Vejgaardvvsteknik Reviews 7

1-star

Rated 2 out of 5 stars

Ærgerlig oplevelse

Ærgerlig oplevelse.
De indikererede før og under reparation en anden pris end regningen endte på.

De fakturere eks. for en bajonetklinge for at afkorte et nipplerør.

De rådgav dog om div. på telefon inden og efter reperationen hvilket trækker op på 2 stjerner...

10 October 2025

Første og sidste gang...

Det udførte arbejde fejler ikke noget, men det gør faktura !
Faktura var urimelig høj. Skulle bla. Betale arbejdstid for de fejl firmaet selv havde lavet (samling var ikke tæt - dryppede) og klinge til bajonetsav.
Kan ikke anbefale virksomheden.

28 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi har også benyttet det firma

Vi har også benyttet det firma, der skulle skiftes et sikkerhedsagregat (som vi havde købt) dog lød regningen på over 1800,- ( der kom så meget oven i prisen, fx 75,-for at skrive en regningen til os,pakgarn,fedt,miljøtillæg osv osv)Dyrt firma

12 November 2020
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde et stoppet afløb og ringede…

Jeg havde et stoppet afløb og ringede til vejgaard vvs. Jeg fortalte at jeg havde prøvet med et rensebånd og det virkede ikke, hvortil de siger at de vil komme og kigge på det. Der kommer en mand ud og prøver med et rensebånd hvilket selvfølgelig ikke virker. 4 måneder(!) senere modtager jeg en regning på knap 1000 kr for at de prøver det samme som jeg allerede har forsøgt. Da jeg ringer til dem ser de ikke noget galt i det og er ikke villige til at give nogen former for kompensation.

20 February 2020
Rated 1 out of 5 stars

Han tager 1 time før at kigge på…

Han tager 1 time før at kigge på opgaven. Det tog ca 10min. Så har de skrevet 3.5 time på for 2 timers arbejde. Da jeg ringer og spørg til regningen, er han slet ikke til at snakke med. Han beskylder mig for at lyve, og siger at det er sku ikke noget socialt kontor han har. Arbejdet der er lavet er ok.

2 May 2018
Rated 2 out of 5 stars

Advarsel - Ikke reel timeregning

Undgå dette firma hvis I ikke ønsker at betale for tid udover arbejdstiden. Arbejdet udføres godt og hurtigt, men regningen afspejler det IKKE.

Citat; "jeg kan jo ikke leve af at opkræve for halve timer".

Indhentning af tilbud fra andre firmaer viste bred enighed om at det ville tage 1 time at lukke for mit gas (nedtagning af måler, aflevering af måler ved gasselskabet + papirarbejdet).

Arbejdet med at tage målerene ned og lukke gas tog 30 min, sagt af håndværkeren selv. Så der var 30 min tilbage til aflevering af måler og papirarbejdet, ligesom de andre VVS firmaer forudså.

Min regning lød så på 2 timers arbejde!! 1 time for ham som tog måler ned og 1 time for en anden (papirs arbejde)!

Da jeg ringede og spurgte til hvad det var for noget, var svaret fra mesteren: Citat; "jeg kan jo ikke leve af at opkræve for halve timer".

9 April 2015

Is this your company?