See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ja jeg vil som de fleste kun give 1 stjerne, og folk har ret, bliv væk her fra, man kan ikke vinde på deres maskiner, de står til en meget meget lille udbetalings procent, f. eks jeg spiller på xxxsta... See more

Rated 1 out of 5 stars

har netop afsluttet onsdag cashdrop på maskinen fruit multi hold, spillede for kr. 500 fik cashdrop 2 gange 25 kr., derudover var maskinen stillet, således at frispil, ikke fandtes, havde 2 scatter ti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har flere gange vundet penge hos bet25 og siden oprettelsen har jeg lavet et rimeligt overskud. Jeg har fået udbetalt penge flere gange med korte mellemrum og jeg har ikke på noget tidspunkt... See more

Rated 2 out of 5 stars

Her blev jeg så gennem nogle år skuffet skuffet og ..altså de så fulde af fup ...det helt sikkert næsten hvor pip lægger sig helt bagerst så rød25 det der næstsidste det har simpelt hen ikke den powe... See more

1.9

Typically replies within 2 weeks

SVINDEL!

SVINDEL!
Hold jer langt væk!
Det man vinder på maskinerne, forsvinder pludselig og når man tager kontakt til kundeservice, er de åbenbart instrueret i at afvise ens henvendelse. Da deres systemer ikke fejler noget. Hvis man anfægter at det er deres fejl og påpeger at man som bruger ikke har en jordisk chance for at bevise sin påstand, bliver de nedværdigende i deres tone. (Du skulle skamme dig Nanna)

Det er FUP! Jeg vandt en scatter bonus runde, med 10 spil, første eller andet træk lander der 4 esser, derefter crasher spillet, da jeg åbner spillet igen er der ingen scatter spil tilbage og ingen gevinst. Tænk at et firma kan få lov at svindle deres kunder på den måde. FØJ!

7 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Virker som det skal, ingen problemer.

Jeg har fået udbetalt penge flere gange med korte mellemrum og jeg har ikke på noget tidspunkt haft nogen problemer overhovedet.

Den første udbetaling faldt 2 dage efter jeg bad om den, alle de andre udbetalinger har jeg modtaget inden for 24 timer.

7 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Scam side ligesom alle de andre…

Scam side ligesom alle de andre bookmakere. Så længe man taber er det fint, men ligeså snart der er lidt gevinst så bliver man smidt ud og sportsgrenen man spillede på er nu slettet helt fra deres udbud. Jeg lagde lidt over 8000kr ind fordi jeg startede med at tabe, så var jeg så heldig at kontoen kom op på 29.000,- jeg tabte så 2000,- på et håndboldspil. Da jeg så prøver at spille igen kommer der en boks med beskeden "Max gevinst vundet pr. dag er nået". Dagen efter kommer samme besked op da jeg prøver igen, hvor de så svarer i chatten at de ikke vil kommentere på det og det er individuelt fra spiller til spiller. Fuldstændig grotesk, og min bror har oplevet det samme.

3 October 2025

BET25 IGEN!!!!

Så har jeg IGEN!!! fået en anmodning om indbetaling af 600,- via mobilepay, jeg er i Robinson listen og alligevel hører jeg fra dem ?? Jeg har ikke nogen konto hos dem.I må IKKE kontakte mig på nogen måde når jeg står i Robinsonlisten, men det er I åbentbart ligeglad med.I ved godt hvad Robinsonlisten er ikke ??

1 October 2025

Hej igen Michael
Tak for din besked.

Det er ikke os der sender dem til dig.

Problemet skyldes fortsat, at en anden person har indtastet dit nummer i MobilePay, og det kan vi desværre ikke gøre noget ved. Det er ens for alle de steder, der har MobilePay som betalingsløsning. Vi er kede af, at vi ikke kan afhjælpe problemet, men det er godt, at du selv er opmærksom på det, så du kan afvise indbetalingen, når den ikke kommer fra dig selv.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at skrive til vores livechat eller sende os en mail på: support@bet25.dk. Vores dygtige supportere sidder klar til at hjælpe hver dag 10.00-21.00.

Elendig side

Elendig side!
Vis man spiller på målscore og spilleren starter ude og han kommer ind 5-10 min før tid gælder spillet stadig og bliver ikk annulleret som alle andre steder. Vis man have spillet målscore de sidste 10 havde Odder været meget højere men det er deres arrogante kundeservice pi**e ligeglade med!
SPIL ALDRIG DER!

