Fijn bedrijf met gedegen kennis
Fijne club mensen, fijn bedrijf. Schakelen snel zowel bij kritieke issues als bij vragen en wijzigingsverzoeken. Denken goed mee.
xCore | connecting e-commerce. Eén platform voor al je e-commercekoppelingen met Exact Online of Exact Globe. Wat je ook wilt integreren? Je WMS, Webshop, Payment Service Provider, PIM of B2B? Wij hebben de integratie die je zoekt. Inmiddels maken meer dan 2.000 klanten met meer dan 4.000 webshops gebruik van onze software. En wist je dat je veel van onze koppelingen 14 dagen gratis kunt testen? Ga naar www.xcore.nl en start direct!
Netherlands
Top bedrijf! Korte lijntjes, goed werkende koppelingen! Super snelle klantenservice (met name Simon) kortom, blij met de samenwerking! 🙏
Antwoorden geen mail, nemen telefoon niet op, als je iets wil mag je een belafspraak maken voor over een week, kwalitiet van de koppeling is vereselijk. We zijn al maanden bezig om hem werkend te krijgen.
Voor een Woocommerce webshop die via xCore gekoppeld zit aan Exact, heb ik diverse keren contact gehad met Eelco Dam en Simon de Bruin van xCore, vaak via e-mail en een enkele keer in een video meet. Ze zijn vriendelijk, accuraat, meer dan behulpzaam, reageren snel en xCore's koppeling werkt prima. Ik kan ze iedereen van harte aanraden.
Wij zijn erg blij met onze samenwerking met XCore. Al een tijd werken wij samen op een prettige manier en XCore blijkt steeds een betrouwbare en nuchtere partner te zijn. Hun expertise in hun vakgebied is ongeëvenaard. Wij waarderen dit zeer en zijn daarom ook trots op onze samenwerking!
Learn more about other kinds of reviews.