Fremragende klinik
Jeg har fået lavet mine behandlinger af sygeplejerske Anne Birgitte, som tilfører klinikken en varm atmosfære, hvor man kun kan føle sig godt tilpas og hvor man helt sikkert føler sig velkommen.
Hendes måde at være nærværende på under vejledning, hvor hun tilkendegiver sin mening samt viser forståelse, gjorde at jeg følte mig tryg og på kort tid vidste hvad jeg ville ha lavet. Samtidig bliver vejledningen fortalt på en interessant og forståelig måde, hvor Anne Birgitte giver sig god tid til at besvare alle spørgsmål. Hun er super sød, lyttende, empatisk og så har hun en virkelig god evne til at tune ind på det, der var mine usikkerhedspunkter.
Jeg fornemmede hurtigt at der blev lagt stor vægt på at forfine mine naturlige ansigts træk, som jeg altid har været glad for. Mine forventninger gik på at føle mig naturlig smuk igen, hvilket jeg i allerhøjeste grad har opnået.
Mit ansigt ser bare friskere og yngre ud. Ikke fordi jeg har lavet en drastisk ændring i mit udseende, men fordi jeg har fået lavet fyldige læber og markerede kindben - med filler. Det resulterer i, at jeg hver morgen kigger mig i spejlet og smiler. Jeg synes, at livet er for kort til ikke at have denne følelse hver dag.
Jeg kan kun anbefale at du tager en tur forbi klinikken, hvis du er i tvivl om hvad der kan løfte din skønhed til næste step, da Anne Birgitte er meget dygtig til at se dette og giver sin mening tilkende.
15 July 2019
Unprompted review