See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog afsted for oplevelsen, og uden et mål om et job som bartender, men blot med interesse for at lære. Nu er jeg hjemme igen, har et job som bartender gennem barskolen, og den vildeste lyst til at... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altid godt at blive taget imod med et stort dansk smil ved velkomst - kæmpe tryghed. Ikke nok med, at man får en masse viden enden for bartender verden, med i kufferten, så er der også personlig udvi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mega fedt sted. Nice hotel med lækker buffet, kører italiensk, asiatisk, spansk, amerikansk mad på skift fra uge til uge. Læge lige foran hotellet. Alle er professionelle og man bliver taget godt imod... See more

Rated 5 out of 5 stars

At være på UTOPIA bartenderskole har været de mest lærerige 3 uger i mit 20 år lange liv. jeg har lært så mange fantastiske mennesker at kende som fik det bedste frem i mig. jeg har lært en masse inde... See more

1. Bartending School

About Barschool

Written by the company

Bliv uddannet bartender på Mallorca med Barschool!

Forestil dig en hverdag, der er et mix af bartenderfaget, fede oplevelser og nye venskaber. Dét er opskriften på Barschool!

Bliv bartender, alt imens du oplever verden og får minder for livet!

De bliver en af de mest eftertragtede bartendere. Vores bartenderskole giver dig praktisk erfaring, der gør dig til en både hurtig, effektiv og underholdende bartender bag baren.

Vi lever af kvaliteten
For os er bartenderjobbet ikke bare et studiejob, men nærmere en livsstil. Med vores store passion og viden inden for faget, vil vi gøre vores ypperste for at viderebringe den viden til dig, der har det samme store ønske om at blive bartender, som vi havde, da vi startede i barbranchen. Og med brands i rykken som f.eks. ZubarDubar, Lej en Bartender, DUF rejser, Uptours og mange flere, så står vi 100% bag kvaliteten på alle områder!

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Bedste beslutning i mit liv

Jeg tog på juli holdet 2013 og kendte ikke en af dem som jeg skulle afsted sammen med, jeg vidste ikke hvad jeg skulle lære og jeg vidste ikke hvad jeg ville få ud af opholdet. Men jeg blev positivt overrasket. Overrasket over de kompetencer jeg har fået, de venner jeg har fået og den oplevelse jeg har fået. Jeg er imponeret over seriøsiteten på kurset og kompetence niveauet hos vores instruktører. Vores instruktører har været super dygtige til at lære fra sig, og til at hjælpe når behovet har været der. Opholdet har for os også indeholdt en masse fede sociale arrangementer som har gjort vi har fået et super fedt sammenhold på kryds og tværs af bar- og guide skolen. Det har været helt exceptionelt at være på UTOPIA barschool og ville aldrig have været oplevelsen foruden.

1 August 2013
Rated 5 out of 5 stars

Utopia er bare det bedste!

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort! Jeg havde de fedeste 4 uger, og jeg lærte så meget på de 4 uger, det var helt vildt!
Der er så godt et sammenhold, og man får venner/veninder for livet!
Det var det værste at skulle hjem efter de 4 uger, da man bare havde haft så god en tid sammen med de bedste mennesker!
Jeg kan varmt anbefale Utopia Barschool hvis det er bartender man drømmer om at blive! Man får en oplevelse for livet!

10 June 2013

Oplevelse for livet!

Det er den bedste beslutning jeg har truffet, da jeg valgte at tage på Utopia Barschool. Det var slet ikke til at fatte, at 4 uger kunne gå så hurtigt. Og med alle de fantastiske mennesker omkring en, havde jeg slet ikke lyst til at tage hjem.

9 June 2013
Rated 5 out of 5 stars

Utopia Barschool var en fantastisk oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale utopia barschool til ALLE! Jeg var i Bad Gastein sidste pr i November og fik de tre mest fantastiske uger nogensinde. Du bliver en del af et stort netværk som alle hjælper hinanden. Du får undervisning på højt niveau af de meget dygtige instruktører, du får venner for livet og ikke mindst dit livs oplevelse. Udover disse er det din mulighed for at komme til at arbejde i udlandet, og opleve endnu flere fantastiske oplevelser! Et sjovt, spændende og lærerigt ophold som varer 3 uger - men som kan bruges resten af dit liv! Jaaaaaa <3<3

19 March 2013

Alle bør gøre det!

Jeg var på Utopia Alpin skole i Bad Gastein og det er en af de fedeste oplevelser jeg har haft fordi:

1) Undervisningen var dybt seriøs og der var virkelig styr på tingene. Der blev stillet krav til os og jeg lærte virkelig mange nye ting.

2) Instruktørerne var virkelig dygtige, ikke kun til deres fag, men også til at lære fra sig.

