Jeg tog afsted for oplevelsen, og uden et mål om et job som bartender, men blot med interesse for at lære. Nu er jeg hjemme igen, har et job som bartender gennem barskolen, og den vildeste lyst til at... See more
See what reviewers are saying
Altid godt at blive taget imod med et stort dansk smil ved velkomst - kæmpe tryghed. Ikke nok med, at man får en masse viden enden for bartender verden, med i kufferten, så er der også personlig udvi... See more
Mega fedt sted. Nice hotel med lækker buffet, kører italiensk, asiatisk, spansk, amerikansk mad på skift fra uge til uge. Læge lige foran hotellet. Alle er professionelle og man bliver taget godt imod... See more
At være på UTOPIA bartenderskole har været de mest lærerige 3 uger i mit 20 år lange liv. jeg har lært så mange fantastiske mennesker at kende som fik det bedste frem i mig. jeg har lært en masse inde... See more
About Barschool
Written by the company
Forestil dig en hverdag, der er et mix af bartenderfaget, fede oplevelser og nye venskaber. Dét er opskriften på Barschool!
Bliv bartender, alt imens du oplever verden og får minder for livet!
De bliver en af de mest eftertragtede bartendere. Vores bartenderskole giver dig praktisk erfaring, der gør dig til en både hurtig, effektiv og underholdende bartender bag baren.
Vi lever af kvaliteten
For os er bartenderjobbet ikke bare et studiejob, men nærmere en livsstil. Med vores store passion og viden inden for faget, vil vi gøre vores ypperste for at viderebringe den viden til dig, der har det samme store ønske om at blive bartender, som vi havde, da vi startede i barbranchen. Og med brands i rykken som f.eks. ZubarDubar, Lej en Bartender, DUF rejser, Uptours og mange flere, så står vi 100% bag kvaliteten på alle områder!
Bredgade 36E, 1260, København K, Denmark
- 71 74 84 64
- info@barschool.dk
- barschool.dk
Fantastisk fed tur
Fantastisk fed tur!
Jeg har haft den sjoveste tur med en masse nye bekendtskaber. Herudover har jeg fået praktisk træning, som gør mig klar til at komme hjem og arbejde i Danmark.
Har du brug for at få et afbræk fra Danmark, giver jeg denne tur min største anbefaling!
3,5 uge jeg bestemt ikke vil tage…
3,5 uge jeg bestemt ikke vil tage tilbage! Du får alt den læring indenfor, flair, cocktails, freepour, spiritus teori og storytelling som du får brug for. Du går herfra med nye tætte venskaber, og en bartender gemt i ærmet af dig;)!
Helt fantastisk oplevelse med masser af…
Helt fantastisk oplevelse med masser af læring og nye venskaber. Man får gode kompetencer til at blive klar til bartenderlivet.
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse med masser af søde mennesker. Fed uddannelse, hvor man lære meget af nogle fantastiske instruktører. Hvis du har lyst til at være bartender er det her en fantastisk chance
Uden tvivl nogle af de bedste uger af…
Uden tvivl nogle af de bedste uger af mit liv, kan kun anbefales!
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse.
Man lærer sindssygt mange ting og det er gode instruktører og omgivelser.
Intet dårligt at sige om hele forløbet!!
Udover skolen får man også en helt ny vennegruppe som kæmpe bonus!
Mega fed tur
Mega fed tur. Man lærer en helt masse om at værer bartender og en masse nye mennesker at kende
Fed oplevelse
Fed oplevelse hvor man lære en masse nyt og får nye venner
Utrolig fed barskole med virkelig gode…
Utrolig fed barskole med virkelig gode instruktører og det er altid fedt med jobgaranti.
Tag afsted - du kommer ikke til at fortryde det
Da jeg tog flyet fra Billund til Palma vidste jeg ikke hvad jeg skulle forvente - men jeg blev ikke skuffet. Normalt arbejder jeg på en natklub i Aarhus og kan med sikkerhed sige at jeg kan mere end dem.
Undervisningen kan være stressende - men de er gode til at sørge for at alle er med og lærer hvad de skal lærer.
Fritiden hernede byder på alt hvad man kan forestille sig (hiking, byture, strande, Tæt på Palma og andre seværdigheder såsom Bellvere Slot).
De events som Mikkel Germer arrangerer er pissehyggelige - og jeg anbefaler især hikingturen samt evenmiddagen.
De 3,5 uger går meget hurtigt - men er helt klart det værd.
Hvis du vil have en solid uddannelse, nye venner og en pissefed “ferie” - så tag afsted til Magaluf med Barschool.
