Volkswagen Thisted - Nykøbing Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Min Audi der skulle køre os til Odense fra Nykøbing Mors kørte pludselig kun på 3 cylinder. De tog øjeblikkelig bilen ind og fandt ud af at en tændspole var defekt. De fik en hastet hjem fra Thisted o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har d. 25-7-23 handlet bil med Sune Andersen hos VW Thisted, det har været en super oplevelse, vi blev sat grundigt ind i hvad bilen kan, og på et sprog alle kan forstå, end videre blev der ringet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har haft en rigtig god oplevelse hos VW Thisted. Sune var en reel og ordholdende sælger. Vi kørte fra Næstved til Thisted og hentede vores brugte Touran, ny serviceret og klargjort. Vores Skoda Fabia... See more

Rated 1 out of 5 stars

AGN i Nykøbing Mors er åbenbart ligeglad med nye erhvervskunder på Bilbasen, da de vælger IKKE at svarer tilbage og har åbenbart lukket for telefonerne i salgsafdelingen når der er åben i weekenden. S... See more

1. Volkswagen Dealer

Written by the company

Velkommen hos Volkswagen Thisted - Nykøbing Her møder du engagerede bilnørder 🤓 og vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores to afdelinger🚗 Vi huser Autoriseret Volkswagen Reservedelslager, -Værksted, og -Salgsafdeling med nye & brugte Volkswagen modeller. Vores medarbejder er alle specialuddannet af Volkswagen, og vi glæder os til at hjælpe dig! Kontakt os. Thisted 96172907 / sa@volkswagen-thisted.dk Nykøbing Mors 96690346 / siped@volkswagen-nykobing.dk

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse ved køb af brugt bil ved…

God oplevelse ved køb af brugt bil ved Simon og igen ved garantiarbejde👍

25 May 2023

Hej Steffan,

Tak for din anmeldelse og ros til både Simon og værkstedet.
Vi håber du bliver rigtig glad for din bil.

Med venlig hilsen Volkswagen Thisted - Nykøbing

Afhentning.

Har købt ny bil for anden gang hos Vw Thisted, hvor jeg handlede med Sune Andersen og igen ved afhentning af bilen en Tiguan hybrid fik jeg en godt og grundig gennemgang af bilen før jeg drog afsted med bilen.
Kan kun anbefale andre til at handle hos VW Thisted-Nykøbing.

3 June 2023

Reply from Volkswagen Thisted - Nykøbing

Endnu tak for du har kigget vores vej Henrik, og tak for dine rosende ord.

Vi håber I er lige så glade for jeres nye bil, som jeres Touran.

Rigtig god dag.

Bilhandel med Simon

Bilhandel med Simon, super god og professionel service.

28 April 2023

Hej Henrik Rene,

Tak for du tager tiden til at rose Simon, det er vi glade for.

Rigtig god dag.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg gerne anbefale Sune Andersen en af…

Jeg gerne anbefale Sune Andersen en af vw’s sælger!
Det er anden gang jeg køber bil hos dem og Sune gør et fantastisk arbejde for at alt kan gå godt og at det kan lykkes for en☺️

20 April 2023

Hej Signe,

Tusind tak for de fine ord, dem er vi rigtig glade for.

Vi håber du bliver lige så glad for din nye Volkswagen og din "Lis".

Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle bare kigge ved VW Nykøbing mors men endte med at købe en Golf Sportsvan. Det var Simon vi handlede med og fik en rigtig god behandling.

13 April 2023

Kære Gitte,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi håber I bliver rigtig glade for jeres nye bil og I er velkomne til at kontakte os skal vi hjælpe.

Rated 5 out of 5 stars

Ved køb af ID5 fik jeg en fantastisk…

Ved køb af ID5 fik jeg en fantastisk intro og en fantastisk bil.

14 April 2023

Kære Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi håber du bliver rigtig glad for din nye ID.5.