3) Utopia var meget mere end bare en skole. Der blev også arrangeret fester og skiture uden for undervisningen der var med til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse.

Kan kun anbefale alle at gøre det, hvad enten man allerede er, eller gerne vil være bartender.

15 March 2013

Utopia er geniale

De uddanner de bedste bartendere, og der er super service når man fester på DGV i Sunn Beach! Det er takket være den gode og topprofessionelle uddannelse Bartenderne får af instruktørerne på Utopia Barschool

18 February 2013
Rated 5 out of 5 stars

Meget mere end hvad de viser i TV!

En sommer i sunny er så meget mere end hvad man ser i TV! Mit livs bedste sommer started med Utopia bartenderskole, det var 3 helt fantastiske uger som gik alt for stærkt! Vores instruktører er helt utrolig dygtige og nogle fantastiske mennesker! Man kommer til sunny og ved knap nok hvordan man laver en rom-cola og efter 3 uger har man lært en masse om salg og service, flair og så har man self lært at lave super lækre cocktails. Derudover lærer man en hel masse om sig selv og kommer hjem med en masse selvtillid!
Min sommer forsatte efter bartenderskolen som bartender på verdens bedste arbejdsplads nemlig den glade viking! Jeg har aldrig i mit liv forestillet mig at man kunne have det så sjovt HELE TIDEN! Arbejdet er en stor fest , sammen med ens nye store dejlige vikinge familie! Vikingen familien består af de mest udulige, fuldeste, skørste, vildeste, dejligste og mest vidunderlige mennesker som man ikke kan undgå at holde af og det er dem som gør ens sommer helt uforglemmelig!
Jeg kommer hjem fra Bulgarien med alverdens bedste oplevelser og med nye venner for livet!! så hvis du vil ha en oplevelse for livet så tilbring sommeren 2013 i Sunny det er ihvertfald hvad jeg har tænkt mig at gøre!
Det hele started med Utopia Bartenderskole!

8 November 2012
Rated 5 out of 5 stars

Utopia Barschool er bare bedst !!

Jeg tog Utopia Barschool i skisport stedet Bad Gastein November 2011 og havde rigtig mange forventninger til kurset da jeg havde været på EBS 3 måneder forinden og følte jeg vidste en masse om cocktails og om det at være bartender, Utopia tog fusen på mig og lærte mig MEGET mere end jeg turde håbe på i forhold til EBS. Jeg er super glad for jeg tog Utopia da det giver mere og bedre læring omkring cocktails og opbyggelsen af en cocktail. (På EBS brugte vi vand, så er det svært at vide hvordan den skal smage :s)
Jeg vil klart anbefale Utopia Barschool i Bad Gastein til alle der drømmer om en fremtid som bartender fordi Utopia kommer hele rundt i faget, og i din fritid har du rig mulighed for at komme ud og stå på ski eller snowboard i det fantastiske landskab i Bad Gastein og så har de, de fedeste diskoteker i byen.

1 October 2012
Rated 5 out of 5 stars

Utopia, en suveræn bartenderskole!

Jeg tilmeldte mig Utopia Bartenderskole, uden at have de store forventninger til hvad det skulle byde på, udover jeg havde set og hørt fra andre, at det ville være sjovt. Og sjovt blev det!
Allerede i bussen fra lufthavnen til Sunny Beach, fik jeg fornemmelsen af at det ville blive en helt anderledes god oplevelse.

Gennem Utopia Bartenderskole-forløbet lærte jeg rigtig meget. Både mht. til bartender-faget; drinks, salg og service, flair og færdigheder røg direkte ind på rygraden, takket være de yderst kompetente og knaldhamrendes dygtige instruktører. At være på skolebænken hver eneste dag kan lyde hårdt, men i selskab med Utopias fantastiske personale, bliver det hele en sjov leg.

Efter særdeles god eksamen blev jeg ansat på Den Glade Viking. Det er absolut det sjoveste job jeg har haft siden … nogensinde! At holde en fantastisk overdådig fest med glade gæster og dans på baren hver eneste dag, har været den bedste sommer i mit liv. Selvom det til tider kunne være hårdt arbejde, fandt man alligevel altid energien frem igen, så snart musikken spillede op, og aftenens briefing samlede sit feststemte og herlige team. Muligvis det eneste job i verden, som man hver dag kan glæde sig til!

At gennemgå et Utopia bartenderforløb er utvivlsomt en oplevelse jeg vil ønske alle skal have. Uanset hvilken baggrund og erfaring man kommer med. Man kommer uomtvisteligt til at få en bunke nye gode venskaber, uforglemmelige oplevelser og får udvidet sin personlige horisont. Nå ja, og så er der nogle helt vanvittige og sjove fester, som ikke kan beskrives med ord!

