Zyvora Reviews

TrustScore 2 out of 5

Company details

Written by the company

Onze missie is eenvoudig: we willen jouw leven verrijken met producten die een positieve impact hebben. We selecteren onze producten met zorg en houden daarbij altijd jouw behoeften en wensen in gedachten. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop, en we doen er alles aan om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Contact info

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier, verkoopt per definitie troep en als je wilt retourneren kost het waarschijnlijk een vermogen:

Retourkosten

De verzendkosten voor het retour sturen van je bestelling zijn voor eigen rekening.
In uitzonderlijke gevallen waarin wij een fout hebben gemaakt (bijvoorbeeld een verkeerd of beschadigd product hebben geleverd), vergoeden wij de retourkosten.

27 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zivora 30 dagen retour garantie?

Zivora 30 dagen retour garantie?
Klantenservice? Dus niet...
Bedrijfsnaam: Provida Ecom
Handelsnaam: Zivora.nl
Modezaak Den Haag. Slechte klantenservice,
Moeilijk doen, geen retour label, extra betalen voor een vervangende aankoop. Kansloos!!

16 April 2025

opgelet zivora is een 100% bedrog

wij kochten een product die helemaal niet correspondeerde met onze wensen en wat we op internet hadden gezien
Wij wouden dus het product retourneren en ons geld terug krijgen
Eerst kwam Zivora af met een extra korting maar daar waren wij ermee niet akkoord
Daarna kregen wij alle info om het product naar China te sturen volgens de richtlijnen
De traceernummer van b-post werd doorgemaild naar Zivora, een zekere Ashley ! volgens ons is dit een vals e naam
Ondanks meerdere mails hebben wij steeds ons geld niet gekregen
wij zijn voor 300€ opgelicht geweest !
ZIVORA IS 100% OPLICHTERIJ

2 April 2025

Dit is 100% dropship.

Dit is 100% dropship.
Over terugsturen wordt heel moeilijk gedaan, ik heb uiteindelijk €20 betaald louter om het pakket terug te sturen.
Ik beveel niemand deze winkel aan, alles komt vanuit China en de kwaliteit was ondermaats (zeker voor de kostprijs).

1 October 2024

Bestel hier niet!!!!!!!!!!!!!!!

Ik heb een huispak besteld.
De levering duurde heel lang, alles komt uit China, trap er niet in.
Het pak was veel te klein, het was ook een heel ander pak dat ik besteld heb en van hele slechte kwaliteit.

Toen ik daar melding van maakte moest ik het op eigen kosten naar China sturen, voor € 45,-!

Daarna kunnen ze geld teruggeven.

Ik heb al eerder iets naar China teruggestuurd, maar de ontvanger betaald de inklaringskosten niet, dus ze ontvangen de retour nooit en jij krijgt je geld nooit terug.

Deze bedrijven mogen echt niet bestaan!!!! Schandalig dat er geen wetgeving is die consumenten tegen dit soort oplichters beschermd.

8 January 2025

Stapstenen

16 november bestelling gedaan,18 november volgens Zyvora verstuurd.Track en tracé code niet bekend bij DHL.Op laatste mails wordt niet meer gereageert. Geld terug gevraagd maar niets meer gehoord.Kan pakket wel op de buik schrijven en mijn geld ook.Niet bij bestellen.

16 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Een heel slechte ervaring gehad

Een heel slechte ervaring gehad!

Ik mail omdat de nagel set wat ik kocht niet goed was ik was niet tevreden .

Krijg ik een mail terug dat ik foto’s moet maken nou dat doe ik en dan word er gezegd dat ik een filmpje moet maken oké ik ben niet tevreden en dan moet ik filmen hoe ik niet tevreden ben … heel vreemd .

Ik geef dit aan en ze doen er niks aan , niks van geld terug , niks van een vergoeding of een tegoed bon ofzo echt een mega slecht aankoop .

Ook erg duur voor iets wat ze letterlijk verkopen op temu en AliExpress echt flut spul trap er niet in .

Echt een mega slecht bedrijf en snap niet hoe dit nog mag bestaan .

Maar goed hopelijk hebben mensen hier wat aan en is dit een goede recensie .

