Company replied
Company replied
Wij hadden nog nooit een camper gehuurd of gereden. Na beetje googlen kwamen we uit bij camperdeluxe. We hebben de camper naar wens geboekt en uitgebreid met servies en tuinmeubels. We konden evt... See more
Hymer gekocht en onze ford transit buscamper in kunnen ruilen omdat hij die gaat verhuren. Zeer vriendelijk en goed personeel en Goede service. Dankjewel Geert en personeel wij zijn druk bezig... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
12 jaar geleden een camper gekocht bij camper de luxe. En is nu onverkoopbaar omdat er met de km. Stand gesjoemeld is. En precies in tijd voor dat hij in verkoop ging. En na een half jaar remmen totaal versleten. Maar meneer Schonewille geeft de eigenaar de schuld dat ze niet kunnen rijden in de bergen. En daar waren er helemaal nog niet geweest. Dus meneer wenst geen kritiek.

Reply from Camperdeluxe
Voor het eerst een camperervaring opgedaan met een huur camper van Camper de luxe. Het betrof het winterseizoen en dan zijn niet alle campers beschikbaar...Uiteindelijk is de keus gevallen op een integraal camper van 2018..Deze was voorzien van 2 zonnepanelen en een extra accu. Het winterpakket betrof ms banden en sneeuwkettingen alsmede 2 volle gasflessen. Bij het ontvangst een prima uitleg gekregen van Lars. Daarna een week op pad geweest langs de Belgische en Normandische kustlijn. De camper was voorzien van de nodige luxe en comfort. Mede dankzij de zonnepanelen en de extra accu was ik niet afhankelijk van externe stroom. Dit gaf veel mogelijkheden om op bijzondere camperplekken te vertoeven..
Gaande week ontdekte ik een deuk in de deur van de bagage ruimte die kij eerder niet was opgevallen. Die bij het inleveren ter sprake gebracht en men deed hier totaal niet moeilijk over..Al met al een geslaagde kennismaking met camperen en dit bedrijf.. prijs kwaliteit verhouding zijn zeer scherp en geen borg of km beperking..Een bedrijf om bij terug te komen want de service, de prijs en de keuze is reuze....
Inmiddels heb ik 2x een camper gehuurd bij camperdeluxe en hebben we met het gezin mooie reizen gemaakt. De eerste trip was met een heel bijzondere camper die je niet snel in de verhuur ziet en die fantastisch reedt. We hebben toen wel ervaren dat groter in het hoogseizoen niet perse beter is, en afgelopen zomer hebben we een iets gangbaarder exemplaar gehuurd. De camper was in een top staat, ook weer schoon en netjes en alles was goed geregeld. Helaas ging het (ondanks vele schadevrije jaren) mis in een krap Italiaans doodlopend straatje, en ontstond er schade aan de camper. We werden super geholpen en dankzij de reactie van de verhuurder konden we alsnog genieten van een ontspannen vakantie. Ook bleken de voorwaarden perfect in orde. De tarieven zijn transparant en duidelijk. Ondanks dat Rogat niet heel centraal gelegen is, een absolute aanrader!!
Vriendelijk en betrokken werknemers, reageren snel op mail en telefoontje (probleempje onderweg).
Camper eerder ophalen was geen probleem in september en dat was heel fijn.
We hebben de camper naar wens geboekt en uitgebreid met servies en tuinmeubels.
We konden evt de camper eerder ophalen omdat dit mogelijk was omdat de camper al beschikbaar was.
Na aankomst hebben wij een zeer uitgebreide uitleg gekregen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en nam alle tijd om vragen te beantwoorden.
Na een supervakantie met de camper ook weer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Voor ons reden om volgende keer weer een camper te huren bij camperdeluxe.onze complimenten!
Wij hebben een trekhaak laten plaatsen onder onze camper Travel Van T620 en dat is prima gegaan. Camperdeluxe denkt ook goed mee, waarvoor dank.
Mvrgr. Henk
We hebben een camper gehuurd bij Camperdeluxe en zijn zeer tevreden over de service. Vriendelijk personeel en klantgericht. Camper was mooi en goed schoon! We hebben ervan genoten
Top vakantie gehad dankzij een goede camper, top service en vriendelijk personeel
Top bedrijf Lars en Geert zijn allebei toppers werk al 3 jaar met ze mee voor de verhuur van mijn camper !