Gennem hele Utopia-forløbet har jeg følt mig tryg og sikker. Utopia har taget godt hånd om alle situationer, og de har haft styr på deres ting. Det er en professionel bartenderskole, som jeg ikke kan andet end at anbefale. Kæmpe vinger bagud til ALT hvad der handler om Utopia!

21 September 2012
Rated 5 out of 5 stars

Hold nu op, det var en god sæson !

Hold nu op, det var en god sæson ! - tog afsted november d. 10 2011 til Bad Gastein i Østrig med Utopia. 3 uger med utrolige oplevelser ! Mega gode lærere, og ekstremt effektiv uddannele - havde slet ikke forventet at jeg skulle blive så god på bare på 3 uger ! Jeg fik herefter job som bartender på en af de lokale diskoteker og var fuldt ud tilfreds ! Den fedeste blanding af ski og Bartending :-)
Tog afsted d. 10-11-2011 til d. 08-4-2012 !

12 September 2012
Rated 5 out of 5 stars

Kan ikke andet end at anbefale det !!

Jeg var på utopia i maj måned 2012, det var virkelig en oplevelse jeg vil tage med mig for livet. Det var ekstremt lærerigt og spændene, jeg har nok udviklet mig mere personligt end jeg har udviklet mig professionelt.
Men jeg havde også lidt erfaring før jeg startede på Utopia, jeg gik nemlig på EBS året før i august. det var også et fint kursus, men der er sku gjort mere ud af utopia vil jeg mene. jeg syntes de har kælet lidt mere for detaljerne, og ALLE de fantastiske venner man også får med! hvis du sidder og overvejer at bestille kurset, så lad vær! der er ikke noget at overveje KOM IGANG !!!:D

12 September 2012
Rated 5 out of 5 stars

En ubeskrivelig oplevelse ...

Utopia bartenderskole, er bare toppen, hvis man ønsker at blive en god bartender, skal man da klart tage et tre ugers kursus hos dem i Sunny Beach man vil IKKE fortryde det!

Det en oplevelse som man bare IKKE må gå glip af, der er nogle rigtig gode instruktører og undervisningen er bare kanon.

Og man lærer en masse nye mennesker at kende, det har bare været alle tiders tak for det! ...

8 September 2012
Rated 5 out of 5 stars

DEN BEDSTE BESLUTNING JEG NOGENSINDE HAR TAGET!!!

Jeg fandt allerede ud af sommeren 2010 at jeg brændte for at uddanne mig som bartender hos UTOPIA. Mit mål har været at opnå muligheden for at arbejde hos Den glade viking både i Danmark og i udlandet og Utopia barschool hjalp mig med at komme på rette vej. Denne skole har givet os rig mulighed og åbnet en masse døre for os ude i fremtiden, så længe vi vil tage imod det og selv kæmpr for det. Hvis først man tager det dybt seriøst, kan man sagtens komme langt på kort tid, på få år eller inden man for set sig omkring. Min egen familie startede med at være lidt skepitiske, da man høre meget om det der sker i Sunny Beach som f.eks. tv-programmet hos tv3. Alle er heldigvis forskellige og jeg styrede selv hvor jeg ville hen og man må sige at jeg valgte det rette sted. Aldrig i mit liv har jeg mødt så mange fantastiske personligheder samlet på ét sted, venner/veninder for livet har jeg hvertfald fået. Men også vores instruktører var en del af fællesskabet. Når ikke der var undervisning deltog de til tider ved poolen og i nattelivet sammen med os. Jeg er kommet hjem med utrolig mange venskaber og bekendtskaber, jeg har lært mere end hvad jeg havde forventet og min oplevelseskuffert må siges at være proppet i flyveren på vej hjem. Alt hvad jeg har lært både i salg og service samt cocktail, flair, cuts 'n' pours m.m. vil jeg bruge fremover og jeg er sikker på, at denne oplevelse lukker op for flere dører end jeg nogensinde ville have forestillet mig. :-) Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, har været UTOPIA BARSCHOOL!!!!

22 August 2012

Oplevelse for livet!

Jeg valgte at tage på August-holdet 2012, og jeg fik de 3 bedste uger i mit liv!
Jeg havde hørt meget om at de ikke tog det seriøst, pga det var i sunny og forventningerne ikke var så høje. Vi startede hårdt ud, med mange timers undervisning hver dag! Det var lange skoledage, men tiden gik så stærkt, fordi det var noget man elskede at lære om, og man selv fik det i hænderne - det gjorde det bare dobbelt så sjovt!
Man kommer ned til en masse mennesker du ikke kender, men på meget kort tid, bliver man så tæt på hinanden som havde du kendt dem i meget lang tid! Om aftenen har man stadig mulighed for at besøge Den Glade viking, og slå dig løs og danse på på baren og feste med alle DUF-gæsterne og skolen!
Instruktørene ved hvad de laver, og man får også meget hurtigt et godt forhold til dem! De er fantastiske!
SÅ - Hvis man inderligt ønsker at være bartender + få de 3 fedeste og bedste uger i dit liv + få venner for livet - Så ta' på Utopia Barskole!
Jeg takker igen igen for alt hvad de har givet mig med i bagagen!

