V1 Printcompany A/S Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Seriøs leverandør til vårt firma i Norge. Hej. Som kunde i Norge er jeg særdeles tilfreds med leveranser av produktene. Jeg har vært kunde i årevis. Faktorer som betyr mye for vårt firma :Hurti... See more

Rated 5 out of 5 stars

V1 Print es una empresa seria y profesional, siempre cumple con los plazos que nos da y su relación calidad precio es muy buena. llevamos trabajando con ellos muchos años en telas impresas y son al... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uden tvivl en af de bedste og mest pålidelige leverandører jeg til dato har arbejdet sammen med. Intet er umuligt, og specielt Martin er garant for at service og en kort deadline kan gå hånd i hånd. S... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitet, super service og hurtig levering - hver gang. Selv hvis man kommer med en hastesag bliver det løst med samme høje kvalitet og service. Kan kun varmt anbefales!

Company details

1. Prints and Signs Store
  2. also in
  3. Banner Store
  4. Flag Store

Written by the company

V1 Printcompany A/S Har du behov for printede stofprodukter med print og tryk til messer, budskaber eller til udstillinger i høj dansk kvalitet? Så står V1 Printcompany A/S altid klar til at assistere med print af højeste kvalitet, lynhurtig leveringssikkerhed og den bedste kundeservice! Vi er yderst fleksible og har gennem tiden produceret mange interessante specialopgaver. Kontakt os og lad os hjælpe med at bringe din vision til virkelighed! Telefon: +45 86 34 05 11 E-mail: info@v1print.dk

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

VogK

Fungerer godt og rigtig god service

11 June 2018

Reply from V1 Printcompany A/S

Vi siger mange tak for stjerner og ord, vi forsøger altid at gøre vores bedste.

Rated 5 out of 5 stars

En super oplevelse med perfekt service

En super oplevelse med perfekt service.

Vi var lidt usikre på, hvad vi ønskede os og hvordan "vores" produkt skulle se ud, samtidig med at vi var under et tidspres.

v1print.dk kom hurtigt med et flot forslag, som var helt som det skulle være.

Vi har haft en yderst positiv oplevelse.

30 May 2018

Kære Næstved lærerkreds.

Mange tak for jeres anmeldelse og vi er glade for at vi kunne hjælpe.

5 stjerner og thumbs up

Super god service og hurtig levering - jeg er super tilfreds :-)

Mvh
Jonas

30 May 2018

Kære Jonas.

Vi er super glade for din anmeldelse, mange tak!

Super kompetent service

Super kompetent service, altid levering til aftalt tid!

29 May 2018

Kære Keld.
Vi takker dig for stjerner og ordene. Vi sætter pris på et godt samarbejde, så tak for det.

Jeg har handlet med v1print i mange år

Jeg har handlet med v1print i mange år, og har altid været tilfreds. God service - hurtig hjælp - hjælpsomt personale.

29 May 2018

Kære Eva.
Tusind tak for din udtalelse om os. Vi er meget glad for ordene og stjernerne.

Hurtig og nem betjening

23 May 2018

Kære Annie.
Tak for din anmeldelse af V1print.dk - Vi takker for stjernerne.

Rated 5 out of 5 stars

V1 print er altid hjælpsomme og…

V1 print er altid hjælpsomme og imødekommende, også i pressede situationer! At det så er kvalitet de leverer og til tiden, så kan det kun blive 5 stjerner!

Reply from V1 Printcompany A/S

Kære Aschou Marketing. Vi takker mange gange for de pæne ord og de 5 stjerner. Vi håber, at kunne hjælpe en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Seriøs leverandør av gode produkter til Norge !

Seriøs leverandør til vårt firma i Norge.
Hej. Som kunde i Norge er jeg særdeles tilfreds med leveranser av produktene. Jeg har vært kunde i årevis. Faktorer som betyr mye for vårt firma :Hurtig levering selv om jeg har firmaet i Norge , god kvalitet, god kundebehandling, tydelige priser og ordrebekreftelser. Kjappe pristilbud på mine behov.
Det er lett å være kunde.

mvh

odd Byberg
Daglig leder

Kære Odd Byberg.
Tusind tak for de flotte ord, vi er meget glade for vores samarbejde.

Stor tilfredshed

Produktion af store bannere til en messe blev udført til perfektion. Super kvalitet, god service og levering til tiden.

Kære Allan Magnus.
Tak for din anmeldelse af os, vi er meget glade for ordene og håber at kunne hjælpe en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Super service - god kvalitet. Altid klar til at hjælpe når det haster

Kære Sign-House.
Mange tak for jeres anmeldelse af os. Vi håber at kunne hjælpe jer i fremtiden.

Take a closer look