Sula Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Allan er sku en fantastisk mand, allerede fra start af får man et fantastisk førstehåndsindtryk som er mere end fantastisk🤩🤩 her skal han allerede fra start af få ros for hans arbejde og personlighe... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi håber at andre vil holde sig langt væk fra dette firma! Vi betalte 45.000 kr. for vores studenterkørsel og fik en dag, der startede med fejl på fejl: Vi fik ikke den aftalte vogn, musikanlæg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Chaufføren Tommy var hjælpsom, tålmodig og et varmt menneske - han bidrog til en endnu sjovere og fantastisk studenterdag. Sikkerheden var iorden, han hjalp "de mest fulde" - faktisk så meget, at han... See more

Rated 5 out of 5 stars

Anmeldelserne lyver. Sula.dk er min y. Vi kan foreslå at anmode om Martin k og jonas b. De er meeeeeega chill, behandl dem pænt ellers kommer 3.a potentielt efter jer 😜 vi elsker dem, de kører pæn... See more

1. Trucking Company

Information provided by various external sources

Landsdækkende professionel studenterkørsel med over 20 års erfaring. Vi bestræber os på at gøre jeres dag til en fest i aldrig glemmer!

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

De bedste turer!!

To dag med Calle og Polizei bilen = To sygt hyggelige og fede dage! God bil og super sød chauffør. God stemning er garanteret! Kan kun anbefales hvis man ønsker en fed studenterkørelse!

Reply from Sula

Tusind tak for de pæne ord - jeg giver dem videre til Calle også :-)

DE FEDESTE DAGE!!

Tusind tusind tak for den fedeste vogntur, med den flotteste vogn, og sødeste chauffør. Kæmpe credit til Calle for at give os to fede dage. 10/10 oplevelse, kan helt klart anbefales :))

Reply from Sula

Tusind tak for de pæne ord - Jeg bringer dem videre til Calle også :-)

Super fed studentervogn

Super fed studentervogn, helt perfekt til vores klasse på 21. Vi kørte med Calle, super hyggelig chauffør, kunne ikke sætte en finger på noget. Kan klart anbefales

Reply from Sula

Tusind tak for de pæne ord - de bliver bragt videre til Calle også :-)

Mega fed tur

Mega fed tur, calle kører bare flot

24 June 2021

Reply from Sula

Tak for de søde ord - de bliver bragt videre til Calle også :-)

Rated 4 out of 5 stars

Studenterkørsel d. 25-06-2020

Tusind tak for den vildeste og fornemmeste dag i livet. Stor ros til firmaet, og specielt en stor tak til chaufføren Benjamin, man kunne ikke havde ønsket sig en bedre chauffør! Alt i alt en virkelig god dag!

Eneste minus er at firmaet godt må stramme mere op, så det fremstår mere professionelt! Især med henblik på kommunikation, deres hjemmeside samt handelsbetingelser og vilkår!

7 July 2020

Hej Henrik,
Tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at i har haft en god dag med Benjamin bag roret.
Vi gør alt hvad vi kan for at leve op til jeres forventninger, så det er dejligt med god feedback!

- Vi er helt med på vores kommunikation i år har haltet, da vi ganske enkelt ikke har kunne nå at besvare alle henvendelser grundet Covid-19. Normalvis har vi slet ikke så mange henvendelser som v i har haft i år, og vi har endda haft personale til kun at besvare netop disse. Det bestræber vi os naturligvis på at blive bedre til !
Vh. Sula

Rated 3 out of 5 stars

juni 2020

Deres kommunikation er ikke den beste, vi nåede at blive bange for fusk og snyd, da de fx vil have 20.000kr kontaktbetaling på dagen, men i sidste ende dukkede vognen op som den skulle, med en skøn vognmand (ved navn Mads) som gav os lov til at lave om på hele ruten på dagen. Selvom vi gik over tid under rengøring blev der ikke opkrævet betaling. Vi følte os sindsygt heldig med den søde chauffør, men firmaet skal have styr på deres kommunikation.

1 July 2020

Hej Rebecca,
Vi er rigtig glade for at i har haft en god dag med Mads ved roret, vi gør meget ud af at sikre jer en god og hyggelig dag med veloplagte chauffører !

Vi er klar over vores kommunikation har været langsom, da vi er blevet bombarderet med både e-mails, sms'er og telefonopkald grundet usikkerheden i forbindelse med Covid19 og studenterkørsel.
Vi har ikke været gearet til at kunne besvare alle de henvendelser i det tempo de er kommet ind, da vi har rigtig travlt med planlægning op til selve kørslen. Dog har vi afviklet alle kørsler til trods :-)

- Jeg vil give de fine ord videre til Mads !

Runde 2020

Vi var på runde, og kunne risikere at skulle have ny vogn og ny chauffør, men med en enkelt opringning fik vi Calle igen!
God service!!!

27 June 2020