Vi skulle have frigravet og hævet en 75 år gammel kloakbrønd i vores forhave, skjult under jord og belægning, med nyt dæksel i terræn og retablering af belægningen omkring det. S P Jensen gav os det k... See more
See what reviewers are saying
Skulle have fjernet en skuffe under min vaskemaskine. Der kom to medarbejdere fra S.P. Jensen. Flyttede skuffen og fik sat vaskemaskine på plads igen. Fint udført arbejde. Var meget tilfreds. Det tog... See more
På grund af rotter i huset fik spjensen via forsikringen arbejdet Arbejdet blev lavet lige efter bogen og alle medarbejdere var både imødekommende og dygtige At firmaet råder over over alle faggru... See more
Brugte 4,5 timer på at undersøge kloark med kamera. Kunne ikke finde fejlen. Sendte en regning på ca. 7.500 kr. Jeg havde efterfølgende et andet kloarkfirma på opgaven. De fandt fejlen på 15 min... See more
Information provided by various external sources
S. P. Jensen holder altid døgnåben. Så når skaden er sket, kan du altid kontakte os og få kloakservice, uanset hvornår på dagen det er >> Se mere online.
No history of asking for reviews
Hold jer langt væk fra dem
Hold jer langt væk fra dem! Kan på ingen måde anbefale S.P. Jensen! Når man snakker med dem inden opgaven så kan de alt, men lad jer ikke snyde! Har brugt dem to gange inden for de sidste par år og begge gange har de formodet at gøre tingene værre end da de startede. En ting er at de laver fejl, det gør vi alle, men de vil på ingen måde anerkende at de har lavet fejl. De overholder ikke de aftaler man laver med dem og de vender hverken tilbage på mails eller opkald. Det er op af bakke med S.P. Jensen, de er blevet for store til at levere et ordentlig stykke til os helt almindelige mennesker med et stoppet toilet eller en ødelagt kloak. Mangel på service og faglig stolthed!
Hul i væggen
Overtager et hus midt januar , med dårligt vandtryk . Holm el og vvs laver en meget udførlig rapport , men Gjensidige forsikring som bruger sp Jensen sender en meget udygtig mand på min adr, som har meget travlt med at komme hjem da han skal på ferie til middag.
Han bruger rapporten fra tidligere håndværker , og ringer mange gange til taksator som ikke selv har set skaden. han laver et kæmpe stort hul i væggen , afmonterer bade karret , fuger omkring armaturet i bruse kabinen.
Nu skriver vi uge 35 , stadig hul i væggen , ingen bade kar , NU fugt i væggen da det er noget værre klamp huggeri der er lavet .
Jeg har sjældent mødt så uhøflig en mand , som man tydeligt kunne mærke var forsikringens mand , ikke noget at sige til i er jaget ud af flere byer med jeres uprofessionelle arbejde og folk
Jeg giver minus 500 stjerner
Skrækkeligt
Hvis det var muligt, ikke at give en stjerne overhovedet ville jeg gerne det.
De er fuldstændig åndssvagt dårlige til at komme til tiden. De har været hyret til at skulle lave mit badeværelse, og har tit siddet og ventet 1-2 timer yderligere, fordi de enten lige havde glemt de skulle komme, eller ikke lige kom afsted til tiden. For 2 måneder siden rev de vores badeværelse ned, og sagde de nok skulle sørge for at få langt fliser mm. Igen. Vi hørte ikke fra dem i 1 måned, indtil vi selv trak i dem SAMTLIGE gange. Det har nu taget dem en yderligere måned, at lægge fliser, der er ikke engang malet endnu. Aldrig været i nærheden af så ligeglade håndværkere, simpelthen så egoistiske og deres arbejde er ikke engang spot on, når det så udføres.
I forbindelse med en forsikringsskade har forsikringen haft udpeget SP Jensen, som det firma der skulle udbedre skaden. Vi har været vældig tilfredse med forløbet, og alle de håndværkere de har haft sendt ud til os har været dygtige og ydet glimrende service. Det samme kan siges om taksator Peter Rauff, der har været meget lyttende, forstående og hjælpsom. Vi bruger gerne SP Jensen en anden gang, og kan kun anbefale dem.
Godt firma-godt arbejde
Fået lavet diverse murer arbejde på sokkel og facade. Bare godt arbejde. Behagelig medarbejder og god orientering om hvad der er blevet udført.
S.P. Jensen kan klart anbefales
Håndværkeren arbejde støt trods det var…
Håndværkeren arbejde støt trods det var lige i solen - ved færdigt arbejde forklarede han hvad der var blevet lavet. Alt i alt en ganske god oplevelse.!
Et handlekraftigt og serviceminded firma
Efter vi fik anbefalet SP Jensen af en bekendt, indhentede vi et tilbud på renovering og etablering af nyt badeværelse og gæstetoilet. Tilbuddet lå væsentligt under øvrige indhentede tilbud og med en overskuelig tidshorisont.
