Company replied
Goed en degelijk materiaal, perfect geleverd volgens de afspraken. Plaatsing, opbouw en afwerking werden uitgevoerd door Koen en Patrick die zeer professioneel werken, beleefd en vriendelijk zijn en... See more
Written by the company
Over Chalet Center / À propos de Chalet Center
🇫🇷 Si vous préférez le français — scrollez un peu plus bas pour la version complète en français.
Chalet Center is dé Belgische specialist in blokhutten, tuinhuizen, garages, carports en poolhouses. Al meer dan 30 jaar ontwerpen en produceren wij onze constructies in eigen atelier in België, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.
Dankzij onze 11 toonzalen verspreid over heel België kunnen klanten onze modellen in het echt bekijken en professioneel advies krijgen op maat van hun tuin en wensen.
Bij Chalet Center staat een persoonlijke aanpak centraal. Van ontwerp tot levering en eventuele plaatsing: wij begeleiden onze klanten in elke stap van hun project.
Onze toonzaal‑locaties
Showrooms Tuinhuizen & blokhutten Garages & carports
Waarom kiezen voor Chalet Center?
Version française
Chalet Center est le spécialiste belge des chalets, abris de jardin, garages, carports et poolhouses. Depuis plus de 30 ans, nous concevons et produisons nos constructions dans notre propre atelier en Belgique, avec un souci permanent de qualité et durabilité.
Grâce à nos 11 showrooms répartis dans toute la Belgique, vous pouvez découvrir nos modèles en réel et bénéficier d’un conseil professionnel adapté à votre jardin et vos besoins.
Chez Chalet Center, une approche personnalisée est au cœur de notre démarche. De la conception à la livraison, et l’installation si nécessaire, nous vous accompagnons à chaque étape de votre projet.
Nos showrooms
Nos showrooms Abris de jardin & chalets Garages & carports
Nous sommes prêts à concrétiser votre projet — contactez‑nous pour en savoir plus !
Written by the company

Officieel certificaat van Belgisch vakmanschap

Hasseltweg 183, 3600, Genk, Belgium
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fantastische communicate, voor tijdens en. Tijdens de aankoop .uiterst vakkundige mannen welke met zeer opvallend veel nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid hebben gewerkt en een perfect resultaat ebben neergezet.echter een kleine aanmerking ,de dakgotenset vindt ik persoonlijk niet functioneel dat moet 80 mm zijn in plaats van de standaard 50 mm welke absolut geen nut heeft bij gemiddelde regenval .maar wij zijn meer dan tevreden en werkelijk blij verrast van begin tot aflevering .heel veel dank !

Reply from Chalet Center - Genk
Goed en degelijk materiaal, perfect geleverd volgens de afspraken.
Plaatsing, opbouw en afwerking werden uitgevoerd door Koen en Patrick die zeer professioneel werken, beleefd en vriendelijk zijn en geen onnodige pauze nemen, chapeau voor deze heren!

Reply from Chalet Center - Genk
Heel tevreden over het verloop van de aankoop van ons tuinhuis, reeds het tweede tuinhuis dat we kopen (we zijn verhuist) twee keer tevreden van de informatie die we kregen en hoe het hele proces van bestelling tot levering verlopen is. We hebben het tuinhuis wel zelf in elkaar gezet, maar ook dit verliep vlot vanwege al de duidelijke filmpjes die je op hun website kan vinden. Wij zijn zeer tevreden.

Reply from Chalet Center - Genk
Mijn ervaring is super goed, vanaf verkoop product tot en met levering was er super begeleiding en advies over plaatsing tuinhuis. Dus alleen maar lof over verkoop centrum Genk.

Reply from Chalet Center - Genk
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!!Vooral Erwin van de vestiging in Genk

Reply from Chalet Center - Genk
Ik ben zeer tevreden van de service van Chalet Center webshop en meer specifiek van het filiaal in Genk voor de extra info. Ook de transporteur ging professioneel te werk met de nodige voorzichtigheid. Bedankt aan alle betrokkenen.

Reply from Chalet Center - Genk
Alles, het is super geregeld en niets is krom getrokken. Super 👍

Reply from Chalet Center - Genk
Geweldig goed ontvangen te Genk! Uitgebreide en correcte informatie! Zeer goede productkennis van de manager (ondersteund met videofilmpjes voor zelfbouwpakketten) & interesse voor onze voorkeuren! Een aanrader om zeker eens langs te gaan als je op zoek bent naar een tuinberging of tuinhuis!

Reply from Chalet Center - Genk
Zeer goed ontvangen en uitleg gekregen
Duidelijke afspraken juiste informatie
Op tijd geleverd alles erbij geen problemen gehad kan niet beter

Reply from Chalet Center - Genk
Goed bouwpakket en kwalitatief zeer mooi en stevig.

Reply from Chalet Center - Genk
Zeer tevreden met het volledig verloop van dit project.
Gaande van een geëngageerde verkoper tot joviale en vakkundige montageploeg.

Reply from Chalet Center - Genk
We zijn heel tevreden met onze nieuwe tuinhuis , zeer goede kwaliteit! Communicatie met de verkoper is ook heel vlot verlopen , de verkoper was heel vriendelijk! Mvg

Reply from Chalet Center - Genk
Zeer goede service. Vriendelijke verkoper in genk. Vriendelijk kerel bij levering.

Reply from Chalet Center - Genk
Learn more about other kinds of reviews.