit certificaat bevestigt dat je constructie ontworpen én geproduceerd is in ons eigen atelier in Elversele, volgens de strenge kwaliteitsnormen van het Force Plus-label. Dat betekent: duurzame houtselectie, robuuste verbindingstechnieken, een nauwkeurige afwerking en een productieproces dat tot in de puntjes wordt opgevolgd. We maken er bewust een punt van om geen gebruik te maken van goedkope Oost-Europese import. Alles wat je bij ons koopt is door onze eigen mensen gemaakt, onder ons toezicht, met materialen die we zelf selecteren. Zo garanderen we niet alleen kwaliteit, maar ook eerlijkheid en transparantie. Het Chalet Center-certificaat is jouw bewijs van authentiek Belgisch vakmanschap — een garantie die je nergens anders vindt.

Contact info

Kom langs in één van onze 11 showrooms

Tuinhuizen, garages en poolhouses, rechtstreeks van de fabrikant

4.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastische communicate

Fantastische communicate, voor tijdens en. Tijdens de aankoop .uiterst vakkundige mannen welke met zeer opvallend veel nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid hebben gewerkt en een perfect resultaat ebben neergezet.echter een kleine aanmerking ,de dakgotenset vindt ik persoonlijk niet functioneel dat moet 80 mm zijn in plaats van de standaard 50 mm welke absolut geen nut heeft bij gemiddelde regenval .maar wij zijn meer dan tevreden en werkelijk blij verrast van begin tot aflevering .heel veel dank !

20 April 2026

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het volledige verloop en het eindresultaat. Bedankt ook voor uw opmerking over de dakgotenset; we nemen zulke feedback graag mee. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop!

Rated 5 out of 5 stars

Goed en degelijk materiaal, perfecte plaatsing.

Goed en degelijk materiaal, perfect geleverd volgens de afspraken.
Plaatsing, opbouw en afwerking werden uitgevoerd door Koen en Patrick die zeer professioneel werken, beleefd en vriendelijk zijn en geen onnodige pauze nemen, chapeau voor deze heren!

1 May 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat alles vlot en volgens afspraak verlopen is en dat u tevreden bent over de kwaliteit en de uitvoering.

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Wat aangenaam om te lezen dat u onze aanpak als correct, behulpzaam en vriendelijk heeft ervaren. We stellen uw vertrouwen erg op prijs.

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden over het verloop van de…

Heel tevreden over het verloop van de aankoop van ons tuinhuis, reeds het tweede tuinhuis dat we kopen (we zijn verhuist) twee keer tevreden van de informatie die we kregen en hoe het hele proces van bestelling tot levering verlopen is. We hebben het tuinhuis wel zelf in elkaar gezet, maar ook dit verliep vlot vanwege al de duidelijke filmpjes die je op hun website kan vinden. Wij zijn zeer tevreden.

31 July 2025

Beste,

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat u voor de tweede keer voor Chalet Center hebt gekozen en opnieuw zo tevreden bent over de informatie, de begeleiding en het volledige traject van bestelling tot levering. Dat vertrouwen waarderen we enorm.

Ook leuk om te horen dat de zelfplaatsing vlot is verlopen dankzij de duidelijke filmpjes op onze website. Het is altijd een plezier te weten dat onze ondersteuning ook op die manier een verschil maakt.

Dank u voor uw vertrouwen en veel plezier met uw tuinhuis, op uw nieuwe plek.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn super ervaring aankoop en plaatsing tuinhuis.

Mijn ervaring is super goed, vanaf verkoop product tot en met levering was er super begeleiding en advies over plaatsing tuinhuis. Dus alleen maar lof over verkoop centrum Genk.

10 September 2025

Beste,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo’n positieve ervaring had, van het eerste contact tot en met de levering en plaatsing. We zijn bijzonder blij dat de begeleiding en het advies u zo goed zijn bevallen en geven uw lof graag door aan het verkoopcentrum in Genk.