Rated 5 out of 5 stars

Vi kørte til VW Nykøbing Mors,for at se…

Vi kørte til VW Nykøbing Mors,for at se på en Golf SportsVan.
Vi købte en VW T-Roc.
Bilrådgiver Simon var imødekommende
og kompetent.Bilen var som aftalt,og til den aftalte tid
Kan klar anbefale.
Svend

31 March 2023

Kære Svend,

Tak fordi du tager tiden til at anbefale os, det er vi meget taknemmelige for.
Vi prikker til Simon, og roser ham for hans gode arbejde.

Vend endelig tilbage hvis vi kan hjælpe med mere.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig handel, fantastisk service og en meget fin brugt bil til en god pris

For en uge siden så jeg en annonce fra VW Thisted på bilbasen for en meget pæn, lav km. brugt UP. 2 dage senere var jeg forbi og se/køre i bilen. I går kørte jeg hjem i min nye "brugt" VW UP fra VW Thisted. Sælgeren som tog sig af salget, var rolig og nem at snakke med, god til at svare på evt. spørgsmål, havde erfaring med modellen og derfor var meget troværdig. Han hjælp med at anskaffe tilbehøre til bilen og arrangerede undervogns-behandling før jeg afhentede den. Den 2015 UP jeg købte har kørt kun 28,000km - brugt men som ny - til en rigtig fornuftig pris. VW Thisted tog min 2003 ældgammel trofast Polo med i handlen. Jo til en beskeden pris - dog mere end skrotprisen. Jeg anbefaler på varmest vis VW Thisted/Nykøbing. Glæder mig til mange års økonomiske kørsel i min nye UP.

15 March 2023

Hej Heidi,

Tak for din anmeldelse og de venlige ord.
Dem er vi meget taknemlige for.
Vi håber du bliver rigtig glad for din nye up!

Mange tak for handlen, og tillykke med din nye trofast.

Rigtig god dag,
Volkswagen Thisted – Nykøbing

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig og effektiv handel hos…

Super hurtig og effektiv handel hos Sune, bilen blev nysynet inden jeg trillede over kantstenen.

1 March 2023

Hej Sascha,

Mange tak for handlen, og tak fordi du tager tiden til at fortælle om din oplevelse hos os.
Vi håber du bliver glad for bilen, og giv os endelig et kald hvis vi skal hjælpe.

Hej.

Hej.
Jeg byttede min bil med en ID.5. Fra start til slut en rigtig god behandling. Den nye sælger, Simon, havde sat sig godt ind i tingene og vi fik særdeles god hjælp og vejledning. Alle aftaler blev holdt. Simon er altid klar til at hjælpe hvis der opstår behov.
Vi kan kun anbefale at handle med Simon i Nykøbing Mors.
Ole

17 February 2023

Kære Ole

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord.

Kontakt os endelig, hvis der er yderligere vi kan hjælpe med.

God kommunikation

Byttet min bil med brugt VW Polo
God kommunikation med Simon fra Nykøbing afdeling. Også efter slutseddel var på plads, og bilen blev overdraget efter god gennemgang af bilen.

21 February 2023

Kære Walter

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord.

Vi er rigtig glade for, at du har valgt at handle hos os, og at du er glad for din nye bil.

Kontakt os endelig, hvis der er yderligere vi kan hjælpe med.

Rated 1 out of 5 stars

Den ringeste oplevelse med et bilværksted nogensinde.

