Grote oplichters! Ik heb in oktober een bestelling geplaatst en tot op heden niet ontvangen! We zitten nu bijna in februari. Op mails wordt ook niet gereageerd en de site is vaak uit de lucht. NIETS B... See more
Vrouwbalans
See what reviewers are saying
Goedemiddag, hier hetzelfde. Op 26 oktober een bestelling geplaatst t.w.v. € 49,95 en niets mogen ontvangen. Website was tijdelijk offline. Ook na diverse manieren contact gezocht maar geen reactie va... See more
Ik heb Vrouwbalans ruim de tijd gegeven om mijn bestelling te leveren, maar na meer dan een maand heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik onderneem nu verdere stappen, waaronder: Aangifte do... See more
Company replied
Op 3 juli een bestelling gedaan maar tot op heden nog niet ontvangen. Ook geen track & trace ontvangen. Contact opgezocht met de klantenservice die zeiden dat ze het gingen uitzoeken en vervolgens noo... See more
Hele andere gummies gekregen
Hele andere gummies gekregen, andere verpakking, andere kleur, andere geur en andere smaak. In eerste instantie contact opgenomen en zijn er mij 6 nieuwe zakken beloofd (ik had er ook 6 besteld). Dit was op 10 mei, hierna lang niks meer gehoord en geen reacties gehad op mijn andere mailtjes. Tot op 25 juli, toen kreeg ik een mailtje dat ik geen nieuwe gummies meer zou krijgen zoals beloofd en ik gewoon pech had .
Reactie op het antwoord van vrouwbalans;
In de eerste mail heb je zelf toegegeven dat het andere gummies waren en dat er iets is misgegaan, waar heb je het nu ineens over ? Als je geen service kan bieden moet je geen ondernemen willen spelen

Niet bestellen
Niet bestellen! Ik heb 09/06/25 een bericht gekregen dat mijn bestelling onderweg is. Nog steeds niks binnen en als ik de klantenservice bericht krijg ik geen gehoor! Nogmaals niet bestellen hier want heb het gevoel dat ik zwaar opgelicht ben..

Reply from Vrouwbalans
Ik heb 13-06 een bestelling geplaatst…
Ik heb 13-06 een bestelling geplaatst en nooit een t&t ontvangen en ook het product niet, ik heb inmiddels meerdere mailtjes gestuurd maar ik heb nooit antwoord gekregen.
NIET BESTELLEN!
Ik heb wederom net een mailtje gestuurd, want de t&t die jullie hebben is van mijn eerste bestelling, ik heb 13/06 een tweede bestelling gedaan en niks gekregen en ook geen contact via de mail kunnen krijgen. Ik wil een oplossing of mijn geld terug.

Reply from Vrouwbalans
Ik heb een bestelling geplaatst 1 week…
Ik heb een bestelling geplaatst 1 week geleden heb ook email gestuurd en helemaal geen gehoord gekregen….. heel erg jammer dat mensen online je zo kunnen oplichten

Nooit gehad
Nooit gehad, mail contact gehad. Ze zouden het opnieuw sturen. Hierna weer nooit ontvangen

The Trustpilot Experience