Tager del i kampen.. så vis i mener det er okay at en spiller kommer ind med 8-10 min igen så ja men det sku stadig fusk at køre det sådan... men vis i vil forsætte med at køre jeres l... på den måde så det jo sådan det er. Jeg skal ihvertfald sørge for dårlig omtale over alt jeg kommer! Så håber i er glade for den 50er!!

20 September 2025

Hej M

Vi beklager du har haft en dårlig oplevelse, vi kan kun henvise dig til vores regler for spil som står inde på siden, og det er dem vi resultere spil efter.

Ved spil på Målscorer, tilbagebetales indsatserne på de spillere, der ikke tager del i kampen.

Rated 1 out of 5 stars

Som fast kunde af jeres casino igennem…

Som fast kunde af jeres casino igennem mange år kan man godt tænke "hvorfor ikke mig", jeg høre/ser gang på gang alle andre får forskellig bonus/freespin mm. til jeres Casino, i dag var det så et gratis Bonusspil til spillet "Fire Portal",til en værdi af 100 kr., men det tilbud fik jeg heller ikke, Jeg får faktisk aldrig noget mere ud over 5 gratis spin 1-2 gange om måneden. er det fordi man er fast kunde man ikke får de tilbud, for så vil jeg da stoppe med at indbetale ved jer i noget tid, i har ellers altid været mit favorit casino, men når man oplever og blive valgt fra hver gang der er et tilbud så skal man måske overveje om det er jer man skal bruge i fremtiden. Trist man ikke sætter lidt mere pris på den faste kunder man har.

25 August 2025

Hej

Vi er selvfølgelig ærgerlige over at høre du ikke er tilfreds med vores kampagner og tilbud.

Ifølge reglerne skal man give tilbud til minimum 100 personer, så når vores kampagne afdeling laver et tilbud sætter de nogle kriterier op for at modtage det, også får alle der opfylder disse kriterier tilbuddet.

Så det er ikke dig der bliver valgt fra personligt, du har desværre bare ikke været en del af det segment der har opfyldt kriterierne der var opsat for det pågældende tilbud.

Vi sætter pris på alle kunder, og vores kampagne afdeling gør deres bedste for at holde alle glade.

De bedste hilser

Bet25 er scammers

Jeg er en dårlig taber. Når jeg fyr 2 tusind ind. Så forventer jeg faanme at jeg får bare lidt tilbage. Men næææh nej, ikke en flad øre.

Hold jer LANGT fra bet25, hold kæft nogle scammers. Fy for den.

6 August 2025

Hej Mads
Tak for din besked.

Bet25 har licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Spillemyndigheden kontrollerer os løbende, og det er på baggrund af denne kontrol, at vi har vores licens. Vi har desværre ikke indflydelse på den enkelte spillers held eller uheld.

total plat tager penge

man indbetaler 100 kr og de tager dem fra ens bank konto og der står 0 kr bagefter de snyder folk.
jeg ringe til danske spillemyndigheder om det her snyd

19 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

For mig absolut det bedste online…

For mig absolut det bedste online spillested. Fornuftige vinderchancer og hurtig tilbagebetaling.

16 July 2025

Hej!

Tak for din positive feedback. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse som kunde hos os.

Pas på ved indbetaling

1. Rodet opsætning ifht hjemmeside/app. Virker ikke logisk og havde STORE problemer med at oprette. Som om både webside og app gik kold. (Tog ca. 45 min, så hvis du skal på travbanen elign så gør det i god tid.)
2. Ifbm oprettelse og indsættelse af beløb har jeg tilsyneladende sagt ja til en bonusordning. Hvilket betød at jeg skulle spille for 10 x beløbet før jeg kunne trække ud. - undre mig over det er lovligt, men hvis det er så ødelagde det ihvertfald lidt af glæden ved at prøve at være på travbanen.
3. Så hvis du ifbm firma event elign tager på travbanen og regner med at kunne spille en masse små beløb uden tanke på hvad du sætter ind - så vær OPMÆRKSOM på hvad du siger ja til ved indbetaling.
4. Én stjerne for at kundeservice så tilsyneladende er indvilget i at fjerne min bonuslænke er dog meget i tvivl om hvad jeg ender med at få udbetalt hvorfor ideen med hele arrangementet ryger.

28 June 2025
Rated 3 out of 5 stars

Jeg må desværre bakke op om de mega…

Jeg må desværre bakke op om de mega lange udbetalinger.

Det er en fed casino side, men ofte vælger jeg den fra, fordi jeg ved at udbetalingerne nærmest tager en uges tid før de ankommer på kontoen.

