VW Taastrup Reviews 35

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ublu priser på serviceeftersyn. Fik et skriftligt tilbud fra VW på et alm serviceeftersyn på min Golf. Prisen lød på kr 6.052,77 incl udskiftning af 4 stk tændrør til kr 1.198,43 ved ikke om de va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kiggede mig lidt rundt for at få lavet regelmæssigt service på Up'en og valgte VW Taastrup da de var billigst med et par hundrede kroner op til den næstbilligste. Blev taget professionelt imod,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Indtil nu en fantastisk oplevelse Bestiller min nye bil igennem den mest fanstatiske sælger (RL). En præsentation af bilen der faktisk fik mig til at skrive købs papirerne under. Aftalen løb... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dårligste værksted nogensinde! Jeg sender min bil ud for at få den lavet!! Og så får jeg den tilbage ridset over hele bilen!!! De indrømmer overfor mig ude på værkstedet at det er dem MEN efterfølgend... See more

2.6

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil på det kraftigste fraråde at få…

Jeg vil på det kraftigste fraråde at få repareret sin bil på dette værksted. Jeg fik skiftet en aktuator ved tankdækslet, og selve udskiftningen blev udført fint. Til gengæld formåede de at ridse lakken hele vejen rundt om tankdækslet.

Fejl kan ske, og jeg var udelukkende interesseret i at finde en løsning. Jeg blev henvist til deres afdeling i Roskilde, som ville sørge for at få det udbedret, og jeg fik at vide, at Taastrup-afdelingen ville kontakte mig snarest. Det skete aldrig, og jeg måtte selv ringe op igen. Jeg sad tilbage med følelsen af, at de aldrig ville have kontaktet mig, hvis jeg ikke selv havde fulgt op.

Derudover blev jeg lovet, at reparationen ville tage tre dage. Det viste sig ikke at holde, da lakeringen ikke var udført korrekt første gang. I sidste ende tog processen næsten to uger, før bilen endelig var færdig.

Min oplevelse er, at de hverken virker interesserede i kunden eller i at levere ordentlig service. Jeg kan derfor ikke anbefale dette værksted.

20 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

De ridser bilen og nægter ansvar

Hej,
Jeg havde en tid hos jer i forbindelse med udskiftning af sideruden bag. Efter arbejdet lagde jeg mærke til, at der var kommet ridser indvendigt på bilen, som helt sikkert ikke var der før. Da jeg påpegede det, ville medarbejderne ikke indrømme, at det kunne være sket under jeres arbejde.

Dagen efter kom jeg igen, hvor I tjekkede bilen endnu en gang – og igen var der kommet nye ridser. Hver gang bilen bliver tjekket af værkstedet, opstår der nye mærker, hvilket er meget frustrerende.

Chefen virker som en god og ordentlig mand, men medarbejderne på værkstedet er desværre virkelig ringe og udfører deres arbejde dårligt. Jeg havde faktisk planer om at købe en bil hos jer, men efter denne oplevelse skal jeg helt sikkert ikke handle hos jer.

Jeg er meget skuffet over oplevelsen og den manglende ansvarlighed.

30 September 2025
Rated 4 out of 5 stars

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Har brugt dem flere gange både med den gamle benzinbil og elbil. Altid hjælpsomme og klar til at finde en løsning.

10 June 2025

Bestilte/købte ny id5

Bestilte/købte ny id5. Denne kom til Danmark lige op til påske, her skulle den klargøres og have undervogns behandling, og på en eller anden måde fik Robert den presset igennem, så vi kunne køre ud der fra tirsdag op til påske. Tak for det 😀
Var der nogle spørgsmål i ventetiden op til levering, ja så kom de dagen efter på mail eller når han havde svaret
Alt i alt fed service

15 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Besøgte vw Tåstrup gr mislyd omk…

Besøgte vw Tåstrup gr mislyd omk hjulene for,de undersøgte omgående problemet og fandt ud af det var kødbenene som var defekte disse blev udskiftet omgående tog omkring lidt Over en time og derefter virkede det barer.
Super rarer mennesker og god behandling tum up

18 March 2025

Ringe service!!!

