Vismultidiensten Reviews 11

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Onze ervaring met Vis Multidiensten was…

Onze ervaring met Vis Multidiensten was super.
Diverse prettige gesprekken gehad waarin goed werd meegedacht.
Uiteindelijk besloten het door Vis te laten uitvoeren.
Het resultaat is gewoon perfect.
Vakkundig team van Vis Multidiensten heeft een mooie schutting geplaats waar wij super blij mee zijn
Kortom perfect bedrijf welke zijn afspraken super goed nakomt !.

Bedankt !.

25 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

De mannen van vis multidiensten hebben…

De mannen van vis multidiensten hebben uitstekend werk geleverd bij ons hebben ze de schutting vervangen.
Werken erg netjes en overleggen alles als ze wat tegen komen wat extra werk is geen probleem.
En dat alles voor een zeer gunstige prijs.

28 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Top bedrijf die hun afspraken nakomen…

Top bedrijf die hun afspraken nakomen . Als je van allemaal 5 sterren krijgt op een na dan kan melden dat die 5 sterren dik verdiend zijn . Bij mij 45 MTR gezet . Super strak en doordat de tuin afloopt ook nog verspringingen er in gemaakt . Zijn er maar weinig die dit zo doen
Ga zo door .
Kunnen heel veel nog wat van leren

Klein advies zorg voor wat reclame op de schutting

14 March 2026

Goede service en tips!!

Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht in de wensen die ik had.
Vandaag is er een prachtige schutting geplaatst. Binnen een uur na het plaatsen werd ik gebeld of alles naar wens was.

22 January 2026

Vis multidiensten

Vis multidiensten. Ik kwam ze toevallig tegen op marktplaats voor een scherpe prijs.
Ik verwachtte er niet alles van. Maar het tegenovergesteld is waar.
Top bedrijf en top kwaliteit.
Ze hebben een gezellig werksfeertje samen met de hond.
Bedankt Jack en de rest

6 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

We hebben een schutting laten plaatsen…

We hebben een schutting laten plaatsen om onze hele tuin door Vis Multidiensten. Dat is ons zeer goed bevallen. Er waren enige misverstanden vanwege communicatie maar dat is naar tevredenheid opgelost. En dat is het positieve van dit bedrijf. Men werkt hard en men is zeer betrokken bij het werk. Men denkt mee en is altijd bereid te helpen en te adviseren waar het nodig is. Kortom een bedrijf om aan te raden.

19 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bedoelt u dié Multidiensten Vis?

Multidiensten Vis bedoelt u? Die hier in onze straat ook bij meerdere huizen schuttingen hebben geplaatst? Hebben we het dan over die 2 opgewekte mannen, die op afspraak bij u voor komen rijden met een aanhanger vol nieuwe schermen en betonnen palen? Zij als eerste beginnen met de grenslijn opmeten waar de schutting moet worden bevestigd, vervolgens gleuven gaan graven en gaten boren voordat de betonnen tussenschotten en palen worden geplaatst? Hebben we het over die 2 mannen die als een speer te werk gaan en voor je ook maar met je ogen kan knipperen het eerste scherm al hebben geplaatst? Bedoelt u díe Multidiensten Vis? Waarvan die ene man drukbezig is met gleuven graven, terwijl zijn collega ondertussen nieuwe opdrachten aanneemt via de telefoon? Multitasken kunnen ze beiden dus ook. Díe Multidiensten Vis bedoelt u toch? Die 2 mannen die een stukje vakwerk kunnen afleveren waar menig schutting bouwer nog van kan leren. Die 2 mannen die betonpalen optillen alsof het satéprikkers zijn? Zij tijd kunnen vrij maken voor een praatje zonder dat het werk daaronder lijdt. Er heerst een relaxte werksfeer tussen die twee. Zij hebben duidelijk plezier in hun werk en dat zie je ook terug in het eindresultaat.
Elke dienst is naar mijn mening ook een wederdienst waard toch? Dus af en toe voor de inwendige mens zorgen hoort daar ook bij. Een kop koffie (met een saucijzenbroodje) wordt al zeer gewaardeerd. Je krijgt deze vakmanschap ook voor een zeer eerlijke prijs... maar dan ook wel boter bij de Vis. Eerlijkheid is hun vaandel!
Dié Multidiensten Vis bedoelt u toch?
Ja? Oh, gelukkig, dan hebben wij het inderdaad over de 2 zelfde mannen die in onze tuin bezig zijn geweest voor het plaatsen van een nieuwe schutting. In 1 woord ge-wel-dig! Knap staaltje vakmanschap, zeer snel geplaatst en dat tegen zeer schappelijke prijs plus een garantietermijn.

Dus beste mensen, sla de plank zelf niet mis maar maak vooral gebruik van het vakwerk van Multidiensten Vis. Daar gaat u zeker geen spijt van krijgen!!
Tip: Wacht niet te lang met afspraak maken want hun agenda stroomt behoorlijk vol.

24 June 2025

Vriendelijk en professioneel

Hele vriendelijke en professionele jongens! Ze werken snel maar erg netjes. De schutting staat er super strak bij, en dat allemaal (37meter) in minder dan 1 dag!!!

De prijs / kwaliteit verhouding in uitstekend!

Een echte absolute aanrader!

22 May 2025

Wat een top bedrijf!!

Wat een top bedrijf!!! Alles word goed gecommuniceerd van de offerte tot de plaatsing. Prijs is top en het kwaliteit van het materiaal nog beter. Als u vakmensen wilt moet u vis Multidiensten bellen.

26 February 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look