Er werd een compleet ander stuk…
Er werd een compleet ander stuk geleverd, heb een retour aangemeld maar nog steeds geen reactie en retourticket ontvangen na bijna 1 week ! Hier bestel ik nooit meer iets !

Reply from Zwembad.shop
Zwembad shop is de online winkel voor zwembaden, toebehoren en accessoires. Onze grootste troef zijn onze vriendelijke prijzen en ons eerlijk en oprecht advies!
Noorwegenstraat 27 B2, 9940, Evergem, Belgium
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Zwembad.shop
J'ai acheté une pompe à chaleur sur zwembad.shop, le produit était en rupture de stock, J'ai été très vite remboursé sur mon compte et le patron m'a proposé plusieurs alternatives, avec une ristourne pour les désagréments.Les échanges par mail sont très rapides et cordiaux.
Je recommande vivement zwembad.shop, ce sont de vrais professionnels.
Waardeloos bedrijf levering duurt veel langer dan belooft.
Zeer onbeschoft personeel bij de klantenservice. Artikel uiteindelijk terug gestuurd dpd zegt het bij zwembadshop retour geleverd op te hebben op 5 juni. Zwembadshop blijft volhouden van niet en zegt ook u krijgt geld niet terug.
---------------+-----------------------------
KOOP HIER ABSOLUUT NIET
_--------------------------------------------

Reply from Zwembad.shop
Als je van zere lange levertijd houd, slecht contact en weken op je geld wachten bestel hier vooral. Ruim een week op iets gewacht wat een levertijd van 1 a 2 werkdagen had. Uiteindelijk kwam het alsnog aan (inmiddels allang ergens anders besteld die het wel de volgende dag konden leveren). Pakket geweigerd op 1 juni 5 juni is het aankomen bij hun weer geeft dpd aan. Had laatste contact op 8 juni toen hadden ze nog niks beweerde ze. Nu op 25 juni nog geen geld terug. Weer eens contact gezocht maar

Reply from Zwembad.shop
Op maandag 1 juni heb ik een zwembad bij jullie besteld.
Waarbij erop stond dat het 1-3 aantal werkdagen zou duren. Gisteren 4 juni heb ik dan zelf een mail gestuurd waarvan ik dan antwoord kreeg dat er een ''accidentje" is gebeurd en dat het nu niet meer kan geleverd worden of ook niet meer kan besteld door uitverkoop... er staat ook dat ik mijn zou terug krijgen. Hopelijk kan ik erop vertrouwen.Het is de laatste keer dat ik iets bestel bij jullie
Na ruim 10 dagen, eindelijk pakket van Zwembad shop door DPD afgeleverd. Maar helaas het belangrijkste (de Kokido adapter) zat er niet bij. Geprobeerd te bellen, maar de verbinding wordt na 12 minuten verbroken. Heb geprobeerd een mail te sturen naar het aangegeven email adres , maar mail komt onbestelbaar terug. Ik wil mijn betaalde adapter z.s.m. mensen ! En in ieder geval contact !

Reply from Zwembad.shop
Super snelle levering. Alles stond op de stoep voor ik met mijn ogen kon knipperen.
Erg tevreden! Bedankt voor de service!
Een deel zat niet bij de levering, vermoedelijk bij de transporteur in de camionette blijven staan. Na contact per mail de dag nadien nieuwe levering!
Dik in orde!
Uiteindelijk toch nog naar tevredenheid opgelost. Niet geleverd, maar wel geld teruggestort.
We zijn de gehele zomer al bezig om spullen voor het zwembad geleverd te krijgen. Maar helaas gaat iedere keer naar sorteercentrum dpd en gelijk weer retour zwembad shop. Reageren wel op mailtjes maar dat is alles. Verder tot op de dag van vandaag niets ontvangen wel geld kwijt.

Reply from Zwembad.shop
Op 22/07/2025 ontvingen we onze bestelling 1x PH+ en 1x PH-. Éen vd 2 potten was aan 1 sluiting geopend met als gevolg poeder in de verpakking en het poeder in de doos samengekoekt. Om 15u13 stuurde ik hun een mail, reeds een uurtje later antwoorde de zaakvoerder met een voorstel om een andere bus van een ander merk op te sturen. Om 17u10 antwoorde ik dat dit voor mij ok was en vroeg om een snelle levering. Vandaag omstreeks 17u werd ons pakket al geleverd !!!
Dit is topservice !!!!!!!!!!!
Bedankt zwembad.shop, jullie service is goud waard.
Uitstekende service. De communicatie verloopt erg vlot en goede opvolging. Snelle levering. Een aanrader!
De Bezorging / Product in mijn geval gaat het over en W’eau Mini Power zwembad warmtepomp – 5 kW goed en snel geleverd alles werkt prima ik had naar 14 dagen wat issues maar doe het weer heb ik contact per mail gehad wel snelle antwoord terug niets te klagen alleen de communicatie was niet even oké per mail maar ik gaan hier niet over….product gefikst en werkt dat is voor mij belangrijker nu
Succes en bedankt voor snelle service jongens ✌🏻
Goede service en persoonlijk advies. Goed meegedacht met het vinden van een oplossing. Snelle reactie en levering. Zeker een aanrader.
Reeds 2x bestelling geplaatst. Telkens correcte, snelle levering, goede communicatie via chat en e-mail.
Learn more about other kinds of reviews.