Jag ringde och klagade att det tog lång tid. Jag blev vanligt bemött och den jag pratade med tog tag i det hela och mina batteri kom ganska snabbt.Jag vill tacka.Alf K.
See what reviewers are saying
Tacksam för ett snabbt telefonsvar på min fråga ! Även om "mottagningen" inte var så bra. Kanske berodde det på min enkla seniortelefon. Tacksam för tydlig och klar faktura från Svea Bank. Tacksam... See more
Company replied
Köp 10 betala för 9 batterier! En snabb JULaffär en kulen fredag kväll. Jag använder Rayovac 13 Orange, vilket Hörapparatservice på Hörcentralen på Sjukhuset rekommenderade mig. Glöm inte att "luft... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Nu kan du snabbt och enkelt köpa dina hörapparatsbatterier på nätet. Vi har bland marknadens lägsta priser och du får dem direkt som brev på posten. Du betalar enkelt med kort, Klarna eller Swish.
Contact info
Stornäsvägen 27, 760 18, Yxlan, Sweden
- 0774 - 218 890
- kundtjanst@trygghorsel.se
- www.trygghorsel.se
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag ringde och klagade att det tog lång…
Genuint företag som är mån om sina…
Genuint företag som är mån om sina kunder.
Snabbt och bra 👍
Snabbt och enkelt att beställa på nätet Prisvärt.
Snabbt och enkelt att beställa på nätet. Snabb leverans till brevlådan.
Alltid korrekta och snabba leveranser.
Bra kvalitet på batterierna
Snabbt!
Mycket snabb leverans av bra produkter! Ev. hade en mc-ordonnans kunnat leverera något snabbare?
Leverans och betalning fungerade utan…
Leverans och betalning fungerade utan några problem
Snabb leverans och bra service.
I annonsen sas det att priset skulle…
I annonsen sas det att priset skulle vara 21:- per paket för batterierna till mun hörapparaten. Detta pris gällde dock vid köp av 20 förpackningar.
Eftersom jag "bara" köpte 10 förpackningar gällde ett helt annat pris.
Snabbleverans
Leverans!!
Det ör nu andra gången i rad som jag inte får någon
lev. på över en vecka. Ändå skriver ni att brevet är skickat och max 2 dagar, kan bli 4 dagar om man har
otur med utdelningsdagen. Dåligt, det har inget med
Post Nord att göra
Ingvar Hall
Snabb leverans och lätt att beställa!
Snabb och bra service
Är bara så nöjd.
Bra och snabb service !
Har alltid anlitat Trygg Hörsel för…
Har alltid anlitat Trygg Hörsel för batterileverans. Men med Post Nords ändring av utbärningsrutiner till adresser på Vätö, så blev det uppenbart att leveranstiderna kan förskjutas kraftigt? Denna gång tog det 12 dagar från beställningsdatum innan batteripaketet låg i min postlåda.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.