Processen forløb uden uforudsete komplikationer og SP Jensen afsluttede endda en uge før forventet.
Morten Bak kan i særklasse fremhæves, idet han har udvist handlekraftighed og har foruden det aftalte tilbud, også været behjælpelig med vores husprojekt iøvrigt.
Al personale vi har været i kontakt med fra SP Jensen har været meget professionelle og har i sidste ende afleveret et sindssygt godt resultat. Vi er ovenud tilfredse med både badeværelse og gæstetoilet.
Vi kan til enhver tid anbefale firmaet til andre!
Lars og Mette
Vi har generelt haft en dårlig…
Vi har generelt haft en dårlig oplevelse med sp Jensen. Det tog dem utrolig lang tid at lave deres arbejde, hvor vi vel og mærke var uden bad.(badevogn bad vi om mange gange, men blev blot ignoreret)
De lavede flere fejl og det tog efter flere uger at få dem til at rette dem.
De ødelagde ting som ikke er flere repareret eller erstattet.
De kom med overdrevet tilbud på noget ekstra arbejde, hvor vi efterfølgende fik et tilbud fra andet selskab til 1/4 af deres tilbud.
De var ikke til at komme i kontakt med, og når vi var i kontakt med den ansvarlige, var han grov og flabet.
De sender ekstra opkrævning på noget vi ikke skal betale.
Jeg vil ikke anbefale nogen at anvende sp Jensen.
Dog skal de have ros for flere af deres medarbejdere var søde og rare - når de var her. De er også grunden til den ekstra stjerne
Pas på overfakturering
Halv times arbejde blev faktureret til 1.5 time.
Selv om SP Jensen selv havde planlagt besøg skulle jeg aligevel betale for en times kørsel.
Super service og godt arbejde!
Super service og godt arbejde!
SP Jensen har lavet vores nye septiktank og sandmile. Under hele forløbet var der formidabel service og de har lavet et super flot stykke arbejde! Der er intet at sætte en finger på - de gjorde endda noget ekstra uf ad det, for at gøre livet lettere for os. Super godt arbejde!
Klar anbefaling her fra (:
Fik installeret en rottespærre for et…
Fik installeret en rottespærre for et halvt år siden. Ingen info om at den burde renses halvårligt, og montør vidste brønnen var skjult.
Halvt år senere får vi vandskade i kælder. Inden de kommer ud, informerer vi om at der er nyere rotte spærre, som de kunne have bedt os tjekke. Men de rykkede ud.
Montøren mente det måtte være på deres regning da den var så ny. Han ville i øvrigt altid fraråde råttespærre kunne han oplyse!
I 3 mdr hører vi inter, men det er jo som aftalt med montør. Indtil nu hvor der kommer inkasso varsel - de har åbenbart brugt en gammel email og ikke spurgt til en ny da de var her.
3500,- for en halv time! Pludselig kender ingen til nogen aftale..
Har brugt Spjensen før gennem forsikring, på et udlejningshus. Lejer måtte klage 7 gange før de efter 6 mdr fik lavet det sidste.
Bruger aldrig Spjensen igen. Service er ringe og pris ublu!
Tror på Taksatorens ord, fremfor at lette sin popo og se de reele skader!!!!
Tænk sig at være i lommen af et forsikringsselskab, og stole blindt på det som de informere en taksator, giver jer om i en skade sag :-O
Hvordan kan i give et prisoverslag, uden at tage ud og bese skaden selv, hvordan kan I bedømme ud fra dårlige billeder taget oppefra, uden at kontakte os, og evt. bede os tage nogle i jordhøjde, så i kan se skaderne korrekt, nu I ikke gider tage ud og se det i giver prisoverslag på :-O
Har talt med flere, og de siger, at det er unfair overfor os, at I giver, et prisoverslag på anslået udgifter for udbedring af skaderne, og det uden i selv har beset skaderne, men blot har lavet en pris ud fra en ikke udd. taksators vurdering, en taksator som ikke er udd, indenfor belægning m.v. n taxator, som handler i codan´s interesse, så forsikringen ikke skal af med en krone, så det ender med at være kundens selvrisiko der skal dække og forsikringen slipper med et stort NUL i udgift :-O
En taxator, kan IKKE være neutral, og vil derfor i sin forklaring af skadernes omfang, bagatellisere de reelle skader for at undgå at han arbejdsplads, skal af med penge.
Magen til dårlig service I giver, i håb om man så vælger jer :-O
Det kommer jo så aldrig til at ske, når I ikke gider undersøge de reele forhold hos de implicerede i sagen :-O
Vil ALDRIG anbefale jer til andre, når I vælger at drive firma på den måde