At tage trailerkørekort med Torben som instruktør har været en udelukkende positiv oplevelse. Torben er utrolig kompetent, tålmodig og pædagogisk – han er helt klart en af de bedste kørelærere, jeg ha... See more
Company replied
Kort og godt, det her findes ikke bedre. Torben er en fantastisk lærer og et ualmindelig behageligt menneske, og selvfølgelig bestod jeg, efter alle hans input, køreprøven til B/E med glans. De... See more
Company replied
Helt igennem professionel afholdelse af teori, planlægning af kørsel, orienteringer af praktisk karakter frem mod køreprøven. Jeg kan varmt Torben Angel og Flemming som sted at tage trailerkort. F... See more
Company replied
Jan har sin egen professionelle tilgang til at lære billister at køre med hænger: Hurtigt (dobbelt timer) og kun få dage mellem kørertimerne. Efter at aldrig at have kørt med trailer til at jeg dag... See more
Vil du være sikker på at være bedst muligt rustet til køreprøven til trailerkørekort eller erhvervskørekort, så er TrailerJan.dk det oplagte valg, når du skal vælge køreskole. Vi har specialiseret os i undervisning og teori til trailerkørekort. Vi er en del af Sydkystens Køreskole. Teoriundervisningen foregår i Solrød og alt kørsel foregår fra og i Køge.
Solrød Strandvej 92, 2680, Solrød, Denmark
Super flinke og kompetente undervisere.
Utrolig fleksibel til at finde tider til kørsel der passer. Og god til at undersøge hvor det individuelle behov for undervisning ligger.

Reply from Trailerjan.dk
TrailerJan får man værdi for pengene - dygtige underviser som giver sig tid til den enkelte elev.
De er venlige og imødekommende

Reply from Trailerjan.dk
Kan kun anbefale “TrailerJan”, dygtig og behaligt kørelærer, hvor der også er tid til at have det sjovt samtidig.
Kæmpe anbefaling herfra
Min kone og jeg har taget trailerkørekort sammen hos Jan. Vi kan begge varmt anbefale Jan. Han er pædagogisk og tilpasser undervisningen efter den enkelte, så man får hjælp til præcis det man har svært ved. Vi har øvet mellem køretimerne som anbefalet og alt gik så fint. Jan er en kørelærer med godt humør, og han ved bare hvad der skal til.
Har du brug for en kørelærer, som ikke bare kan sit fag til fingerspidserne, men som også er en god menneskekender med stort flair for, at skabe gode professionelle relationer og kende den enkeltes styrker og svagheder - Så er Jan fra Trailerjan.dk et rigtig godt bud. Han fik styr på mine nerver og fik mig til at bevare roen og overblikket i de svære situationer.
Rigtig dårlig oplevelse med Jan.
Efter at have ventet tre måneder på en prøve som min søn dumpede, påstod han at der ingen prøver var at få i Køge og det eneste alternativ var Jylland. Min søn fik tilbudt en prøve i Skagen(!!!!!) og Jan skulle have 16 køretimers betaling for at køre fire elever derop - der er ikke mulighed for at fire elever kan køre fire timer hver på turen fra Køge til Skagen. Efter prøven er man vel færdig med at betale for køretimer? Og betaler i stedet for benzin og evt. leje af bil - men ikke 450 kr. i timen gange fire.
Jeg skrev til Jan at det undrede mig at der kun skulle være prøver i Jylland og skrev blandt andet følgende: “jeg vil blot ikke bekoste tusindvis af kroner i fragt for at han måske dumper igen og igen skal have ekstra timer, prøvegebyr, transport til prøve etc.”
Det læste Jan som at jeg mente han skulle køre min søn til prøve gratis. Han sendte så besked til min søn at han nu var frigivet og kunne finde sig en anden kørelærer, uden så meget som en forklaring, en mail eller et telefonopkald. Jeg ringede til ham og fik besked på at beslutningen var taget og den slags gad han ikke bruge tid på.
Min søns nye kørelærer fik hurtigt en prøve til ham - i Køge. Det ‘umulige’ var altså ikke umuligt…
Det skal dog siges at min søn afgjort lærte at køre hos Jan og ganske glimrende - det kostede kun 19.745 kr. som ikke gav et kørekort men et spark ud ad døren, et ‘pøj pøj’ og en smiley.
Jeg kan varmt anbefale Jan. Man kan ikke altid stole på hvad han siger ;-) men når han siger "du gør det godt" eller "du kan godt" så taler han sandt. Jan var super god til at håndtere min nervøsitet i forbindelse med køreprøve.
En venlig og professionel tilgang til tingene.
Kan varmt anbefale Jan.
Pædagogisk, rolig og ekstrem professionel kørelære. Mine varmeste anbefalinger
En varm anbefaling.
Efter en dårlig oplevelse hos en anden kørerlærer, kontaktede jeg Jan for at få hjælp med bakning af trailer, og med hans hjælp var det hurtigt lært, og BE kørerkortet bestået.
Jan er rigtig god til at gøre tingene simple, forklare enkelt og uden at gøre det sværere end det er.
God oplevelse. Fin undervisning, god struktur af processen og bestod første gang.
Jeg tog mit trailer kørekort hos Jan i Køge. Det var en fornøjelse. Uformel tone, plads til at stille spørgsmål, også to eller tre gange. Det var super.
Kan kun give mine varmeste anbefaling til at vælge Jan til kørekort.
Kan absolut kun anbefale denne køreskole. Jan er en super behagelig fyr. Vores datter bestod i første forsøg, ikke mindst fordi Jan er god til at lære fra sig, tale med de unge og give dem tro på sig selv.
Fantastisk undervisning og godt humør med en lærer som læser dine behov fra første time.
Absolut framragende undervisning til trailerkort. Efter teoriaftenen tænkte jeg godt nok, sikke en gang fis og ballade. Men det viste sig med alt tydelighed at det Jan gjorde den aften, var at skabe en uformel og venskabelig kontakt til de enkelte elever. Køretimerne var ligeledes fulde af humor, historier og venneagtigt samvær, samtidig med at Jan var meget seriøs omkring sin undervisning af netop mig.
Det eneste minus er, ligesom når man forlader militæret og bliver civil igen - man består, gi'r hånden og ser måske aldrig manden igen... vi havde det lige så godt:-))
Tak for god undervisning.
Jan har været meget fleksibel ifht min arbejdskalender og køretimer / prøve. Forklarer stille og roligt og der er en fine guldkorn at få til prøven. Bestod 1. Gang og så er man jo glad ;)
Skal du have trailerkort, skal du vælge Trailerjan, glem alle andre.
Uanset om jeg bestod eller ej, så vil jeg klart anbefale Jan. Han har god tid til sine elever og forklare tingene på en meget rolig og yderst behagelig måde.
TJ er alt andet ind en tør, gammel og striks kørelære, her har du det sjovt og ikke mindst hyggeligt, din indlæringen bliver mere nærværende og spændende. Tak Jan, jeg havde ikke troet at du kunne lære mig så hurtigt at bakke rund om et hjørne, nu er jeg på ingen måde nervøs over at skulle bakke med campingvognen.
Min hustru og jeg havde en god oplevelse da vi skulle tage trailerkort. Jan er en rolig og dygtig lærer der gav os begge en god oplevelse med køreskole, efter at have været "på egne ben" de sidste 40 år. Helt klart en anbefaling fra os.