Når man vinder, og trækker pengene ud, så vil jeg gerne have dem hurtigt ud. Det gør det sjovere at vinde. Men Bet25 lange udbetalinger, tager glæden ved at vinde, og man når at bekymre sig.
Vi lever i 2025, og andre online casino, der er udbetaling direkte, og oftes ses de med det samme på ens konto.

Jeg forstår ikke hvorfor de ikke har taget feedbacken på sig. Det jo med alt tydelighed en vigtig “spiller” at få udbetalt en gevinst hurtigere, end de her kan efterleve eller imødekomme.

Men jeg giver 3 alligevel stjerner. Det er en skøn casino side, og jeg oplever sjældent nedbrud.

Jeg tror hvis i tog feedback og kritikken til jer, i stedet for kun at beklage. Så vil i også få bedre anmeldelser med tiden.

3 June 2025

Vanvittig lang udbetalingens proces

Vanvittig lang udbetalings proces, vinder 5000 om Torsdagen og de er først på kontoen Tirsdag, har vundet igen i Fredags og stadig ikke på min konto - De andre steder jeg spiller er udbetalingen der mellem 1 sekunder og 2 timer efter anmodning…. Slut herfra…

8 May 2025

Hej Kenny
Tak for din besked.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med udbetalingsprocessen, som kan være lidt længere i weekenden, men vi kan forstå, at du har været i kontakt med vores support, og at udbetalingen er på vej til dig.

Ultraringe.

Ultraringe.
Jeg har flere gange oplevet at min udbetaling er udeblevet. Men det tager jeg ikke så tungt, men når man siger spil for 100kr og få 100kr hvis du taber og jeg intet modtager, så har man overskrevet min grænse. Jeg kan kun opfodre folk til at holde sig langt væk, for bet25 er bare ringe.

1 May 2025

Hej Allan
Tak for din besked.

Kampagnen, du deltog i, omhandlede, at man fik et freebet, hvis man tabte sit væddemål og derfor ikke en tilbagebetaling. Du skulle meget gerne have modtaget dit freebet.

Hvis du har yderligere kommentarer eller brug for hjælp, er du altid mere end velkommen til at skrive til vores livechat eller sende os en mail på: support@bet25.dk. Vores dygtige supportere sidder klar til at hjælpe hver dag 10.00-21.00.

Ha' en god dag!

Rated 5 out of 5 stars

Var lidt nervøs ovenpå mange dårlige…

Var lidt nervøs ovenpå mange dårlige anmeldelser, men smed alligevel 500 kr efter en test af bet25.

Bonussen gik ind som den skulle, og i modsætning til steder som Mr. Green, så var fritspilningsvilkårene som de skal være - transparante og fair - og man kan nemt følge med i hvor langt man er nået. Stort plus.

Der er mange slots at vælge imellem. Software og muligheden for at filtrere så nemt fortjener stor ros. Eneste minus er, at min favorittype maskiner (link og cash) var mangelfulde i udvalg.

Udbetalingen gik som smurt. Det var nemt og pengene stod på kontoen efter ca 24 hverdagstimer.

Alt i alt en rigtigt positiv oplevelse.

20 April 2025

Hej Kristian!
Mange tak for din besked og feedback.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Rated 1 out of 5 stars

Find et andet sted at spille!!!

Find et andet sted at spille!!!
Ægte fusker side, du kan aldrig være sikker på at din odds er vundet, før pengene er på din konto, de ser deres mulighed for at snyde ved at beskrive odds’ene på mærkelige måder, som så åbenbart kan forstås på flere måder.

10 March 2025

Hej Frederik

NEJ TAK

Bet25 tager det dobbelte fra dig. Hvis du for eksempel betaler 50,- vil de også tage yderligere 50 fra dig. Jeg spillede for 200, og da jeg tjekkede min bankkonto, havde de taget extra 200 fra mig.

7 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

Det var fint sted men ikke længere.

Det var fint sted men ikke længere.
Vinder hurtigt 300x 400x og ligepludselig sker noget og rammer ikke noget. Ligesom der er nogen sidder og kigger efter hvem vinder meget og sætter vinder grænser. Jeg har oplevet den over 5 gange. Jeg er helt sikker der er mange oplever det samme. Deres freespins rammer aldrig noget. Nogen spil står på 94 procent. Men andre steder 95.5 procent. Jeg tror det tid til holdt pause fra bet25.

7 March 2025

Fusk

Hvis man kunne give 0 stjerner vil jeg gøre det, udelukker en kort efter man begynder at vinde, tilbageholder en kontantbeholdning. Dertil består deres kundeservice af inkompetente amøber især Morten.

27 January 2025

Take a closer look