TENCOM Laptop & Computer Service Reviews 19

4.6

Company details

1. Computer Service

Written by the company

Voor laptop hulp, laptop installeren, computerhulp, computer opschonen, virussen verwijderen, e-mail problemen oplossen, printer problemen oplossen, (jaarlijks) onderhoud, onderhoudsovereenkomsten, gratis advies en nog veel meer! We geven computerhulp en computerservice voor laptops en computers. Heeft u een probleem of hulp nodig, en komt u uit Nederland? Het maakt niet uit met welk probleem u bij ons komt; uw computer / laptop of randapparatuur is bij ons altijd in goede handen. Wij zijn een erkend bedrijf en hebben alle bevoegdheden om dit vak op een goede en professionele wijze uit te voeren. Met meer dan 19 jaar specialistische ervaring kunnen we u professioneel helpen zoals het hoort. Dit merkt u meteen. U kunt voor ieder probleem bij ons terecht. Ook werken we altijd volgens het 'No cure - No pay' concept. Hebben we geen oplossing - dat komt gelukkig vrijwel nooit voor - dan hoeft u bij ons ook niets te betalen. Prijzen zijn altijd vooraf afgesproken en duidelijk; dus nooit onverwachte kosten achteraf.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Hallo rene .

Hallo rene .

Ik wou even via deze weg laten weten ,hoe goed je ons hebt geholpen met onze Samsung book 4 laptop in orde te maken met vanalles en nog wat .

niet te duur,alles voor een redelijke prijs vind ik zelf.

M.v.g. Edwin van der Wallen

10 March 2026

Goedemiddag Edwin,

Hartelijk dank voor je review!
Ik ben blij dat alles weer helemaal in orde is, en dat het grote onderhoud is uitgevoerd.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, of er is iets, dan hoor ik het graag van je.

Veel plezier ermee, en een fijne dag gewenst.

Groetjes,
René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service

Goed advies aanschaf laptop

Goed advies over aanschaf nieuwe laptop. Alle data van vervangende laptop goed over gezet en nieuwe laptop bedrijfsklaar opgeleverd.

30 August 2025

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedenavond Frans, hartelijk dank voor je feedback. Je hebt nu een hele goede laptop. Fijn dat je er weer helemaal mee vooruit kunt, en dat hij helemaal gebruiksklaar is gemaakt. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag van je. Als er nog ooit eens iets is, dan mag je het me altijd weer laten weten. Een fijne avond gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Namens onze VvE in Beverwijk

Namens onze VvE in Beverwijk: we zijn heel tevreden over het snelle contact, de prettige manier van communiceren, het meedenken en het uiteindelijke resultaat: een opgeschoonde, sneller en efficiënter werkende laptop...

29 July 2025

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedemiddag Susan, hartelijk dank voor je review, en voor de complimenten. Dat is leuk om te horen. Mochten er nog ooit vragen zijn, of er is iets anders, dan hoor ik het graag van je. Dan mag je het me uiteraard altijd laten weten. Een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Rated 5 out of 5 stars

Ik had een probleem met mailen

Ik had een probleem met mailen. Kon geen kant meer op. René heeft me vakkundig en snel uit de brand kunnen helpen. Ik ben er superblij mee.
Bij een eventueel volgend probleem weet ik bij wie ik kan aankloppen!

17 March 2025

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedenavond, hartelijk dank voor je feedback. Ben ook blij voor je dat je er weer helemaal mee vooruit kunt. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Als er ooit eens iets is, dan mag je het me altijd laten weten. Een fijne avond gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Rated 5 out of 5 stars

Rene heeft mij voortreffelijk geholpen…

Rene heeft mij voortreffelijk geholpen waarvoor dank !

11 February 2025

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedenavond, heel erg hartelijk dank voor je review. Wanneer er nog ooit vragen zijn, dan mag je het altijd laten weten. Of als er nog eens ooit iets is. En een hele goede avond gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Rated 5 out of 5 stars

Veilig en vlot werken op mijn Laptop

René heeft mijn laptop weer up to date gemaakt. Opgeschoond. Alles met duidelijke uitleg. Mijn vragen beantwoord en uitleg gegeven over bepaalde programma's.
De reviews gaven mij al vertrouwen, maar door deze persoonlijke ervaring weet ik bij wie ik voortaan terecht kan bij al mij PC vragen.