We hebben onze camper te koop aangeboden bij Camperdeluxe men heeft hun uiterste best gedaan om onze camper te verkopen.
Zeer vriendelijk en goed personeel en Goede service.
Dankjewel Geert en personeel wij zijn druk bezig de Hymer meer naar ons te maken.
En hebben je visitekaartje al aan iemand gegeven.
Toedeloe uit Bakel
Groetjes Karin
Wij waren binnen 48 uur weer thuis na een hel van een reis die eigenlijk 16 dagen zou duren. Nog geen 10 min onderweg en de camper stopte al, hij ging met geen mogelijkheid aan. Gebeld en ze gaven aan dat we een garage in de buurt moesten bellen, die kwamen langs na een uur maar konden niks voor ons betekenen. Weer gebeld en ze gaven aan dat we de wegenwacht moesten bellen, na een half uur arriveerde hij waarna hij een uur heeft zitten sleutelen met talloze pogingen tot de camper eindelijk aan ging. Wij mochten de camper echter niet uit laten vallen en moesten rechtstreeks doorrijden naar camperdeluxe. De kabel naar de accu was verroest, achterstallig onderhoud (onderhoud is in eigen beheer). Wij kregen alternatieven aangeboden, die volgens de beste meneer, de goedkoopste oplossing voor hen waren. Wij gingen hier niet mee akkoord. Ze gingen een poging doen de camper te repareren, dit lukte uiteindelijk, hij had de roest eraf gehaald en de accu vervangen want de huidige accu was volgens hem ook te licht voor deze camper (?). Het was inmiddels 21.00 uur savonds en we hadden nog niet eens gegeten. Doorgereden naar een campingplaats om daar te overnachten en vol goede moed en een fijne nacht de weg weer op. We kwamen erachter dat de tv niet werkte en hadden hier nog over gemaild ook met de vraag of we enige compensatie konden ontvangen voor de verloren tijd. We wilden tijd inhalen dus reden zover mogelijk door met als doel naar Denemarken te rijden. We gooien de tank nog even vol, en half uur later voor de grens verwijderd - klapt de band. Dusdanig erg dat het loopvlak er nog aan bleef zitten en de badkamer eruit klapt met alle schade van dien. Wij compleet in shock, gelukkig veilig langs de snelweg kunnen stoppen en contact opgenomen met de wegenwacht want daar waren we inmiddels bekend mee. Daarna het verhuurbedrijf gebeld en zij leken in eerste instantie heel meegaand, Geert gaf aan dat we voor onszelf moesten besluiten of we de reis nog wilden voortzetten, hij initieerde dit dus dan ga je er vanuit dat hier compensatie tegenover staat, en anders dan zou hij een alternatieve camper laten komen. Wij gaven aan dat we de dag ervoor ook al een niet vergelijkbare camper aangeboden kregen dus we eerst wilde weten welke camper het zou worden. En jawel hoor, hij biedt dezelfde camper aan als de vorige dag maar geeft wel €500,- ter compensatie voor de camper (wat ook terecht zou zijn gezien het verschil). Wij stonden inmiddels 5 uur lang langs de snelweg met hond, in de middle of nowhere, en er was nog geen hulp omdat ze geen sleepwagen konden vinden voor een camper. Wij besloten voor de optie te gaan om de reis af te breken, nogmaals: die hij initieerde, omdat we er simpelweg geen vertrouwen in hadden en ons angstig voelde om weer in een camper te stappen na zoveel gezeur. Het was inmiddels 22.00 uur in de avond en we moesten een hotel gaan zoeken, want de camper was te beschadigd en vervuild om in te overnachten. Ze zouden de volgende dag een camper sturen zodat we daarmee naar huis konden. Wij moesten om 11.00 uur uitchecken en werden pas om 17.00 uur opgehaald, we hebben al die tijd met de hond, mand, voer en koffers in de lobby gewacht. Je kan wel bedenken hoe vreselijk nare tijd we hebben gehad. We kregen toen ook nog een camper met lege tank waar we dus niet eens mee thuis konden komen, dus weer getankt en eindelijk naar huis. Ontzettend verdrietig dat een reis waar we 9 maanden naar uit hebben gekeken abrupt beëindigd werd. We namen de volgende dag contact op, om vervolgens het vreselijke nieuws te krijgen “dat het onze schuld is dat de band geklapt was en dat hij dat gaat bewijzen”. Hij had de kwestie bij de rechtsbijstandsadviseur neergelegd. We voelde al meteen dat dit een hele nare situatie ging worden. Na wat contact te hebben met Geert gaf hij aan dat wij onze reis stop hadden gezet omdat camperen niks voor ons was en we blij moesten zijn met die €500 euro. We hebben dus nooit meer iets gezien van het restant. Niet voor de overige 14 dagen huur die we betaald hebben, niet voor de volle tank, niet voor de hotelovernachting, niet voor de emotionele schade, niet voor de verloren verlofdagen. Niks, nada, noppes. Ronduit onbeschoft. Een bedrag wat voor hun peanuts zou moeten zijn, wat voor ons veel is en waarvan wij een nieuwe vakantie konden boeken, ging allemaal verloren door een geldwolf. Pas op voordat je boekt!

