Spirituelewebwinkel Reviews 2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters! Ze hebben mijn geld gestolen!

Ze hebben een te kleine armband verstuurd. Ze wisten wel dat de armband te klein wordt, maar ze hebben toch verstuurd.

Dus heb ik dezelfde dag teruggestuurd, maar ze willen toch niet betalen.

Pas op! De mevrouw is een echte leugenaar.

14 February 2016
Unprompted review
Spirituelewebwinkel logo

Reply from Spirituelewebwinkel

Hallo Daniel Nagy of Daniel Fontein,

Met welke naam wil je dat wij je aanspreken?! De naam bij je bestelling of de naam die je nu gebruikt?!

Wij reageren ondertussen niet meer op je mailberichten omdat bedreigen en grove beledigingen aan ons persoonlijk adres niet passen bij hoe wij omgaan met onze consumenten en hoe wij zelf ook niet behandeld willen worden.

Voor de laatste maal wil ik u netjes aangeven dat zodra het armbandje door ons ontvangen is, u zonder pardon uw geld terug gestort krijgt. U kunt ons de track en trace code toesturen en dan nemen wij contact op met post nl en om te informeren waar het pakket is.(zoals we u aangeraden hadden of om het aangetekend te versturen.)
Indien u geen track en trace code heeft dan kunt u zelf contact opnemen met post nl en een onderzoek laten starten waar het pakket gebleven is.

Indien wij van u nogmaals mailtjes of reviews ontvangen waarin u ons bedreigd, persoonlijk grof beledigd en/of laster veroorzaakt gaan wij aangifte doen wegens laster en smaad. Wij hebben al uw mailberichten bewaard en ik neem aan dat u het ook niet zover wil laten komen.

Kijkt u anders nog een keer bij https://beoordelingen.feedbackcompany.nl/NL-NL/Spirituele-Webwinkel-Ariadne-Healing.html

en dan kunt u zien, dat wij over het algemeen erg goed beoordeeld worden en dat we inderdaad ook wel eens een miscommunicatie of ander probleem hebben bij een order wat vaak goed opgelost kan worden. Wellicht dat dit voor u toch het gevoel geeft om de zaak te laten rust of om het anders aan te pakken.

Wat ons betreft is de zaak gesloten en gaan wij ook niet meer op uw mail in, aangezien er geen enkel excuus gegevens is voor de persoonlijke bedreigingen en beledigingen die u gedaan heeft.

Met vriendelijke groet, Anne Meeldijk

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look