jeg købte i sommer en halvandet år gammel VW Golf eHybrid, men ret hurtigt viste det sig at bilens hårde affjedring ikke kunne sammen med en gammel rygskade.
Iblandt bilens service papirer fandt jeg et certifikat på et sports fjedersæt, og for at opklare om min Golf havde disse hårde sportsfjedre i undervognen, søgt jeg hjælp hos VW i Thisted.
Det blev den mest mislykkede kontakt som jeg gennem mere end 50 år har haft til et bilværksted.
Ret hurtigt blev det opklaret at min bil`s fjedre på ingen måde stemte med de data som fremgik af certifikatet, men det forhold blev af firmaets servicechef vurderet som værende uden betydning?? - - det var her jeg skulle have sagt stop.
Bilfjedre kan kendes på reservedelsnumre, og med min bil på en lift, ville man have kunnet aflæse fjedrenes reservedelsnumrene - den metode blev ikke forsøgt. Desuden kan de forreste fjedre på alle nyere VW, Audi, Skoda og Seat kendes på påmalede farvekoder, som er umiddelbart synlige under forskærmen på disse biler.
Servicechefen forkludrede kontrollen af farvekoderne, og sammenholdt det med enten fejl i min Golf´s VW journal (eller fejl opslag i journal?), og derudaf blev hans konklusion (fejlagtigt) at min Golf havde hårde sportsfjedre. (Rent faktisk havde bilen standart undervogn)
Et nyt standart fjedersæt blev bestilt, og det er sådan at det første man ser, når forhjulene er afmonteret, er fjederens farvekoder. Det er således helt givet, at værkstedet undervejs i arbejdet har erkendt at de fjedre som bliver taget ud af bilen, er identiske med de nye fjedre. Alligevel er den meningsløse udskiftning blevet gennemført, og der blev sendt en regning, som man hårdnakket med vrøvl og forsøg på ubehøvlethed forlangte jeg betale. Regningen blev og bliver ikke betalt.
Der var desuden fejl på bilen centrallåse - det lå udenfor service chefens fatteevne, men ved hjælp af en kortfattet skrivelse som jeg lavede til værkstedet, lykkedes det af få låsen i orden, men ved samme lejlighed blev der desværre skabt et andet problem.
En VW Golf eHybrid er så længe alt fungerer en fantastisk bil, men samtidig avanceret og kompliceret mekanik hvor 2 motorsystemer skal arbejde sammen i et meget kompakt motorrum. Jeg vil fraråde at købe så avancerede biler, og hvis man alligevel gør det, så køb så meget ekstra garanti som muligt, og sælg bilen inden garantiudløb. Med en sådan bil vil man efter garantiens udløb (på en meget dyr måde) kunne blive ret meget afhængig af den service som VW evner at levere, og det vil i mange tilfælde være urealistisk at få hjælp af et uautoriseret/alternativt værksted.
(Jeg har det “gamle” fjedersæt liggende, og farvekoder og reservedelsnumre er identiske med det som sidder i Golfen)

31 August 2022

Kære Jens

Vi er selvfølgelig kede af at læse, at du har haft en kedelig oplevelse hos os.
Det beklager vi, og vi vil undersøge sagen nærmere så vi kan få bragt tingene i orden.

Skuffende og upålidelig

Dette omhandler afdelingen i Thisted.
Først og fremmest, man kan ikke komme igennem til dem telefonisk, var nødt til at ringe til Nykøbing, som sendte en mail til Thisted, før de ringede til mig.
Skulle køre helt fra Kolding for at se en bil, så aftale med sælger, at det var fint vi var fremme 16.30 fredag, da de havde lukket i weekenden. Vi ankommer fredag lidt før tid endda, for at få at vide, at der var nogle andre ude at prøvekøre bilen, da han troede vi kom om torsdagen. Vi spørger ham, hvorfor han ikke har kontaktet os da vi ikke dukkede op, da han selv siger, at jeg lød meget reel i telefonen. Svaret var, at han da ikke havde mit nr. da det ikke var oprettet og han havde 100 telefoner om dagen. Hvis man ville lidt service for sine kunder, kunne man nok godt have fundet en mail fra Nykøbing, hvor mit nr. stod i, fra dagen før. Tænker ikke at de har så travlt og når de alligevel ikke tager telefonen når man ringer, så tænker at det er den gængse service fra denne forhandler. Han ville ringe til os hvis de andre ikke købte bilen, hvis vi havde lyst til det, men havde allerede på det tidspunkt mistet alt tillid til sælgeren. Prøvede at ringe to gange for at sige, at vi ikke var interesseret, uanset hvad, men telefonen blev ikke taget. Så hvis du vil have skuffende og upålidelig service, skal du vælge VW Thisted, hvis du kan ringe dem op.

