We zijn zeer tevreden over het Personeel allemaal even vriendelijke nemen echt de tijd om alles uit te leggen over het product wat je wilt kopen. En alles netjes geregeld.
Company replied
Hele fijne en persoonlijke service. Er werd naar mij geluisterd en goed advies gegeven. Geen standaard verkooppraatjes.
Vriendelijk personeel die je goed adviseren en daar ruim de tijd voor nemen. Ze hebben een enorm ruim assortiment kwaliteits fietsen van veel merken. Ook tweedehands. Je kunt meerdere proefritten m... See more
Company replied
Namen alle tijd voor informatie /uitleg te geven ook al zijn we meerdere keren terug geweest. Ook geduldig waren ze .Ook behulpzaam En meedenken met keuzes voor samenstellen fiets
Written by the company
Nico de Regtplein, 3, 3218 XW, Heenvliet, Zuid-Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hele fijne en persoonlijke service.
Er werd naar mij geluisterd en goed advies gegeven.
Geen standaard verkooppraatjes.
De beurten aan onze fietsen zijn snel en correct uitgevoerd, we konden er op wachten , dat is gewoon goede service.

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
De service beurten zijn goed uitgevoerd en vriendelijk behulpzaam personeel

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
In het verkopen maar de administratie is niet op orde.

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
Super fijne winkel, goede service en zeer vriendelijke medewerkers, kan het iedereen aanraden.

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
Alles heel snel geregeld en de fiets is keurig bij mij thuis afgeleverd.

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
Uitstekende en deskundige voorlichting bij de aankoop. Er werd ruim tijd genomen en gelegenheid voor proefritten. De aflevering met uitleg en afstellen was helemaal top. Zeer tevreden!

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
Fietsband met een foutje kostenloos vervangen. Band moeilijk leverbaar maar Leensvaart heeft het een dag voor onze fietsvakantie toch voor elkaar gekregen.

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
We zijn goed voorgelicht en geholpen om een voor mij passende fiets te vinden. Ook bij de accessoires. Vriendelijk en professioneel personeel.

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
Lekke band vervangen van bakfiets, prima voor de rest. Het is niet goedkoop, maar ok, 79 euro inclusief een nieuwe buitenband. Ik wilde het graag laten combineren met een onderhoudsbeurt, maar ze bieden geen flexibiliteit, dus daar moet ik nu een andere keer voor terugkomen.

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
Duidelijk en kundig advies bij mijn keuze van e-bike.
Erg vriendelijk personeel.

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
Ze geven goed advies en verkopen niet zomaar iets aan je als er een betere optie, aardige mensen en een goede service. Mooie winkel.

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
Vriendelijke, goede service terug geweest met een klein probleempje is gelijk en snel verholpen

Reply from Bike Totaal - Leensvaart
Werd goed geholpen en een goede uitlag voor het gebruik van mijn nieuwe fiets