21 August 2012

Mere end jeg forventede

Jeg tog Utopia bartenderskole i juli/august 2012, og det levede 100% op til mine forventninger + så meget mere.
- instruktørerne er mega professionelle og at erfaring nok til man kan tage det seriøst :-)
- det skaber venskaber og rykker de vildeste grænser
- så kan man også give den fuld gas hver aften på DGV
UTOPIA bartenderskole er ikke bare pengene værd, havde jeg vidst hvad jeg gik ind til, havde jeg gerne betalt det dobbelte!
Tak for de fedeste 3 uger!

21 August 2012
Rated 5 out of 5 stars

Utopia - en uforgemmelig bartenderskole!

Jeg var på Utopias bartenderskole her i maj 2012! Jeg valgte at tage denne uddannelse for at få en fed oplevelse før studierne for alvor går i gang hjemme i DK, samt muligheden for at få et mere festligt og mere vådt studiejob! -Og hold da op jeg fik en fed oplevelse!! Det er super fedt at tage på Maj-holdet, hvis man vil opleve, hvordan Sunny Beach fremstår en spøgelsesby i starten af maj, hvor den første uge på Vikingen nærmest bare er en klassefest i Hegnet, og før man får set sig om, så begynder turisterne at vælte ind og man glemmer, at man faktisk har set Flower Street nærmest tom, samt Vikingen bliver fyldt med glade gæster, som danser på baren og alle andre steder, hvor det er muligt! Man behøver ikke at tage Utopias bartenderskole kun af den ene grund, at man vil arbejde på Vikingen i enten Sunny eller Golden. Denne uddannelse åbner nemlig også mange døre derhjemme! Imens jeg stadig var i Sunny fik jeg tilbudt to bartenderjobs, et i Aarhus og et i Aalborg! Da jeg kom hjem blev jeg hurtigt kontaktet igen af et diskotek i Aalborg, som ligger i Gaden ligesom det andet. Jeg skal studerer i Aalborg de næste mange år frem, så selvfølgelig ville jeg gerne være bartender i Jomfru Ane Gade! Jeg har nu veloverstået to prøvevagter og er nu bartender på en dejlig café/fedt diskotek! Jeg følte mig utrolig godt rustet til dette studiejob takke været Utopia!
Det bedste af det hele er, at jeg har fået nogle veninder på Utopia, som jeg er sikker på, vil hænge ved i MANGE år endnu! Samt oplevelsen vil altid blive husket! :-) Jeg kan klart anbefale Utopia!!

16 August 2012

Intensiv bartenderskole!

Jeg valgte at tage Utopia bartenderskole for at få en fed oplevelse, og så jeg kunne arbejde som bartender sammen med mine studier. Jeg har så fået meget mere end det jeg forventede at få! Utopia er 3 meget intensive uger hvor jeg lærte en masse om Cocktails, salg og service, flair o.m.m. Underviserne er super dygtige, og undervisningen har en god humor indblandet i al det seriøse, hvilket gør det endnu sjovere at lære. Samtidig med det, har jeg lært en masse fantastiske mennesker at kende, som man hurtigt bliver meget tætte med idet man render sammen 24/7.

Jeg anbefaler varmt Utopia bartenderskole. Det er virkeligt lærerigt og en oplevelse for livet! Jeg giver den 5/5 stjerner da jeg ikke kan komme i tanke om en eneste mindre god ting!

7 August 2012
Rated 5 out of 5 stars

Det beste kurset noensinne! :)

Da jeg dro på kurset var jeg den eneste norske der og kjente ingen. Men fra de første par sekundene på lufthavnen bare så ble jeg riktig godt tatt imot av både elever og instruktørene! Kurset gjør det lettere for at man blir bedre kjent med hinanden og man lærer så utrolig mye! Med dette kurset har jeg både lært kunnskaper innen flair cocktails og salg som jeg kan ta med videre i livet og vennskap jeg virkelig verdsetter og kommer til å opprettholde:) For ikke å snakke om at det er i Sunny og man får ett flott klima å hygge i hvornår man har fri. Dette kurset passer for alle og jeg anbefaler det av hele mitt hjerte! Den beste opplevelsen jeg noengang har hatt;)

6 August 2012

Take a closer look