Hamrende ringe service!!!! Ikke handle der for jeres eget bedste, ingen kundeservice eller noget i den afdeling. Jeg indleverede min bil til udskiftning af gearvælgeren. Og små fejl som skulle rettes op på, På en ny bil som de “åbenbart” havde tjekket inden de afleverede bilen. Fair nok jeg sender den ind de siger der vil gå en uge, jeg kommer igen efter en uge og tjekker op på den, og ville hente bilen, men jeg finder ud af at de faktisk ikke engang har kigget på den selvom de gav mig en uges ventetid. Jeg hører dem så på værkstedet hvad der kunne have været gået galt, og kvinden der sidder der siger at de faktisk ikke engang har bestilt reservedele til min bil, meget fedt. Meget søde inden du køber, efter du har købt behandler de dig så dårligt. Voksne mennesker der har uddannet sig indenfor den branche, men det mest simple som god kundeservice er ikke engang noget de har fået lært åbenbart. Alle burde handle andre steder. !!!!!

4 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Min polo skulle have lavet en skade

Min polo skulle have lavet en skade. Jeg aflever den en torsdag aften og lægger nøglen i deres nøgleboks og tænker alt er godt. Da jeg havde fået af vide det ville tage en uges tid. Kontakter jeg dem mandag halvanden uge efter for at spørge til hvornår jeg kan forvente den er færdig. Jeg får af vide de lige skal undersøge sagen og efter 5 min får jeg af vide de lige vil vende tilbage.

De ringer tilbage og fortæller de ikke kan finde min nøgle. Jeg bliver så bekymret for om bil overhovedet forsat holdt hos dem. Og det gjorde den. Jeg aftaler at de får min ekstra nøgle. Samtidig spørger jeg ind til hvad med den nøgle jeg allerede har afleveret. Jeg får her af vide de kan finde en pris på en ny nøgle til mig for de kunne jo ikke vide om jeg havde afleveret min nøgle eller ej. Jeg argumenterer for at de må se deres overvågning igennem så de kan se jeg har afleveret nøglen. Det ønsker de ikke at gøre. Jeg får min bil retur, og da vi kører derfra, er der en pære som er gået i det område hvor de har repareret, samt hornet virker ikke. Det havde de ikke kontrolleret til trods for hornet sidder 2cm fra hvor de har repareret skaden.

Vw Taastrup mener ikke de har ansvar for min forsvundne nøgle, men vi kunne da slå halvt skade, nu har jeg betalt 750kr for en nøgle de burde have dækket. Jeg vil aldrig anbefale det værksted til nogen.

19 September 2024

Udmærket oplevelse

Jeg har haft en udmærket købsoplevelse hos sælgeren Mads P. Flot Polo leveret til aftalt tid og bilen kører som den skal indtil videre. Tak for handlen.

15 September 2023

Altid god service

Jeg har været yderst tilfreds med at handle hos VW i Taastrup. Virkelig god service. Og når jeg har haft spørgsmål har jeg hurtigt fået svar, selvom tingene skulle undersøges. Derfor har jeg også handlet bil 2 gange der. Og synes det er en stor fornøjelse at handle med Mads.

31 July 2023

Totalt useriøse sælgere

Totalt useriøse sælgere! Lover en masse, men trækker i land når man senere vil gøre brug af løfterne.
Har ikke været andet end udgifter og tomme løfter med dem.

28 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Det er et godt sted med kompetente…

Det er et godt sted med kompetente medarbejdere som er imødekommende og virker professionelle. De overholder aftaler både vedr. pris og tid.
Dette sammenholdt med fair priser, gør at jeg klart kan anbefale stedet.

