Koffermat besteld - materiaal is niet kwalitatief, komt opgerold in doos, dus met plooien ligt hij in de koffer. Totaal ook niet op maat gemaakt
Company replied
Via Kofferbakwinkel rubberen matten gekocht voor mijn nieuwe auto. Vervolgens kreeg ik bij levering van de auto rubberen matten er ineens gratis bij. Dus, via herroepingsrecht de matten willen terug s... See more
Company replied
Goede ervaring met Bilashop , matten voor mijn Jaecoo 7 gekocht bij kofferbakmatten webwinkel. - prima product zoals omschreven. - géén rare rubberlucht maar neutraal. - wel even levertijd ik h... See more
Ik wilde een armsteun voor onze Peugeot 2008. Ik kon heel snel een afspraak maken om bij Bila de verschillende soorten te bekijken. Toen wij aankwamen lagen alle verschillende soorten al voor ons klaa... See more
BILA SHOP AUTOSTOELHOEZEN en ACCESSOIRESin vele kleuren en materialenAutostoelhoezen beschermen uw stoelen, zien er goed uit en zijn comfortabel. Wij bieden vele ontwerpen,
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 40% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
2 weken geleden zijn er stoel hoezen gemonteerd in onze almera
dit volgens tel afspraak
we zijn te vreden
mvgr fam hamer Apeldoorn
Armsteun Fiat Tipo besteld. Bestelling en levering voldoen aan de verwachtingen. Correcte levering, degelijk product. Installatie uitgelegd op you tube, maar is simpel genoeg om het zelf te doen.
Indien nodig durf ik opnieuw bestellen bij deze site.
Ik heb hier ook besteld, de duurdere elegance maatwerk variant. Hoezen volgen het model van de stoel niet. De stof komt niet overeen met foto, kunt net zo goed een handdoek over je stoel leggen.hoes zit ook nog vol met pluisjes van het naaiwerk. Tijdens monteren brak touwtje al af dus ik dacht weg ermee, het ziet er toch schandalig uit.
PS de review word op hun eigen site niet geplaatst, vandaar maar hier. Het is er weggegooid geld, mijn hoezen gaan de kliko in want maatwerk kan niet retour.
De shop bezocht vanwege onzekerheid of eea wel paste. Deskundige en vriendelijke ondersteuning zorgde voor een perfect resultaat
Aan te bevelen voor alle maten
Prima maatwerk voor goede prijs. Aanrader!
Geleverde stoelhoezen op maat passen van geen kanten. Reeds 3 mails gestuurd = geen antwoord. Bellen= geen antwoord. De hoezen kunnen enkel de container in. Een schande om de mensen zo op te lichten. Hier hoef je zeker niet te bestellen.
5 sterren voor een super goede service van dit bedrijf. Probleem goed opgelost. Dankjewel voor de goede service en de oplossing.
Onderdeel besteld. na 1 dag al een mail ontvangen dat de fabriek leveringsprobleem had. Betaling teruggevraagd en heb dit de zelfde dag al retour ontvangen.
Dus een goede en snelle service.
SLECHTE ERVARING,DUURT 3 WEKEN VOORALEER MEN EEN BETAALD ARTIKEL KAN VERZENDEN ZONDER DAT MEN DAARVAN MELDING MAAKT OP DE WEBWINKEL AMATEURS