Dank u voor uw vertrouwen en veel plezier met uw tuinhuis.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijk en behulpzaam…

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!!Vooral Erwin van de vestiging in Genk

5 September 2025

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring bij ons. We geven uw waardering met veel plezier door aan het team — zulke reacties doen ons echt deugd en motiveren ons elke dag opnieuw.

Beste,

Wat fijn om te horen dat alles vlot en correct is verlopen. Dank u wel voor uw vertrouwen en voor deze positieve feedback — daar doen we het voor!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer tevreden van de service van…

Ik ben zeer tevreden van de service van Chalet Center webshop en meer specifiek van het filiaal in Genk voor de extra info. Ook de transporteur ging professioneel te werk met de nodige voorzichtigheid. Bedankt aan alle betrokkenen.

19 September 2025

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring met Chalet Center. We zijn blij dat alles vlot en professioneel is verlopen en dat u zich goed geholpen voelde. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden.

Alles, het is super. 👍

Alles, het is super geregeld en niets is krom getrokken. Super 👍

1 December 2025

Beste,

Dank u wel voor deze prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles zo vlot geregeld was en het chalet perfect staat. Het doet deugd te weten dat u zo tevreden bent.

Geweldig goed ontvangen te Genk

Geweldig goed ontvangen te Genk! Uitgebreide en correcte informatie! Zeer goede productkennis van de manager (ondersteund met videofilmpjes voor zelfbouwpakketten) & interesse voor onze voorkeuren! Een aanrader om zeker eens langs te gaan als je op zoek bent naar een tuinberging of tuinhuis!

17 July 2025

Beste,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo warm ontvangen werd in Genk en dat de uitgebreide uitleg en productkennis echt het verschil maakten. Het doet ons deugd dat de begeleiding zo goed aansloot bij uw wensen en dat u ons zelfs aanbeveelt aan anderen.

Tevreden

Zeer goed ontvangen en uitleg gekregen
Duidelijke afspraken juiste informatie
Op tijd geleverd alles erbij geen problemen gehad kan niet beter

10 December 2025

Beste,

Dank u wel voor deze mooie 5-sterrenbeoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo goed werd ontvangen, duidelijke uitleg kreeg en alles volgens afspraak en zonder zorgen is verlopen. We zijn blij dat de levering en het volledige proces helemaal naar wens waren.

Rated 5 out of 5 stars

Goed bouwpakket en kwalitatief zeer…

Goed bouwpakket en kwalitatief zeer mooi en stevig.

11 April 2025

Beste,

Dank u wel voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u het bouwpakket als kwalitatief en stevig ervaart. Fijn om te horen dat het geheel zo’n goede indruk nalaat.

Rated 5 out of 5 stars

Deco design. Degelijke en vakkundige uitvoering

Zeer tevreden met het volledig verloop van dit project.
Gaande van een geëngageerde verkoper tot joviale en vakkundige montageploeg.

3 December 2025

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het volledige verloop van uw project. We zijn blij dat zowel de begeleiding als de uitvoering aan uw verwachtingen voldeden en dat alles een positieve indruk heeft nagelaten. Hartelijk dank voor uw vertrouwen.

Rated 5 out of 5 stars

We zijn heel tevreden met onze nieuwe…

We zijn heel tevreden met onze nieuwe tuinhuis , zeer goede kwaliteit! Communicatie met de verkoper is ook heel vlot verlopen , de verkoper was heel vriendelijk! Mvg

18 June 2025

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe tuinhuis en de kwaliteit ervan. We zijn ook blij dat de communicatie vlot verliep en dat u zich goed geholpen voelde. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden.

Zeer goede service

Zeer goede service. Vriendelijke verkoper in genk. Vriendelijk kerel bij levering.

10 October 2025

Beste,

Dank u wel voor uw positieve feedback. Wat fijn om te horen dat u zowel in het filiaal in Genk als bij de levering zo vriendelijk werd geholpen. We zijn blij dat u onze service zo goed heeft ervaren.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look