19 January 2023

Få ikke lavet noget hos VW Taastrup

I august gik koblingen på vores Golf og vi fik den fragtet til VW i Taastrup - det skulle vi aldrig ha gjort.

En uge senere havde de "lavet" bilen, men vi måtte tilbage dagen efter, da de ikke lige havde gjort det helt godt.
For et par dage siden, små 3 måneder senere, gik koblingen så igen. Denne gang fik vi den ned på et andet værksted (det var jo ikke ligefrem en stor succes med VW).
Da vi fik den tilbage i går havde det nye værksted konstateret, at VW havde samlet koblingen forkert, så den var ødelagt på de par måneder og vi kunne nu betale for en ny.

Det er ærgerligt at man ikke kan give 0 stjerner...

20 November 2022
Rated 2 out of 5 stars

Sikke en måde at behandler kunder på!!!

Sikke en måde at behandler kunder på!!!
Jeg var forbi Vw Taastrup tirsdag d29/3-2022 med min bil fordi Vw skal lave rust på min dør som er deres fejl fra tideligere skade. Min bil er blevet poleret og coatet inden jeg fandt rusten på bilen, men Vw sagde de vil dække det, men skulle have en pris. De fik en pris på 2000kr plus moms, det gik de med til indtil jeg skulle hente bilen torsdag den 31/3-2022. Så sagde de at de ikke vil dække det, da det er for dyrt og de vil have jeg skal tage over til deres klargørings mand, det takkede jeg nej til da jeg vil have den samme mand som også har poleret min bil med en anden coating, men det vil Vw
På ingen måde dække da de ku spare 1000kr hos deres klargørings mand. Har været glad for at bruge Vw Taastrup og de har ALTID hjulpet mig med min garanti sag på min polo gti indtil NU, hvor de viser sig fra den dårlige side, mangel på respekt og forståelse overfor kunder. Det skal lide siges jeg har været fordi Vw Taastrup 7 gange, dog med andre garanti sager på bilen, men nu er det for meget.!!!

1 April 2022

En super god service!

Vi havde haft problemer med vores bil over længere tid og havde fået den lavet på et andet VW værksted. Da vi kommer ind med den til VW Taastrup anbefaler de os at tage sagen til FDM fordi de syntes at der var noget galt.
Desværre er systemet ikke let at arbejde med, når man som forbruger skal kunne bevise at værkstedet har gjort noget forkert - det er jo nærmest umuligt.
Men vi fik stor hjælp og rådgivning og alt den tid har vores bil stået ubrugelig hos VW Taastrup. Nu er sagen afgjort - desværre ikke til vores fordel og vi har i mellemtiden købt ny bil. Så vi står tilbage med en ubrugelig bil, men også her hjælper VW Taastrup. De har tilbudt at købe bilen til en meget fair pris.
Vi kommer aldrig til at købe VW igen, men derfor kan jeg godt anbefale andre at bruge VW Taastrup.

14 March 2022
Rated 3 out of 5 stars

serviceeftersyn med olieskift

Fik tid på alm serviceeftersyn med olieskift på min Vw inkl og siger/beder jeg at bremsekloserne skal også skiftes men blev aftalt at først skal jeg vente indtil bilen er tjekket. Jeg blev ringede op ,hvor jeg fik at vide at bilen er klar men bremseklodserne er ikke skiftes fordi der findes bag skiver med rustkant indvendigt .Jeg undrer mig ..fordi med 1 måden siden skiftede jeg dæk,alle 4 dæke og der var ikke noget rust. Og hvor værksteds video befindes??fordi de har ikke sendt noget til mig...Og selvom står ,,,sort på hvid''-bremseklodser for slid ned...såden vurderes mekanikeren,at det er ikke vigtigt. Jeg kan godt venter til næste gang...hvor alle 4 skiver bliver også ødelægge. Dårlig smag...
De 3 stjerner for de andre medarbejdere...som er meget flinke og imødekommende

12 December 2021