Alpen Cars Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Super garage

Vandaag me auto opgehaald een vw tiquan weer zeer goed en vriendelijk geholpen komt netjes afspraken na heb er in 1 week tijd nu 2 autos gekocht van me zoon en voor me zelf zeer aan te raden leuke autos voor leuke prijs

7 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een maand geleden een Toyota Aygo…

Een maand geleden een Toyota Aygo gekocht. We constateerden een paar aandachtspunten, maar deze werden keurig verholpen en een paar dagen later kon ik de auto ophalen. Ik moest met de trein naar Breda komen om mijn auto op te halen en de verkoper bood spontaan aan om mij dan bij het station op te halen. Mijn trein had een behoorlijke vertraging, maar dit was allemaal geen probleem en hij stond me keurig op te wachten. Fijne onderhandeling gehad en vriendelijke verkoper. Ben nog steeds erg blij met mijn auto en ik heb verder ook nog geen mankementen geconstateerd.

18 March 2024

Heb een auto bij Alpen Cars gekocht

Heb een auto bij Alpen Cars gekocht. Airco bleek niet te werken terwijl in de verkoopinformatie werd beweert dat er een werkende airco in zat. Toen ik daarvoor de vloeistof wilde laten bijvullen bleek bij Kwikfit dat de boel met elastiekjes bij elkaar gehouden werd. Heb al nieuwe remschijven op de auto moeten laten zetten, het koelvloeistof mechanisme moeten laten repareren en een nieuwe uitlaat op de auto moeten laten monteren. Volgende keer ga ik naar een Bovag erkende dealer.

30 January 2024

Slechte zaak,service en garantie

Wij kochten hier op zondag een scenic bij Alpen cars Breda.
Bijna elke auto 1ste eigenaar en dealer onderhouden Bull shit dat is gewoon een standaard tekst bij elke auto.
Eerlijke info per auto Ho maar!
Bij controle vroeg ik meneer er brand geen stadlicht, samen zoeken in de Xenon koplamp niks te vinden.
Dan heeft deze dit niet want er brand ook geen storing op het dashboard zei meneer.
Eenmaal thuis toch gevonden, maar 2 nieuwe lampjes deed het niet dus ermee na de dealer.
Het zoeken en oplossen koste bijna 300 euro.
Meneer netjes van a tot z op de hoogte gehouden maar wilde dit niet vergoeden.
We hadden ook even terug kunnen komen bijna 200km enkele rit.
Terug komen terwijl u niet weet dat elke auto stadlicht hoort te hebben, hoe had u dit Willen oplossen dan grapjas!
Meneer ook gezegt dat deze geen storing verlichting gaf omdat deze auto deze optie niet heeft volgens de dealer.
Uiteindelijk na veel gedoe en dreigen met rechtsbijstand heeft meneer met veel pijn en moeite de helft vergoed.
Beste mensen koop hier aub niks!

27 August 2023
Rated 5 out of 5 stars

Correcte service bij aankoop auto

Deftige auto zelfs al is hij niet recent. Na afspraak om de koppeling te regelen werd dit ook correct gedaan. Door omstandigheden konden wij de wagen later dan voorzien afhalen.
Ook dit vormde geen probleem.
Ook voor de export maakte de verkoper tijd om dit samen te doen zoals afgesproken.
Kortom correcte prijs en service en vriendelijke verkoper. TOP

21 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Slechte service en geen garantie

Ik kocht hier een kia Picanto pas geleden. Echter bleek na aankoop dat de airco kapot was. De verkoper deed heel moeilijk en bleef standvastig dat de airco in zijn bezig nog niet kapot was. Ik heb contact met hem opgenomen 1 dag na aanschaf. Daarnaast wilde hij mij nog geld afhandig maken voor de reparatie en geen garantie geven.

28 April 2023

Vriendelijke autohandelaar.

Zojuist een Kia Picanto aangeschaft voor een prima prijsje. Duidelijk uitleg gekregen en mocht een proefrit met de auto rijden. Dit beviel prima, zeer vriendelijke jongeman die ons te woord stond. Overschrijving verliep vlekkeloos. Zeker een aanrader.

18 March 2023

Aankoop Ford Fiesta

Prima geholpen met de aanschaf van mijn occasion Ford Fiesta.
Eerlijke informatie gekregen over de Ford.

Ik heb hem net een paar dagen, en rijdt prima.

Henk Pasman

7 March 2022

Super

Goed contact, beantwoorden al je vragen snel en krachtig. Een top auto gescoord met nieuwe apk. Super goede service. Raad zeker aan!!

10 November 2021
Rated 5 out of 5 stars

SUPER TEVREDEN MET ALPEN CARS!

Van vrienden op Instagram tot verkoper van onze droom auto VOLKSWAGEN GOLF AUTOMAAT6 .
Bij ALPEN CARS.
Service zeer goed , auto’s van top kwaliteit, auto krijg je van binnen en buiten helemaal glimmend schoon en als BONUS wordt je super vriendelijk bediend!!
Heel tevreden :) :) :)
Alpen Cars ( betrouwbaar onderweg ) ZEKER EEN AANRADER!!

14 July 2021

The Trustpilot Experience