2.5

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.5

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbare Casino Website

Hallo,

Ondanks dat deze casino website veel reviews van 1 of 2 sterren heeft, wilde ik toch graag mijn eigen ervaring delen.

Ik heb inmiddels meer dan €4.000 gewonnen met sportweddenschappen. Zebet heeft mijn winst zonder problemen uitbetaald en het geld stond de volgende dag netjes op mijn bankrekening. Dat geeft mij vertrouwen en daarom vind ik Zebet een betrouwbare en goedgekeurde casino website.

Daarnaast heb ik contact gehad met Soufiane van de klantenservice. Hij was vriendelijk, behulpzaam en heeft mij goed geholpen.
Veel mensen zeggen dat de odds op deze casino website te laag zijn. Maar uiteindelijk kies je er zelf voor om wel of niet te spelen. Als je de odds niet goed genoeg vindt, kun je ook voor een andere aanbieder kiezen. Bovendien moet een platform zelf natuurlijk ook geld verdienen.
Op basis van mijn eigen ervaring kan ik deze website daarom zeker aanbevelen.

6 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Blijf ver weg van dit casino!!!

Blijf ver weg van dit casino!!!

Zonder reden krijg je ineens beperkingen en kun je je geld niet meer opnemen.
Ondanks sturen van documentatie, blijven ze uitbetaling weigeren.

Dit is een geval voor de KSA, ik hoop dat ze heel snel hun licentie kwijtraken.

15 June 2026

Waardeloos casino

Waardeloos casino. Vanuit het niets krijg ik beperkingen en mag ik nog slechts 1 euro winnen?

En ze willen niet vertellen hoe ze bij dit vreemde besluit zijn gekomen. Geldkloppers!

Ze laten je zonder enige moeite geld storten en als je eens wil uitbetalen krijg je ineens een heel onderzoek waarbij je documenten moet aanleveren, een foto waarop je je paspoort vasthoud en een g*stapo telefoongesprek. Ik heb aan Zebet een slecht gevoel overgehouden.

9 February 2026
Rated 2 out of 5 stars

Slechte ervaring

Slechte ervaring
Nauwelijks een bod of heel laag als je al een aantal voetbalwedstrijden goed hebt.
Account gesloten.

11 December 2025

Waardeloze bookmaker

Speel lage inzetten van 1euro of minder en dan loop je tegen limiteringen dat je nog minder mag inzetten blijkbaar omdat ze niet genoeg verdienen aan mij.
Wat een mongolen paar kleine bets verliezen gaan ze al meteen huilen beter wegblijven hier is een zinkend schip dat binnenkort ook hun diensten in Nederland niet meer aanbieden.

16 November 2024

Klantenservice reageert niet

Ik probeer nu al meer dan een maand mijn geld op te nemen dat nog op mijn account staat. Ik kan dit zelf niet meer doen door de nieuwe Belgische wetgeving. Na talloze keren het contact formulier in te vullen krijg ik maar geen antwoord. Een livechat openen zonder inloggen gaat niet en het telefoonnummer werkt niet.

Wel blijven ze non stop mails sturen dat mijn account geblokkeerd is. Dit blijft maar duren ondanks dat ik er zelf helemaal niets aan kan doen want ik kan niet eens inloggen om het te deblokkeren.

10 September 2024

Ik ben nu al 2 dagen bezig om een uitbetaling te doen

Ik ben nu al 2 dagen bezig om een opname te doen, lukt niet, zebet zegt dat het aan betalingsprovider Ayden ligt en ze kunnen mij niet vertellen hoelang het duurt!kennelijk hebben ze geen moeite als ik het geld stort dan geen problemen, heb ik eindelijk wat gewonnen en dan kan ik het geen eens opnemen, mijn ervaringen met zebet is momenteel frusterend, het frustrerende is dat zij mij momenteel niet kunnen vertellen wanneer ik dan wel mijn saldo kan opnemen omdat zij afhankelijk zijn vd betalingsprovider

Update, heb net bericht ontvangen dat ze er nog mee bezig zijn....ik hou iedereen op de hoogte hoe dit afloopt

