uniquecraftsandmore Reviews 27

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering. Leuke kleine extra's zoals Toffe stickertjes. Heeft me nog gecontacteerd om te vragen of ik zeker geen naam op het product wou. Zeer tevreden.

Rated 5 out of 5 stars

Een website vol leuke gadgets en hobby artikelen. Onze bestelling was netjes en leuk verpakt en we waren aangenaam verrast met iets extra erin. Een aanrader!

Company details

1. Handicraft
  2. Bead Store
  3. Dressmaker
  4. Fashion Accessories Store
  5. Jewelry Store

Written by the company

"wij verkopen handgemaakte producten zoals sieraden (kettingen, armbanden, enkelbanden ect), accessoires, kleding, bedrukte producten ( sleutelhangers, body's, etuis', kleding ect), handgenaaide producten ( etuis, pennenzakken, portefeuille, toilettas, ect) ,... ook verkopen wij producten die niet handgemaakt zijn zoals accessoires, onderdelen om sieraden te maken en veel meer!"

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Aanrader

Dankjewel, fijn om te horen! Heel veel plezier ermee ☺️

Prima product

22 March 2026

Reply from uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je fijne review! Wens je heel veel plezier met je item ☺️

Zeer tevreden

Heel leuke artikelen en een snelle bezorging en een hele lieve meid!

12 March 2026

Reply from uniquecraftsandmore

Dankjewel! Heel veel plezier met je items❤️

Wat een prachtige ketting

Wat een prachtige ketting! Hij draagt comfortabel en past zowel bij een alledaagse outfit als bij iets chiquers. Ik heb al meerdere complimenten gekregen wanneer ik hem draag. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een bijzondere, met liefde gemaakte sieraad.

26 December 2025

Dankjewel mega fijn! Veel plezier ermee ☺️

Netjes berichtje tijdens vakantie

Netjes berichtje tijdens vakantie. Snelle verzending. Leuke verpakking.

19 October 2025

Super fijn om te horen! Heel veel plezier ermee 🙏

Geweldig!

Dit is echt een mega leuk bedrijfje met geweldige spullen, ze zijn ook mega lief🩷

18 August 2025
Unprompted review

Dankjewel! Mega lief 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Leuke site om zeker eens te bekijken

23 March 2025

Reply from uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je review! Ook super fijn om te lezen ☺️ ik wens u er enorm veel plezier mee!

Prima

Prima, mooie spullen, leuk verpakt

3 November 2024

Reply from uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je mega fijne review 😍 heel fijn om te horen 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Echt een heel leuk bedrijfje

Echt een heel leuk bedrijfje! Ze hebben super leuke dingen die ook echt betaalbaar zijn, ze laten ook goed weten wanneer het aan komt enzo. Het meisje van wie het bedrijf is is ook nog eens super vriendelijk:) Super leuk ingepakt ook altijd! Zeker bestellen zou ik zeggen 💗

17 June 2024
Unprompted review

Reply from uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je mega lieve review 😍🙏

Geweldig!

Hele lieve meid! Super snel verzonden, fijne communicatie, leuk ingepakt, niet duur. Kortom echt een top bedrijf om bij te bestellen!

8 April 2024

Reply from uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je review 🙏 en heel veel plezier met je aankoop😊

Mooi afgewerkt

Mooi afgewerkt, erg vriendelijk, goede levertijd ... dus top

23 March 2024

Dankjewel 🙏 heel veel plezier ermee 😊

Rated 3 out of 5 stars

Reply from uniquecraftsandmore

Dankjewel voor je review, bij de informatie en dan bij verzenden staat ook bij dat de pakketjes van Nederland elke vrijdag verzonden worden omdat het door privé omstandigheden niet anders gaat ☺️ hoop dat je wel blij bent met je pakketje 🙏

Fijne ervaring

Duidelijke website en super mooie juweeltjes! Heel klantvriendelijk!

10 March 2024

Dankjewel 🙏

Helemaal topp

Hele aardige verkoopster en een heel leuk pakketje wordt ervan gemaakt💗 contact met de verkoopster is makkelijk en snel te krijgen

8 March 2024

Dankjewel voor je review 🙏 enorm veel plezier ermee 🥰

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look