Rivanna.nl Reviews 40

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Update 04-03-2024 Afgelopen zaterdag de trui binnen gehad. Wel een nette oplossing gehad. Erg bedankt. Ene keer snel antwoord, andere keer nog maar een week later weer een mail gestuurd, anders k... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Dit doet helemaal niet wat ze beloven. Ik gebruik de stickers nu een maand en ik ben zelfs aangekomen. Enige wat ik merk is dat mijn darmen totaal van slag zijn. Hier ben ik echt ingetrapt want di... See more

Rated 3 out of 5 stars

Zeer slecht. Op 30 mei product besteld en betaald nooit ontvangen. 11-06 Mail gestuurd kreeg als antwoord geduld te moeten hebben. Nu 09-07 nog steeds niets ontvangen. Eerlijk is eerlijk 31-07 al... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik had deze jurk gezien via een Facebook advertentie al snel op de website zag ik dat ze meerdere kleuren hadden. Heb er meteen 2 besteld, ze zijn erg zacht en zitten fijn.

Company details

1. Clothing Supplier

Written by the company

Welkom op de Trustpilot-pagina van Rivanna.nl! Bij Rivanna.nl, jouw go-to online winkel, verwelkomen we je met open armen. Ontdek de nieuwste mode- en thuisproducten, zorgvuldig geselecteerd voor stijl en kwaliteit.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Grootste bedrog!!

Grootste bedrog!!! Zelfs 1 ster is teveel!
Geld kan je net zo goed door de raam gooien!!

25 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dit doet helemaal niet wat ze beloven

Enige wat ik merk is dat mijn darmen totaal van slag zijn.
Hier ben ik echt ingetrapt want dit voelt als oplichting

22 September 2025

Zeer lange levertijd

Zeer slecht.
Eerlijk is eerlijk 31-07 alsnog het product ontvangen en de patches doen wel hun werk.

9 July 2025

Slechte ervaring

Slechte ervaring! Wilde product retouren omdat deze verkeerd was, maar kreeg geen antwoord op mijn mails en na 2 weken zeggen ze dat ik te laat was. Ik wil mijn geld terug!!!!

23 April 2024

Maattabel klopt niet

Maattabel klopt niet, om de kleding te kunnen ruilen voor de goede maat moet je het retourneren naar China… op je eigen kosten.

Komen niet met een oplossing, heel vervelend

Niet bestellen hier, geen service

5 April 2024

Beste Jolanda,

We betreuren ten zeerste de teleurstelling die u heeft ervaren en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden met betrekking tot de maatvoering en het retourproces.

We begrijpen de frustratie die kan ontstaan ​​wanneer de ontvangen items niet aan de verwachtingen voldoen en wanneer het retourproces als omslachtig wordt ervaren. Ons doel is altijd geweest om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we vinden het spijtig dat we in dit geval niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wat betreft de maattabel, willen we benadrukken dat deze zorgvuldig is samengesteld op basis van gestandaardiseerde metingen van de kledingstukken. We zijn ervan overtuigd dat onze maattabel nauwkeurig is en dat de maten die worden weergegeven op onze website overeenkomen met de werkelijke afmetingen van de kledingstukken. We adviseren onze klanten vaak om specifieke metingen van hun lichaam uit te voeren en deze te vergelijken met de maattabel om zo de best mogelijke pasvorm te garanderen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om u beter van dienst te zijn.

Rated 2 out of 5 stars

Geen reactie na invullen contact formulier

Vorige week via het contact formulier een vraag gesteld over het terug sturen van een pakket, maar tot op heden nog geen reactie gehad

27 March 2024

Beste J.Boek,

Bedankt voor het delen van uw zorg. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat u heeft ondervonden door het uitblijven van een reactie op uw vraag over het retourneren van een pakket via ons contactformulier.

Het spijt ons te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen. We streven ernaar om al onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, en het lijkt erop dat we in dit geval niet aan onze normen hebben voldaan. Ons team werkt er hard aan om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Om ervoor te zorgen dat uw kwestie met betrekking tot het retourneren van het pakket wordt opgelost, willen we u vriendelijk verzoeken om ons nogmaals de details van uw vraag te sturen. U kunt dit rechtstreeks naar ons e-mailadres (Info@rivanna.nl) sturen of ons telefonisch bereiken tijdens de kantooruren. We zullen er alles aan doen om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We stellen uw geduld en begrip zeer op prijs.

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring. Heb tas besteld 8 feb. En nog niks ontvangen naar meerder mails te hebben gestuurd nog geen reactie.
Wil graag een terug storting van mijn geld.

14 February 2024

Beste Pauline,
Het spijt ons te horen dat je geen reactie hebt ontvangen op onze eerdere berichten. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest.

We willen je laten weten dat we op 15 februari contact met je hebben opgenomen nadat we je e-mail hadden ontvangen over de vertraging van je tas. Het is erg jammer dat we geen reactie hebben gekregen.

We willen je verzekeren dat we jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen en we willen graag een passende oplossing vinden. Graag willen we je vragen om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@rivanna.nl zodat we dit probleem kunnen bespreken.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we hopen snel van je te horen.

7 februari besteld nog niets ontvangen

7 februari besteld nog niets ontvangen. Op de website stond 10 werkdagen nou niks dus.

14 February 2024

Beste Karen,

Onze oprechte excuses voor de vertraging van je bestelling. We hebben recentelijk ervaren dat meerdere pakketten tijdens het verzendproces met DHL zijn zoekgeraakt. We willen je verzekeren dat we deze kwestie serieus nemen en er alles aan doen om jouw pakketje zo snel mogelijk bij jou te bezorgen.

Prima

Update 04-03-2024
Afgelopen zaterdag de trui binnen gehad. Wel een nette oplossing gehad. Erg bedankt. Ene keer snel antwoord, andere keer nog maar een week later weer een mail gestuurd, anders krijg je geen reactie.

31 januari een trui besteld. Nu nog steeds niet binnen. Tijdje terug bericht gehad dat er vertraging was, kan gebeuren. Nu nog steeds niets binnen, wordt vandaag verteld uiterlijk volgende week. Zit je dan 4 weken te wachten op een trui..

19 February 2024

Beste Ashley,

Onze oprechte excuses voor de vertraging van je bestelling. We hebben onlangs vernomen dat ons klantenserviceteam contact met je heeft opgenomen om de situatie te bespreken. We begrijpen dat dit voor jou als klant zeer teleurstellend is en willen je verzekeren dat we er alles aan doen om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen en je pakketje naar je toe te sturen.

Rated 3 out of 5 stars

İk heb een week geleden een tas…

İk heb een week geleden een tas besteld, maar tot nu toe geen bericht of een tas ontvangen.

3 February 2024

Reply from Rivanna.nl

Wat jammer om te horen dat je een mindere ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het teleurstellend is om je bestelling nog niet te hebben ontvangen. We willen je laten weten dat we je e-mail hebben ontvangen en ons team heeft contact met je opgenomen om de situatie met je bestelling te bespreken. We willen graag onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak.

Jullie is niet goed

29 January 2024

Reply from Rivanna.nl

Het spijt ons te horen dat je geen fijne winkelervaring bij ons hebt gehad. We streven ernaar om elke klant een uitstekende service te bieden en het is teleurstellend om te horen dat we hier niet aan hebben voldaan. Kunnen we je ergens mee helpen om je ervaring te verbeteren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je verdere vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen. info@rivanna.nl

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look