Update, zebet heeft het probleem niet kunnen verhelpen....groot risico om hier te spelen....ik heb mijn account gesloten en heb het gemeld aan de Kansspelautoriteit

17 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

Meest verschrikkelijke goksite die er…

Meest verschrikkelijke goksite die er is. Odds zijn laag, weinig aanbiedingen en wanneer er een fout in de odds zijn nadat je inzet word je voor gek verklaard. Ik had ingezet op een tennisspeler die x2.2 was tijdens het inzetten en het punt zelfs verloor. Ik kijk naar mijn bet en zie x1.35?!?! Bij god weet niemand hoe ze eraan komen. Maar via de whatsapp werd ik totaal onvriendelijk NIET geholpen en geblokkeerd en werd gezegd dat odds kunnen fluctueren. Dat verklaard NIET hoe hun odds ineens zo absurd laag waren en ze niet eens kijken want ze zouden ZIEN dat ik gelijk heb. Wegblijven bij deze oplichters

11 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik maak al minstens 120 dagen geen…

Ik maak al minstens 120 dagen geen gebruik meer van Zebet. Het bedrijf stuurt mij een email van beperking op mijn account, blijkens uit analyse. Terwijl ik hier na een kort spel, niet meer actief ben.

Persoonlijk ervaar ik dit als inbraak in mijn gegevens, zonder doel welke een speler ten goede komt(bijvoorbeeld analyse om verslaving te voorkomen).

20 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik vind dit een prettige bookmaker

Ik vind dit een prettige bookmaker. Overzichtelijk en de odds zijn goed. Let op: niet alle odds zijn goed. Kijk dus goed waar je op inzet. Op 2-way winnaar staan uitstekende odds. Mindere odds op minder populaire wedopties. En geen casino. Prima!
Ik kan het hier goed vinden

30 January 2024
Rated 4 out of 5 stars

Prima bookmaker zonder tierelantijnen

Zebet is een prima bookmaker met odds die vaak net zo goed of beter zijn dan andere Nederlandse bookmakers. Je krijgt iedere dag SuperOdds waar je op in kan zetten met verhoogde uitbetalingen. Ook zijn er freebets te verdienen daar wedstrijdjes te stapelen. Wat minder blij ben ik met de cashout optie: die is bijna altijd zo laag dat je er niet eens over na hoeft te denken. De klantenservice reageert snel al moet je ze wel mailen of whatsappen. Er is geen live chat.

29 October 2023
Rated 3 out of 5 stars

Odds zijn vaak lager dan concurrerende…

Odds zijn vaak lager dan concurrerende bookmakers. De website vind ik erg gedateerd en in tegenstelling met andere bookmakers iets minder fijn in gebruik.

De app daarintegen is een stuk beter, vooral de kalenderfunctionaliteit is handig om snel wedstrijden te vinden die op een bepaalde tijd beginnen.

Zebet biedt cashout aan, echter ben ik redelijk zeker dat dit niet functioneert. Ik heb na 50+ weddenschappen nog nooit een cashout aanbieding gekregen.

Uitbetaling is redelijk vlot, meestal na 1 werkdag.

28 August 2023
Rated 4 out of 5 stars

Prima Sportbook aanbieder

Prima Sportbook aanbieder. Speel al bijna een jaar geregeld bij Zebet. Site is overzichtelijk, Odds zijn goed, Om live te wedden hebben ze een duidelijk en fijn graphic scherm om de wedstrijd te kunnen volgen en geregeld leuke acties om aan mee te doen. Ook een paar keer wat bonusgeld gekregen voor zeturf (paardenwedden) nu snap ik daar weinig van maar is toch leuk om ook eens te kunnen proberen. Uitbetalingen goedkeuren gaat altijd vlot en krijg ik per mail een bevestiging van, het uitbetalen zelf duurt altijd wel even (ongeveer een dag en geen weekenddagen) zelf vind ik dat niet storend maar zou nog wel beter kunnen.

16 June 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look