Ik heb dit kussen al twee jaar op het bed liggen en ik ben daar echt meer dan dik tevreden over , ik heb niks van de vulling eruit gehaald omdat ik het wel echt fijn vind om op een dik kussen te... See more
See what reviewers are saying
Snel geleverd met een foutje wat bij melden heel snel opgepakt en gecorrigeerd is. Top service.
Afgelopen dinsdag 28 maart besteld en de andere middag, netjes in een doos geleverd. Gelijk erop geslapen, ligt heerlijk. Als je last van je nek hebt en je besteld er een speciaal kussen voor, wi... See more
Company details
Written by the company
ZENTIX® is een Nederlands merk met een sterk doel: jouw dagelijkse slaap ervaringen verbeteren en vereenvoudigen. Bij Zentix werken wij aan het innoveren van prijsbewuste hoofdkussens. Daarbij streven wij naar een excellente klantenservice die dagelijks klaar staat om jouw winkelervaring te verbeteren.
Contact info
Kloppendijk 52, 7591BT, Denekamp, Netherlands
- +310541745800
- info@zentix.nl
- zentix.nl
Zij leveren gelukkig meteen de volgende…
Zij leveren gelukkig meteen de volgende dag al. Fijne hoofdkussen, ik slaap er echt beter door. Heel blij met de aankoop
Ben er dik tevreden over
Heel fijn kussen. Mijn pakket was even zoek geraakt, maar ze hebben mij een dag later meteen een nieuwe opgestuurd en was er de volgende dag al. Snelle service , goede service en een heel fijn hoofdkussen. Betrouwbare partij!

Veel goedkoper dan andere
Top kussen voor ook nog eens best goedkoop vergeleken met andere traagschuim kussens

Top!!
De 1e paar nachten waren even wennen ik heb er iets vulling uitgehaald en slaap al beter ik raad het aan

Reply from Zentix
De bestelling was de volgende dag…
De bestelling was de volgende dag binnen zoals aan werd gegeven.
Prima services.

Meer dan prima kussen!
Snel bezorgd, goed verpakt! En prima product! Koudschuim kussen is hele goede keus.

Hele goede kwaliteit kussens
Hele goede kwaliteit kussens. Heb er meteen 4 besteld voor de hele familie!

Reply from Zentix
Ontzettend fijn kussen echt van mijn…
Ontzettend fijn kussen echt van mijn nekklachten af ! en snelle levering helemaal top!

Reply from Zentix
Goeie service en vriendelijke ook
Eindelijk een goed kussen gevonden
Echt een fijn kussen. Ik heb eindelijk geen last meer van mijn nek en slaap veel beter. Tevreden met mijn kussen! Ook een zeer vriendelijke klantenservice hebben ze
Heel prettig kussen.…
Gelijk erop geslapen, ligt heerlijk.
Als je last van je nek hebt en je besteld er een speciaal kussen voor, wil je niet een week wachten. Maar zo snel mogelijk hebben.
Echt een top service van Zentix!
Ik heb onze kussens gekocht via bol en ze liggen erg fijn. Mijn man en ik hadden vaak last van nekklachten maar dat is nu gelukkig verleden tijd. Ook reageren ze erg snel en hebben ze een ontzettend vriendelijke klantenservice. Zeker een aanrader
Perfecte ondersteuning het hoofd en nek, ik slaap vele malen beter!
Deze kussen ligt heerlijk! Heb deze kussen via bol.com gekocht en het bevalt me zeer goed. Mijn moeder heeft deze ook & slaapt hierdoor veel beter.
Dit is echt een ideale kussen voor iemand die in de zorg werkt en mensen moet tillen en draaien. Veel rug/nek en hoofdpijn klachten gehad tot ik deze kussen heb uitgeprobeerd. Nou ook mijn broertje en vader aansmeren haha :)

Top service
Heel fijn kussens
Ik heb begrepen dat er ook slopen voor bij komen
En de service van dit bedrijf is ook super goed en snel!
Bedankt
Blij met mijn kussen
Super snelle reactie van de klantenservice en erg vriendelijk behandeld. Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Dikke aanrader
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.