17 November 2024

Ook ik ben erin getrapt

Ook ik ben erin getrapt.
Een turbo blower besteld. Dagen hoor ik niks. Geen bevestiging van de bestelling. Niks
Dus ik herroep mij op mijn herroepingsrecht en annuleer de bestelling. Dan ineens komt er wel een mail van een Annie. Ze bied me 20% korting aan waar ik niet mee akkoord ga. Dan hoor ik weer niks meer. Dus weer gemaild waarna er word gezegd dat ze een verzoek gaan doen tot anuleren. Zelfde dag komt er een bevestiging van mijn bestelling. Terwijl ik annuleer.
Dan komt er een mail van een Jolene die mij nu ineens verteld dat de bestelling al onderweg is, en ja vanuit China met yunexpres!!! En dat ik niet meer kan annuleren maar ik 14 dagen heb om retour te zenden. Hier ga ik natuurlijk niet mee akkoord.
Maar kan niks anders doen dan wachten en niet aannemen aan de deur lijkt mij.
Mensen bestel hier niet, alleen maar ellende.
Een grote drop shipping site!!

11 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bestelde goederen niet geleverd, geen contact

Na meerdere e-mails met Trustpilot en Zyvora, na reactie op onderstaand review, is het bestelde product na enkele weken door mij…….ontvangen! Met als kanttekening: jammer dat ik eerst een negatief review moest schrijven voordat er actie door Zyvora is ondernomen, maar toch….probleem opgelost. Bedankt!

Een aantal weken geleden een waterfontein besteld en betaald, achteraf betalen is niet mogelijk. Geen activiteiten of berichten ontvangen en bedrijf niet te bereiken. Helaas, blijkt een fake-bedrijf te zijn en verwacht mijn bestelde product niet meer, ondanks betaling, nog te ontvangen. Advies: niet mee in zee gaan!!!

18 September 2024
Zyvora logo

Reply from Zyvora

Beste Marijke,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Ik heb je bestelling erbij gepakt en het lijkt erop dat er een fout is gemaakt bij het invullen van je adres, waardoor de bezorgdienst je pakket nog niet heeft kunnen bezorgen. We nemen contact met je op om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Wat betreft onze eerdere communicatie: op 2 september om 13:52 hebben we een e-mail van je ontvangen, waar we 11 minuten later op hebben gereageerd. We hebben sindsdien helaas geen antwoord meer ontvangen, dus het lijkt erop dat je deze mail gemist hebt.

Als je nog vragen hebt of als er iets anders is dat we kunnen doen, laat het ons gerust weten!

Laura
Klantenservice Zyvora Amsterdam

Oplichterij

Product was niet zoals de afbeeldingen of beloftes op de website, qua kwaliteit en qua esthetiek. Ik heb weken gewacht op het product. Toen het binnenkwam heb ik het direct bekeken en de volgende dag een mail gestuurd dat ik het wilde terugsturen. Dat mocht niet omdat de periode van twee weken verstreken was. Na meermaals over en weer gemaild te hebben, hebben ze toegezegd dat ik het product, weliswaar op eigen kosten, mocht terug sturen. Het betrof twee bankhoezen dus een aardig pakket. Overigens had ik er een uitgepakt en de ander onuitgepakt gelaten. Ik heb fotos gestuurd van de uitgepakte hoes en een foto van de hoes die nog in verpakking zat. Die laatste moest ik perse ook uitpakken om te fotograferen. Dit sloeg nergens op, kostte onnodig veel werk en aan de fotos was überhaupt niet te zien of ik niet gewoon de ene hoes vaker had gefotografeerd.
Eerst boden ze 25% van het aankoopbedrag als ik het niet zou terugsturen. Toen ik dat niet wilde, boden ze 60%.
Als ik het pakket zelf had teruggestuurd was ik onder de streep ongeveer even duur uit dus ik heb ervoor gekozen het product te houden.
Ik zou nooit meer hier bestellen. Het voelt als pure oplichterij. Goedkope producten uit china laten komen, prachtige plaatjes op een mooie website zetten en dan zorgen dat het lastiger is het terug te sturen dan maar te houden voor een gereduceerd bedrag.
Dergelijke bedrijven zouden verboden moeten worden.
Enorm slecht voor het milieu ook als je het mij vraagt.

30 July 2024
Zyvora logo

Reply from Zyvora

Beste Ingrid,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring met onze producten en onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren en een klantenservice te bieden die onze klanten vertrouwen geeft. Het is duidelijk dat we in dit geval tekort zijn geschoten.

We waarderen uw feedback ten zeerste en hebben deze gebruikt als een kans om ons retourproces en onze kwaliteitscontrole te verbeteren. Zo hebben we ons beleid omtrent het fotograferen van producten voor retouren al aangepast om het proces voor onze klanten te vereenvoudigen en te verduidelijken.

Hoewel we begrijpen dat dit uw ervaring niet kan veranderen, hopen we dat deze aanpassingen toekomstige situaties voor onze klanten zullen verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Laura
Klantenservice Zyvora Amsterdam