1 December 2024

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedemorgen Aty, hartelijk dank voor je review. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. En een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Aanschaf laptop

René heeft ons geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe laptop en daarna alles optimaal ingesteld, klaargemaakt, up-2-date bijgewerkt en alle data overgezet. Snelle en goede service op afstand. Komt afspraken correct na.

12 November 2024

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedemorgen Marja, heel erg bedankt voor je feedback. Dat waardeer ik. Als je nog vragen hebt, dan mag je het me altijd laten weten. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Rated 5 out of 5 stars

Wederom snel en professioneel geholpen…

Wederom snel en professioneel geholpen met het onderhoud van de pc!
De pc draait weer soepel en snel!

3 November 2024

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Hallo Alex, hartelijk bedankt voor je review. Mochten er nog vragen zijn, of er is ooit iets, dan mag je het altijd laten weten. En een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Rated 5 out of 5 stars

Snel en deskundig geholpen met het…

Snel en deskundig geholpen met het opschonen van mijn laptop en het installeren van de printer,top‼️‼️‼️

13 March 2024

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedenavond, hartelijk dank voor je review. Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag. En een fijne avond gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Wifi probleem printer…

Deskundig en snel problemen verholpen inclusief goede tips.
A. Kolnaar

14 February 2024

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedenavond Ad, hartelijk dank voor je feedback. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Fijne avond gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Rated 5 out of 5 stars

Een zeer goede uitleg voor aankoop van…

Een zeer goede uitleg voor aankoop van laptop.
Alles van de oude naar de nieuwe laptop gezet.
Een zeer goede en snelle service.

3 February 2024

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedenavond Jac, hartelijk dank voor je review. Mochten er nog vragen zijn, dan mag je het altijd laten weten. En een fijne avond gewenst. Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Rated 5 out of 5 stars

Klantgericht en zeer deskundig!

Zeer tevreden over de service van Tencom. Rene is uiterst deskundig en zeer klantgericht .Computer werkt weer als nieuw! En dat alles tegen een zeer schappelijke prijs. Klasse!!

23 January 2024

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedenavond Antonia, hartelijk bedankt voor je review. Wanneer er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag van je. Een hele fijne avond gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Aanrader

Tencom gemaild voor een virus probleem zelfde dag terug gebeld voor een afspraak gelijk duidelijk wat de kosten waren en prima adviezen Zeker een aanrader

14 December 2023

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedenavond, hartelijk dank voor je feedback. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Alvast Fijne Feestdagen gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben geweldig goed geholpen met mijn…

Ik ben geweldig goed geholpen met mijn computer. Vriendelijk en deskundig. Alleen maar lof!!!

7 September 2023

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Hoi Astrid, hartelijk dank voor je review. Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag. Fijn weekend gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Compleet

Compleet, correct en supersnel en voor een nette prijs mijn nieuwe laptop gebruiksklaar gemaakt. Alles precies volgens afspraak, wat wil je nog meer!

1 August 2023

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedemiddag Robert, hartelijk dank voor je feedback. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Rated 5 out of 5 stars

Komt beloftes op website na en geeft no cure no pay advies

Komt belofte op website na en geeft een gratis advies in mijn geval en bovendien een snelle reactie op mijn hulpvraag. Denk nog even na gelet op goede ervaring om een jaarlijks onderhoud te nemen

27 July 2023

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedemiddag, hartelijk dank voor je feedback. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Fijn weekend gewenst! Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Rated 4 out of 5 stars

Prima service

Prima service: snel gereageerd op melding van probleem, direct hulp aangeboden en deze enkele uren later uitgevoerd met gunstige uitkomst

24 June 2023

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedenavond, hartelijk dank voor je feedback. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag geholpen door Rene vanwege een…

Vandaag geholpen door Rene vanwege een foutmelding in de comp.
Na een behandeling van Rene was de foutmelding verdwenen.
Top gedaan

22 June 2023

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Goedenavond Eduard, hartelijk dank voor je feedback. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

Excellent

Problemen met een nieuwe pc ,hierbij uitstekend geholpen .

Raad Tencom iedereen aan .
Vriendelijke, behulpzaam en goede service
Chapeau

15 April 2023

Reply from TENCOM Laptop & Computer Service

Hoi Roger, hartelijk dank voor je feedback. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, René Vervuurt van TENCOM Laptop & Computer Service.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look