Fantastisk oplevelse
Kurset på Barschool er velfungerende og udbytterigt. Alt undervisningen er relevant og tilfredsstillende til de forventninger der stilles til en bartender. Der er massere fritid og plads til at feste i byen. Omgivelserne har været top. Der har ikke været plads til at kede sig og der har altid været noget at lave. Det kan være alt fra at nyde en øl ved poolen eller øve noget flair på stranden. Der er ingen begrænsninger.
Med 3,5 uge dernede kan det ikke udelukkes at der bliver bygget et tæt venskab med de mennesker man møder. Derudover åbner det op for et relevant netværk som er et fremragende fundament til ens fremtid som bartender.
Det en oplevelse man ikke glemmer. Jeg vil helt klart anbefale kurset på Barschool

En oplevelse for livet
En oplevelse for livet!
Udover at jeg blev en markant bedre bartender, med et meget større kendskab til alt i bartender verdenen, fik jeg i de 3,5 uge noget som betød endnu mere for mig! Nemlig venskaber for livet!
Man får de fedeste oplevelser med skønne mennesker! Herudover er der de sejeste instruktører som har styr på deres skills!
Det kan varmt anbefales herfra!

Fantastisk oplevelse ☀️
Var afsted i Maj og det var en oplevelse uden lige. Super dygtige instruktører og fedt hold! Vil ikke være det foruden, og kun et plus man kommer hjem til et super fedt arbejde hjemme i Danmark. (Hvor du kommer til, at arbejde sammen med dem du er kommet tæt på k magaluf)
5 stjerner herfra, kan kun anbefales ☀️

Reply from Barschool
Den bedste beslutning i mit liv - de fedeste 4 uger noglesinde!
Jeg tog på Utopia bartenderskole i juli 2014. For at få redskaberne til at blive en god bartender, en oplevelse for livet men også for personlig udvikling.
Jeg var rigtig spændt og tænke flere gange, om det nu var den rigtige beslutning jeg have taget. Men allerede da jeg møde mine kommende kammerater i lufthaven, stemningen og instruktører som have styr på det hele, vidste jeg, at det var den rigtige beslutning som jeg havde taget og at jeg ville få den bedste sommer noglesinde!
Gennem de 4 uger som jeg tilbragte i Sunny Beach lærte jeg en masse. Instruktørerne var virkelige dygtige og have nogle personligheder, som gjord at hver undervisningstime var en fest. De var super gode til at få alle med og var rigtige gode til at hjælpe, hvis man var i tvivl. Jeg lærte en masse om at lave cocktails, at kaste med en flaske (flair) og salg og service. Det var helt nye fag for mig, så derfor også en udfordring, men kom i gennem kurset med fine karakterer.
Udover en masse undervisning, var der også tid til fest og farver. Man lærer hurtig hinanden at kende og ved nu, at jeg har fået venskaber for livet. Det sociale var helt fantastisk. At møde en masse forskellige mennesker. At skabe minder for livet. At selvom der er udfordringer ved at være væk i 4 uger fra de faste rammer, så har jeg på intet tidspunkt følt mig alene, fordi man kommer så godt ind på hinanden. Det var en super fed følelse - aldrig at føle sig alene.
Jeg tog også afsted, for at få mere selvtillid og troen på livet og at alt kan lade sig gøre, hvis man har viljen til at tro på det. Denne sommer med Utopia, har gjort at jeg er blevet mere selvstændig. De har fået mig til at indse, at vi alle besidder nogle fantastiske egenskaber, det er bare med at finde det man er god til. Det er ikke en dans på roser, at skulle lærer at blive bartender, men hvor der er vilje er vej og det fandet jeg også ud af.
Jeg kan kun anbefale at tage på Utopia. Det er de bedste, vildeste og mest lærrige uger nogle sinde - alle burde opleve det. Jeg har fået så mange gode positive oplevelser og har fået mere selvtillid.
En oplevelse for livet, som jeg altid vil kunne tænke tilbage på som 4 ugers ubeskrivelig rejse på det personlige men også faglige plan.
Den fedeste oplevelse og alle pengene værd
Utopia har været en rigtig god oplevelse, da det har udfordret mig på mange måder samt givet mig et nyt boost til tilværelsen her hjemme ;) jeg troede ikke det var noget for mig i starten, men det blev det hurtigt efter en uges tid da det viste sig jeg var ret go i fagene, og det er jo super lærerigt at overraske sig selv positivt. Ville anbefale alle der har mulighed for det at tage afsted
En oplevelse for livet!