Reply from Camperdeluxe
Ongeveer twee maanden geleden een mooie Adria halfintegraal camper gekocht. De prijs was voor ons zeer interessant. Nu al twee keer langer mee weg geweest.
Erg blij mee.
Wat een fantastische manier om zo je vakantie te starten. Wij hebben nu 3 jaar op rij een camper gehuurd van camperdeluxe en zijn zeer tevreden. De camper is keurig in orde. Ze gaan zeer zorgvuldig om met de aflevering, door samen de caravan rond te gaan op gebreken. Dit mag je zelf ook nog aanvullen en ze geven je daar ook de tijd voor om zelf nog aanvullingen te doen.
Kortom zeker een aanrader om hier de camper te huren!
Inmiddels twee keer bij camperdeluxe reparaties laten uitvoeren, prima service en zeer flexibel. Vandaag stokte de watertoevoer en dezelfde dag nog geholpen zodat we morgen met onze camper weer op pad kunnen. Dank aan Lars en zijn team.
Via dit bedrijf hebben wij een camper gekocht en zo doende konden we via hun de camper verhuren er moest alleen wat zonnepanelen erop worden geschoeft dat konden hun ook doen dat hebben toen gedaan maar wat hebben ze nou gedaan telkens als de camper verhuurd werd betaal je een borg maar we kregen de camper beschadigd terug en het geld wat gebruikt had kunnen worden om de camper te repareren konden we niet gebruiken want dat stopte de eigenaar in zijn eigen zak
Toen hebben we de camper voor ons zelf gehouden en uit de verhuur gehaald maar het dak was lek geraakt tijdens onze vakantie de binnen kant van de camper was verrot en moest alles opnieuw worden gemaakt we hebben geen oplossing gekregen dus hebben we extra werk en tijd en geld waar we niet op zaten tewachten
Pas op wat je koopt bij dit bedrijf

Reply from Camperdeluxe
Hallo zit wat reviews te lezen maar daar hoort deze niet tussen ,want wij hebben afgelopen 2 weken de grootste camper gehuurd waar je groot rijbewijs voor nodig hebt en hebben super goede ervaring met camper de luxe.bij het ophalen werd ons alles door Lars uitgelegd hoe de camper werkt en hebben samen met hem ronde gedaan binnen en buiten kant camper elk krasje of plekje werd netjes op de uit check lijst gezet ook wat wij zagen en hebben foto’s gemaakt van de camper en Lars ook de water tank was netjes gevuld 2 volle gas flessen erin camper was binnen en buiten netjes gepoetst niks van te zeggen,bij terug komst afgelopen vrijdag zelfde rondje gemaakt in check lijst wederom ingevuld en alles was perfect geregeld en kregen onze borg netjes terug ter plekke.al met al super tevreden klant en niet te vergeten km vrij dat maakt je bijna nergens meer mee.mvg fam van baaren
Vorig jaar camper gehuurd. Alles is prima uitgelegd en alles was perfect geregeld. Volgende week gaan we weer met een camper op pad voor 3 weken,
Fijn bedrijf. No nonsence.
Waarom bieden jullie campers aan in zuid Holland, ik moet hem ophalen in Rogat.
Dat is voor mij 2 uur heen en 2 uur terug.
Stop met aanbieden in heel Nederland.

Reply from Camperdeluxe
Net als Anita Konings zijn wij geconfronteerd met het wereldvreemde gedrag van Schonewille. Bij problemen legt de man kennelijk consequent de schuld bij de klant. Wij hebben door middel van duidelijke sommaties een deel van de huur terug gekregen. Excuses of begrip komen niet voor in het beleid van deze onderneming.
Learn more about other kinds of reviews.