See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Anmeldelserne lyver. Sula.dk er min y. Vi kan foreslå at anmode om Martin k og jonas b. De er meeeeeega chill, behandl dem pænt ellers kommer 3.a potentielt efter jer 😜 vi elsker dem, de kører pæn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Chaufføren Tommy var hjælpsom, tålmodig og et varmt menneske - han bidrog til en endnu sjovere og fantastisk studenterdag. Sikkerheden var iorden, han hjalp "de mest fulde" - faktisk så meget, at han... See more

Rated 1 out of 5 stars

På selve dagen gik vognen, vi havde booket, i stykker. I stedet sendte de en erstatningsvogn, som var både meget mindre og i dårlig stand. Flere timer senere ankom den oprindeligt bestilte bus, men hv... See more

Company details

1. Trucking Company

Information provided by various external sources

Landsdækkende professionel studenterkørsel med over 20 års erfaring. Vi bestræber os på at gøre jeres dag til en fest i aldrig glemmer!

3.8

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg.

Vi kørte nemlig med deres vogn, og allerede fra starten af var vognmanden en nar. Han havde en utrolig flabet attitude imod os alle. Han stoppede turen hele tiden for at snakke til os omkring ting som i realiteten ikke var vores skyld. Han skulle på tissepause og på tanken for at købe smøger under vores køretid. Vi endte med at skulle betale ekstra timer, netop fordi han konstant havde et behov for at stoppe turen på grund af ligegyldige ting.
Vi alle har påvirket af alkohol og han prøvede bare at hive flere penge ud af os.

Vognen endte med at stoppe med at virke, og det endte med at klassen skulle skubbe vognen i en halv time, den halve time skulle vi så betale ekstra for.

Netop fordi han spildte så meget af vores tid, så var vi over 1 time bagud. Sidste stop skulle være kl 00:00 på Islands brygge. Han skrev en privat besked til en fra klassen om at han ikke måtte køre efter midnat men at hvis vi skulle blive stoppet så ville han sige at, vognen gik i stykker og derfor ville vi have ret til at få lidt mere tid, som vi også skulle betale ekstra for.
Klokken rammer 00:00 og nogle ukendte gutter ser vores vogn og følger efter os med fyrværkeri. Det politianmeldeler han så og stopper vores tur. Også selvom vi ikke havde noget med dem at gøre så stopper han vores tur og efterlader os på et stop vi skulle videre fra.

Han stak af fra os efter at havde behandlet os alle som dyr hele dagen. Vi var som fanget dyr i den lille vogn som han næsten ikke kunne styre. Vi alle endte med at falde og slå os, flaskerne faldt ud og det skældte han os ud for.

Aldrig vælg dem for jeres egen skyld

27 June 2025

Kæmpe tak til Sula!!

Vi takker Sula for ikke kun at give os en sikker og komfortabel tid på vognen, men også for at være ekstrem hjælpsomme over mail!! Vognen blev ikke kun holdt ren og ordenlig af vognmanden, men var generel alt hvad man ønsker sig ift. studentervogn!!

2 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastisk studenterkørsel…

Helt igennem fantastisk studenterkørsel som overgik alle forventninger!

Vi kørte studenterkørsel den 3. Og 4. Juli med Michael hvilket var en mega god oplevelse.

Micheal møder op til tiden begge dage med et godt humør, han får os sikkert fra A til B og man kan godt mærke at han sætter vores og andres sikkerhed før alt andet.

Vognmanden har været med til at give os en mega god sidste oplevelse som klasse og vil håbe at andre kan få lov til at køre med ham i fremtiden!!

Vognen var ren og pæn ved ankomst.

Samt vil vi også rose Trine som altid har besvaret vores opkald, som har kunnet besvare vores spørgsmål og give os den ekstra tryghed op til kørselsdagene.

-3C

fedeste oplevelse

Vi havde tre helt fantastiske dage, men der skal især lyde et kæmpe tak til vores chauffør på sidste dag, Evan H, som var udadvendt, hjælpsom og helt i øjenhøjde med os studenter.
-3a Varde Handelsskole

Jeres chauffør Jonas B 👍🏻

Jeres chauffør Jonas B.

Han var en fornøjelse at kører rundt med, han kørte super godt, og var rigtig large og frisk. Han kan klart anbefales til fremtidige kørsler

2 July 2024

shout out to Evan

Evan var en bedre chauffør end man kunne drømme om! Tydeligt at han gør det, fordi han kan lide at gøre studenter glade. Kan klart anbefale ham som vognmand.

27 June 2024

Fedeste vognmand!

På tredje dagen fik vi ny vogn og ny chauffør, Evan.

Kan på klassen vegne give en varm anbefaling af Evan, som dagen igennem, trods vejret, havde humøret i top og var udadvendt.

Til jer fremtidige studenter vil vi råde jer til at ønske Evan!

Tusind tak for en fed tur.