9 July 2022

Kære Torben

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig service og opfølgning

Utrolig dårlig service og opfølgning. har købt en helt ny vw transporter 2020 og har været på værksted over 30 gange med bilen frere af fejlene har de førsøgt udbedret flere gange uden held, dirktøren mener jeg hænger mig op i gamle sager når jeg klager over bilen skal på værksted igen.
Der ud over solgte de bilen til mig med fælge som ikke var godkendt bilen og vejede bilen ind forkert på registræringsatesten så den kun må laste 725kg selv om de gentagende gange var blevet oplyst om jeg kørte med mange kg i bilen og det kunne ikke laves om.
De tilbyder mig at købe bilen tilbage med et bud der ligger 70000kr +moms under markedesprisen

21 January 2022

Kære Mikkel

Rated 1 out of 5 stars

Har købt en polo fra ny i Thisted og…

Har købt en polo fra ny i Thisted og har fra start haft en masse bøvl. Ved levering havde bilen enormt mange ridser på højglansprofiler ved døre. Den havde bule i bagskærm efter Pava besøg som vw også skulle sørge for. Derefter fik jeg skiftet 2 stykker plastic indvendigt som var revnet, en i hver side af bilen. Og nu rust i taget på hver side af forruden. Og da jeg så kommer for at hente bilen efter den er blevet malet, gør jeg opmærksomt på at jeg da nok er lidt utilfreds med det der har været med den, og at man ikke tjekker bilen inden den bliver afleveret til kunden. Det viser sig så at malerarbejdet heller ikke er ok, og må derfor ned til maleren og have det rettet. Da jeg så kører fra maleren, mærker jeg 2 skader på mit læderrat og kører derefter tilbage til vw. Jeg fortæller på vw at de skader altså ikke var der da jeg afleverede bilen. Værkføren som kigger på rettet, siger så til mig at jeg er fuld af løgn. Bilen er 18 mdr under indlægget. Konklusion på vw i Thisted: Arrogant værkfører som bestemt ikke tager ansvar for noget som helst, og klargøringsmand som ikke har den fjernest ide om hvad han laver. Sikke da et foretagende, og jeg køber ALDRIG BIL HOS DEM IGEN.

3 December 2021

Kære Anders

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og ingen respekt for andres tid

Vi havde aftalt med sælger at bilen skulle være 100 % salgsklar til os, så vi kunne tage den med hjem på dagen, da vi havde 5 timers transporttid til og fra Thisted.
Det hele viste sig desværre at blive én stor skuffelse. Bilen som vi skulle købe havde for det første en stor bule i siden (som sælger dog påstår ikke at have set. Vi så den straks - en bule på den størrelse er svær at overse). Ikke nok med det så stod der ‘8 dage til service’, da vi startede bilen, som desuden hverken var støvsuget eller rengjort. Det til trods for at den, ifølge aftalen, skulle have været ‘serviceret og klar til afhentning’ og vi af selvsamme grund havde ventet en uge på at kunne komme og prøvekøre den.
Sælgeren kom med diverse bortforklaringer omkring hvorfor der alligevel ikke var lavet service som aftalt. Først havde de haft for travlt på værkstedet, dernæst havde det aldrig været en del af aftalen og til sidst men ikke mindst var den allerede booket ind i Nykøbing (så vi igen skulle bruge 5 timers kørsel + ventetid for at få bilen serviceret).
Sælgeren kunne da i det mindste have gjort sig den ulejlighed at kontakte os, da han vidste at han alligevel ikke kunne overholde aftalen om en serviceret og salgsklar bil. Sælger var nemlig udmærket klar over at vi havde 5 timers transporttid.

Ingen respekt for andres tid og spild af vores feriedag samt 5 timer i en bil - vi kommer derfor aldrig til at lægge en krone hos VW Thisted.

5 August 2021

Kære Julie