mooie foto’s Chinese rotzooi!
Hele mooie foto’s van de producten en je ontvangt Chinese rotzooi. Schoenen gekocht 59 euro kunnen gelijk de prullenbak in. Niet kopen is je grootste milieu vervuiling!!!
Onze missie is eenvoudig: we willen jouw leven verrijken met producten die een positieve impact hebben. We selecteren onze producten met zorg en houden daarbij altijd jouw behoeften en wensen in gedachten. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop, en we doen er alles aan om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ze zijn een stelletje lajelichtigters je besteld en stuurt terug maar enige wat ze zeggen is nog niet in magazijn 10 weken en je geld terug krijgen ho maar.
BESTEL HIER NOOIT WAT OPLICHTERS
Niet bestellen hier, verkoopt per definitie troep en als je wilt retourneren kost het waarschijnlijk een vermogen:
Retourkosten
De verzendkosten voor het retour sturen van je bestelling zijn voor eigen rekening.
In uitzonderlijke gevallen waarin wij een fout hebben gemaakt (bijvoorbeeld een verkeerd of beschadigd product hebben geleverd), vergoeden wij de retourkosten.
Zivora 30 dagen retour garantie?
Klantenservice? Dus niet...
Bedrijfsnaam: Provida Ecom
Handelsnaam: Zivora.nl
Modezaak Den Haag. Slechte klantenservice,
Moeilijk doen, geen retour label, extra betalen voor een vervangende aankoop. Kansloos!!
wij kochten een product die helemaal niet correspondeerde met onze wensen en wat we op internet hadden gezien
Wij wouden dus het product retourneren en ons geld terug krijgen
Eerst kwam Zivora af met een extra korting maar daar waren wij ermee niet akkoord
Daarna kregen wij alle info om het product naar China te sturen volgens de richtlijnen
De traceernummer van b-post werd doorgemaild naar Zivora, een zekere Ashley ! volgens ons is dit een vals e naam
Ondanks meerdere mails hebben wij steeds ons geld niet gekregen
wij zijn voor 300€ opgelicht geweest !
ZIVORA IS 100% OPLICHTERIJ
Doen zich voor als Nederlandse winkel maar het is gewoon Chineese rommel! Met een score voor de klantenservice van -1! Oplichters zijn het!!!
Dit is 100% dropship.
Over terugsturen wordt heel moeilijk gedaan, ik heb uiteindelijk €20 betaald louter om het pakket terug te sturen.
Ik beveel niemand deze winkel aan, alles komt vanuit China en de kwaliteit was ondermaats (zeker voor de kostprijs).
Ik heb een huispak besteld.
De levering duurde heel lang, alles komt uit China, trap er niet in.
Het pak was veel te klein, het was ook een heel ander pak dat ik besteld heb en van hele slechte kwaliteit.
Toen ik daar melding van maakte moest ik het op eigen kosten naar China sturen, voor € 45,-!
Daarna kunnen ze geld teruggeven.
Ik heb al eerder iets naar China teruggestuurd, maar de ontvanger betaald de inklaringskosten niet, dus ze ontvangen de retour nooit en jij krijgt je geld nooit terug.
Deze bedrijven mogen echt niet bestaan!!!! Schandalig dat er geen wetgeving is die consumenten tegen dit soort oplichters beschermd.
16 november bestelling gedaan,18 november volgens Zyvora verstuurd.Track en tracé code niet bekend bij DHL.Op laatste mails wordt niet meer gereageert. Geld terug gevraagd maar niets meer gehoord.Kan pakket wel op de buik schrijven en mijn geld ook.Niet bij bestellen.
Een heel slechte ervaring gehad!
Ik mail omdat de nagel set wat ik kocht niet goed was ik was niet tevreden .
Krijg ik een mail terug dat ik foto’s moet maken nou dat doe ik en dan word er gezegd dat ik een filmpje moet maken oké ik ben niet tevreden en dan moet ik filmen hoe ik niet tevreden ben … heel vreemd .