- 3a Varde handelsskole

DING DONG så der bong

Yeah man!! Det blir ik bedre end SULA. Kæmpe gg.
Skud ud til den bedste chauffør Sarah Krogh, var altid på. Konge kørsel til trods for hun var en kvinde👑

DING DONG så der bong

Langt fra god service

Min klasse og jeg kom ud for en del problemer på vores vogntur. Som bl.a. var manglende sikkerhed ved stoppene. Chaufføren valgte flere gange at holde på kantstenene, hvilket medførte til at stigen vi skulle ned af holdte voldsomt skævt, som var skyld i jeg nu har en forstuvet ankel. Derudover valgte chaufføren, at holde pauser for at tanke vognen og holde tissepauser, som tog en del af vores tid.

Han valgte også at ændre i slutningen af vores ruteplan uden samtykke fra klassen, hvilket har skyld i, at de sidste 3 stop blev aflyst, mens vi stadig have tid tilbage. Vi blev kørt direkte til det sidste stop, mens vi endnu havde 40 minutter tilbage af vores betalte tid. Efterfølgende var der både studenter og forældre, der prøvede at snakke med chaufføren for, at få forståelse for hans handling, men han var ikke til at snakke med. Han var ude af stand til at snakke med og kunne heller ikke besvarer vores spørgsmål, hvilket hans chef Trine heller ikke var i stand til. Senere har vi kontaktet firmaet for at høre hvordan man kan aflyse studenternes stop, hvor vi fik som svar, at vi ikke var de eneste. I år er der 15 vogne der ikke har nået alle stop, hvilket har stået tilbage med triste studenter.

Sula havde også fundet fejl i vores ruteplan, hvilket de først vælger at informere os om på dagen, mens alle er påvirket af alkohol. Virksomheden lægger enormt meget ansvar hos fulde unge mennesker og hjælper heller ikke med at holde styr på tiden. De er ikke til meget hjælp, især ikke Niclas Hjortshøj, hvilket var vores chauffør. Dette var langt fra god service og håber ikke det samme sker for jer andre.

Derfor vil jeg råde jer til at vælge et andet firma, da Sula klart ikke kan opfylde sine kunders behov. Sula anbefales helt klart ikke herfra😡

På falderebet blev vi reddet af SULA

På falderebet blev vi reddet af SULA
I januar blev vores vogn fra et andet firma aflyst, vi skrev til SULA, vi fik hurtigt svar og fik den ønskede vogn. Nem og hurtigt kontakt både telefonisk og over mail til selskabet, hvilket var skønt.
Vores vognmand, Carsten, havde ringet et par dage i forvejen, hvilket var totalt betryggende.
På selve dagen kørte vi i vognen B-11, en gammel engelsk militærlastbil. Der var lidt lavt til loftet, men da først vi kørte var det ikke noget vi lagde mærke til. Carsten var totalt flink og lod os selv bestemme, om han bare skulle finde vej, eller om en fra klassen skulle sidde oppe ved førersædet. Musikanlægget virkede som det skulle, næsten lidt for godt ;). Det var en megagod tur og både turen og Carsten kan kun anbefales:)

28 June 2024
Sula logo

Reply from Sula

Hej Rebekka - Tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for i havde en god dag med Carsten i B-11 ! :-)

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Vognmanden var ubehøvlet og mente der ikke var tid til de sidste stop. Vognen kom 1,5 time end aftalt tid, hvilke endt ud i at vi var færdig over to timer senere end forventet. Ville klart ikke anbefale firmaet til kommende studenter

28 June 2024
Rated 2 out of 5 stars

Mange problemer!

Min klasse havde 2 dage kørsel. Vi havde bestilt en blå vogn begge dage, som vi ikke fik nogle af dagene. Så det var ikke så fedt. Vognene var ikke i super god tilstand, vores første vogn, var der ting som ikke sad fast, og chaufføren sagde at man ikke måtte hoppe på vognen… 💀 Dag 2, virkede musikanlægget ikke hele første stop, og det kunne heller ikke spille særligt højt. Den vogn vil jeg ikke kalde for en VIP vogn. Samt chaufførerne kender ikke stederne og hvor de kan/ikke kan komme igennem, så meget af tiden, skulle vi stoppe og hjælpe. Det ik så fedt!

I alt giver jeg de her 2 dage, 2 stjerner.

Anmeldelserne lyver

Anmeldelserne lyver. Sula.dk er min y.
Vi kan foreslå at anmode om Martin k og jonas b. De er meeeeeega chill, behandl dem pænt ellers kommer 3.a potentielt efter jer 😜 vi elsker dem, de kører pænt og elsker musikken, de hjælper jer ned ad trappen og er gode mennesker

Kh Nicklas og Mikkel 3A DG 2024

1 July 2024

Dårlig service

Dårlig service! Kan ikke anbefales. Aflyser de sidste par stop fordi at han ikke havde tid. Han brugte tid på at tanke efter 3 stop?

Dårlig efter service!

Vognmanden aflyste de sidste 4 stop

Vognmanden aflyste de sidste 4 stoppe og var ikke til at snakke med da de 4 fire sidste studenter prøvede at finde en løsning. Meget skuffede oplevese herfra kan bestemt ikke anbefales hvis man overvejer

Take a closer look