Vi skulle have installeret et Roca inwash-toilet. Det var ikke uden udfordringer med strøm, bestående rørføringer, afløb med mere. Claus kom forbi og vi fik en snak, kompetent rådgivning og overs... See more
See what reviewers are saying
Helt i top! - Claus er en yderst sympatisk fyr, god hjælp, overholder aftaler, hurtig afklaring på problemstillinger som ikke lige lå til højrebenet grundet gulvvarme. Virkelig erfaren og hurtig eks... See more
Fik kyndig rådgivning ift valg af gennemstrømningsvandvarmer vs varmtvandsbeholder. Jeg fik fremsendt tilbud med det samme og lavet aftale. God stil at ringe 10min før ankomst. Claus er behagelig og... See more
Jeg ringede til Claus, da jeg opdagede, at min fjernvarmeanlæg var begyndt at lække. Claus svarede med det samme og var på min adresse inden for 15 minuter. Claus reparerede hurtigt de utætte rør og f... See more
Company details
Written by the company
Hos CAVA VVS tilbyder alt inden for vvs faget, herunder gas, vand, afløb og fjernvarme. Vi tilbyder både små serviceopgaver, og større entrepriser.
Kirstinehøj 36C, 2770, Kastrup, Denmark
- 66202323
- Info@cavavvs.dk
- cavavvs.dk
Effektiv - Professionel - Imødekommende
Vi havde brug for at få udbedret nogle anmærkninger i en VVS eftersynsrapport. Claus gjorde det perfekt- og til en god pris. Sådan!
Brug CAVA VVS næste gang.
Helt i top
Virkelig erfaren og hurtig eksekvering, gulvvarme, var sivende, termostater og andet var ikke i de rigtige rum m.v.
Claus løste det hele på kun 5timer.. tidligere har 2 andre VVS’er været inde over som ikke kunne dét som Claus kunne! Kan varmt anbefales
Meget venlig og imødekommende service
Meget venlig og imødekommende service. Effektivt arbejde med gode løsninger. God rådgivning . Cava vvs kan bestemt anbefales.
Havde brug for hurtig hjælp
Havde brug for hurtig hjælp, efter et andet VVS firma havde svigtet.
Cava VVS kom hurtigt og fik løst opgaven, perfekt arbejde, et firma man kan stole på, holder aftaler, kvalitet arbejde. Jeg var heldig at min datter fandt frem til Cava VVS via Facebook