Ik geef dit aan en ze doen er niks aan , niks van geld terug , niks van een vergoeding of een tegoed bon ofzo echt een mega slecht aankoop .
Ook erg duur voor iets wat ze letterlijk verkopen op temu en AliExpress echt flut spul trap er niet in .
Echt een mega slecht bedrijf en snap niet hoe dit nog mag bestaan .
Maar goed hopelijk hebben mensen hier wat aan en is dit een goede recensie .
Ook ik ben erin getrapt.
Een turbo blower besteld. Dagen hoor ik niks. Geen bevestiging van de bestelling. Niks
Dus ik herroep mij op mijn herroepingsrecht en annuleer de bestelling. Dan ineens komt er wel een mail van een Annie. Ze bied me 20% korting aan waar ik niet mee akkoord ga. Dan hoor ik weer niks meer. Dus weer gemaild waarna er word gezegd dat ze een verzoek gaan doen tot anuleren. Zelfde dag komt er een bevestiging van mijn bestelling. Terwijl ik annuleer.
Dan komt er een mail van een Jolene die mij nu ineens verteld dat de bestelling al onderweg is, en ja vanuit China met yunexpres!!! En dat ik niet meer kan annuleren maar ik 14 dagen heb om retour te zenden. Hier ga ik natuurlijk niet mee akkoord.
Maar kan niks anders doen dan wachten en niet aannemen aan de deur lijkt mij.
Mensen bestel hier niet, alleen maar ellende.
Een grote drop shipping site!!
Na meerdere e-mails met Trustpilot en Zyvora, na reactie op onderstaand review, is het bestelde product na enkele weken door mij…….ontvangen! Met als kanttekening: jammer dat ik eerst een negatief review moest schrijven voordat er actie door Zyvora is ondernomen, maar toch….probleem opgelost. Bedankt!
Een aantal weken geleden een waterfontein besteld en betaald, achteraf betalen is niet mogelijk. Geen activiteiten of berichten ontvangen en bedrijf niet te bereiken. Helaas, blijkt een fake-bedrijf te zijn en verwacht mijn bestelde product niet meer, ondanks betaling, nog te ontvangen. Advies: niet mee in zee gaan!!!

Reply from Zyvora
Product was niet zoals de afbeeldingen of beloftes op de website, qua kwaliteit en qua esthetiek. Ik heb weken gewacht op het product. Toen het binnenkwam heb ik het direct bekeken en de volgende dag een mail gestuurd dat ik het wilde terugsturen. Dat mocht niet omdat de periode van twee weken verstreken was. Na meermaals over en weer gemaild te hebben, hebben ze toegezegd dat ik het product, weliswaar op eigen kosten, mocht terug sturen. Het betrof twee bankhoezen dus een aardig pakket. Overigens had ik er een uitgepakt en de ander onuitgepakt gelaten. Ik heb fotos gestuurd van de uitgepakte hoes en een foto van de hoes die nog in verpakking zat. Die laatste moest ik perse ook uitpakken om te fotograferen. Dit sloeg nergens op, kostte onnodig veel werk en aan de fotos was überhaupt niet te zien of ik niet gewoon de ene hoes vaker had gefotografeerd.
Eerst boden ze 25% van het aankoopbedrag als ik het niet zou terugsturen. Toen ik dat niet wilde, boden ze 60%.
Als ik het pakket zelf had teruggestuurd was ik onder de streep ongeveer even duur uit dus ik heb ervoor gekozen het product te houden.
Ik zou nooit meer hier bestellen. Het voelt als pure oplichterij. Goedkope producten uit china laten komen, prachtige plaatjes op een mooie website zetten en dan zorgen dat het lastiger is het terug te sturen dan maar te houden voor een gereduceerd bedrag.
Dergelijke bedrijven zouden verboden moeten worden.
Enorm slecht voor het milieu ook als je het mij vraagt.

Reply from Zyvora