I november 2013 startede jeg på Utopia barskole i Bad Gastein i Østrig.. Jeg havde faktisk ret høje forventninger til barskolen, da jeg nemlig gik på Utopia guideskole i sommers, som var over alt forventning!
Selvom jeg havde høje forventer til skolen så var jeg alligevel overrasket - overrasket over hvor fedt det kan være at gå i skole, og hvor gode instruktører der er valgt til at undervise! Instruktørerne er nogle som har været i branchen mange år, og kan derfor lære utrolig meget fra sig!
Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for, at jeg i sin tid fik øjnene op for Utopia! Jeg har udviklet mig helt vildt, og jeg har taget så mange oplevelser og venskaber med mig hjem til Danmark!
Klart en af de fedeste ting ved at gå på Utopia igen var, at jeg virkelig fandt ud af hvor meget jeg havde lært fra da jeg gik på guideskolen, jeg havde nemmere ved at snakke med folk fra starten af, nemmere ved faget salg og service(som er et fag på begge hold), og jeg var pludselig klar over, at jeg havde udviklet mig helt sindssygt første gang jeg var afsted, nerverne var slet ikke de samme, og jeg havde meget nemmere ved at stille mig op foran alle og vise mig, end jeg havde den første gang!
Utopia har givet mig så utrolig meget, og jeg vil altid kunne se tilbage på den fedeste tid i mit liv. TAK Utopia!
En oplevelse ud over det sædvanlige
Jeg var på UTOPIA alpin Bartenderskole, her i December. Det var en oplevelse som jeg i dag ikke ville være foruden!
Da jeg kom ned var mine forventninger ikke de højeste, da jeg "bare" troede det handlede om at mixe en f.eks. rom og cola. Men jeg blev meget klogere. De dygtige instruktører have rigtig meget at byde på. Vi lærte en masse om de forskellige cocktails og de forskellige spirituses, som jeg personlig synes var virkelig spændende. UTOPIA gør rigtig meget ud af at finde de helt rigtig instruktører, der har været i branchen i mange år, som jeg persolig synes er virkelig fedt!
Jeg kan kun anbefale af tage afsted, det er en oplevelse for livet med en masse viden og en masse nye venskaber!
1 måned, fuld knald på og en masse erfaring.
Jeg har aldrig gjort noget for mig selv. Jeg har altid gået i andres fodspor.. Men det lavede jeg om på i maj månede 2013, da jeg valgte at starte et helt nyt kapittel i mit liv. Jeg tog spontalt en bartender uddannelse i Sunny Beach, Bulgarien.
Det har været et lærerigt månede, og jeg har ikke bare fået en uddannelse.. Jeg har fået dejlige venner, et lækkert ophold, en masse indhold til mig selv i min hverdag og så en fed oplevelse!
Jeg kan klart anbefale Utopia bartender skole, om det er i det varme eller det kolde.. Tag afsted hvis, du mener du er klar til dit livs oplevelse!
Så hvis du er til imødekommende mennesker, som kun vil dig det bedste og give dig den fedeste oplevesle... Så gå ind og book dig, til utopia bartender skole i 2014!

Oplevelse for livet
Utopia bar skole kan næsten ikke beskrives med ord, det er virkelig de bedste 4 uger i mit liv. De bedste instruktører der gjorde undervisningen sjov, lærerig og varierende. De bedste elever som nu er blevet til venskaber for livet. Og ikke mindst Sunny Beach der gjorde det hele til virkelighed. Jeg ville til hver en tid anbefale alle at gøre det det bliver jeres bedste sommer nogensinde
Udfordrende seriøst og sjovt skoleophold - en oplevelse for livet
Jeg kom til Sunny Beach med en ide om at jeg skulle på ferie og slappe af og bare lave et par cocktails i ny og næ. Den forestilling, blev dog hurtigt vendt på hovedet, da seriøsitet og engagement er 2 nøglebegreber som skolens instruktører vægter højt og som jeg hurtigt fik ind under huden.
Jeg har sjældent haft så fed en tid, som på Utopia, Der er både plads til sjov og ballede, men også til seriøs træning og lektielæsning. Jeg har fået et helt unikt sammenhold, med de andre på skolen, der gør at jeg kan tage hvorhen i landet jeg vil, og så har jeg en god ven, der står klar med en seng og et måltid mad. Helt fantastisk. Vil klart anbefale Utopia til alle - 5 stjerner herfra. Verdens bedste skoleophold.